WALL PILATES

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

1. Fitnessprogramma

Wall Pilates is a revolutionary at-home Pilates workout tailored to individuals looking to develop strength and flexibility without leaving the house. Try Wall Pilates today at wallpilates.com

Schending van onze richtlijnen

Na opzeggen wordt er nog steeds geld afgeschreven van mijn creditcard

Ruim een jaar na de start van mijn abonnement dat ik na 1 maand annulleerde werd er nog een bedrag van mijn creditcard afgeschreven. Volgens hen was dit de zogenaamd "cancellation fee". Wees dus gewaarschuwd dat snel opzeggen nog niet betekent dat je niets meer betaald.

19 januari 2026

Hallo,

Onze excuses voor de frustratie die deze kosten hebben veroorzaakt. We willen dit graag onderzoeken en de situatie zo snel mogelijk oplossen. Stuur een e-mail naar support@wallpilates.com en verwijs naar deze recensie. We zullen uw zaak met voorrang behandelen om de facturering te controleren en ervoor te zorgen dat uw account correct wordt afgehandeld.

Pure fraude

Dit is pure fraude. Vorig jaar in december ging er een bedrag van mijn rekening voor een abonnement waar ik niets vanaf wist. Ik ging het, voor alle duidelijkheid, ook helemaal NIET aan. Na meermaals contact op te nemen met de klantendienst, kreeg ik een valse factuur met het verkeerde bedrag op. Nadat ik dit aankaartte, kreeg ik enkele seconden later een nieuwe factuur met het 'juiste' bedrag. Ik kreeg de boodschap dat in hun voorwaarden stond dat ik geen terugbetaling kon krijgen. Ik eiste dan maar toegang tot mijn zogezegde abonnement én wilde zwart op wit de bevestiging dat alles daarna stopgezet zou worden. Ik kreeg deze info effectief; mijn abonnement zou stopgezet worden na de betaalde termijn en er zouden geen verdere kosten aangerekend worden. Ik kreeg echter nooit toegang tot hun diensten. Een jaar later zit ik opnieuw in hetzelfde schuitje. Er werd -opnieuw zonder kennis of toestemming- een bedrag van mijn rekening gehaald en ik krijg geen gehoor bij hun klantendienst. Het is pure fraude en ik heb geen idee hoe ze aan mijn gegevens komen. Let op voor deze dieven!

23 december 2025

Hallo,

Onze excuses voor de frustratie met betrekking tot uw recente factuur. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u onderzoeken om ervoor te zorgen dat uw account correct wordt afgesloten.

Neem contact met ons op via support@wallpilates.com onder vermelding van deze beoordeling, zodat we uw verzoek prioriteit kunnen geven en dit probleem kunnen oplossen.

Pure misleiding en verborgen kosten

Zeer slechte ervaring, verborgen kosten en geen support

Ik schrijf deze review omdat ik een bijzonder slechte ervaring heb gehad met deze dienst. Ik schreef me in voor een proefperiode van één maand voor €15,19, maar onmiddellijk daarna werd er zonder mijn toestemming ook €119,88 van mijn rekening gehaald. Na het inloggen kon ik nergens mijn zogezegde abonnement terugvinden of beheren, en er was zelfs geen bestelnummer beschikbaar.

Door deze onduidelijke en ontransparante manier van werken voelt dit voor mij als pure scam. Ik heb intussen een terugbetaling gevraagd, maar uiteraard gaan ze in de verdediging (net zoals beschreven in de vele andere aanvragen).

Ik raad deze dienst ABSOLUUT NIET aan.

5 december 2025

Hallo An,

Bedankt dat je dit deelt. Onze excuses voor de verwarring en frustratie die dit heeft veroorzaakt. We willen je zaak zorgvuldig bekijken en zo snel mogelijk helpen. Neem contact met ons op via support@wallpilates.com en vermeld je beoordeling, zodat ons team de kosten kan onderzoeken en je direct kan helpen.

Bij mij liep het ook niet helemaal…

Bij mij liep het ook niet helemaal goed. Er was geld afgeschreven. Maar na heel wat heen en weer gemail en, ja sorry, een review die niet positief was, kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug.

9 oktober 2025

Antwoord van WALL PILATES

Beste Tineke, bedankt voor het delen van je ervaring. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en waarderen je feedback. Voor vragen over je account kun je altijd contact opnemen via support@wallpilates.com.

The Wall Pilates Team

Je wordt misleid

Jammer ze lokken je door aan te bieden dat je een gratis plan krijgt en dan moet je toch betalen voor je plan.

14 juli 2025

Antwoord van WALL PILATES

Het spijt ons te horen over uw ervaring en de verwarring die u tijdens het aanmeldingsproces heeft ondervonden. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn en stellen uw feedback op prijs. Neem contact met ons op via support@wallpilates.com, zodat we uw account kunnen beoordelen en u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Ik had me ingeschreven voor een…

Ik had me ingeschreven voor een proefperiode van een maand ineens 2x90€ afgeschreven van mijn rekening. Ze hebben mij de booty challenge en de hypnotherapie ook aangesmeerd. Ik kan mijn geld niet terug krijgen. Begin hier niet aan, maffiapraktijken zijn het!!

15 mei 2025

Hallo Ellen,

Wir bedauern Ihre Erfahrung und verstehen, wie frustrierend diese Situation sein muss. Wir würden uns gerne näher mit Ihnen befassen. Bitte kontaktieren Sie uns unter support@wallpilates.com und geben Sie dabei Ihre Bewertung an, damit wir Ihnen direkt helfen können.

Ik had me voor 1 week ingeschreven

Ik had me voor 1 week ingeschreven, maar ze bleven maar geld afschrijven, Ze waren niet bereid het terug te betalen,

jullie terug bericht (Zie hieronder ) klinkt aannemelijk
Maar helaas heb ik al contact met ze gehad, en hun antwoord was dat ik de voorwaarden maar moest lezen,

13 maart 2025

Hallo Monique,

Het spijt ons om te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe frustrerend onverwachte kosten kunnen zijn. We streven ernaar om transparant te zijn over ons factureringsproces en we willen deze kwestie graag verder voor u onderzoeken. Neem contact met ons op via support@wallpilates.com, met verwijzing naar uw beoordeling, zodat we u kunnen helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Helaas in getrapt

Helaas in getrapt. Aanbieding zegt 29,99 en meteen zit je vast aan 60 euro !!! Dus niet doen

1 januari 2025

Antwoord van WALL PILATES

Het spijt ons oprecht voor de frustratie en verwarring die uw recente ervaring heeft veroorzaakt. Het is nooit onze bedoeling om te misleiden en we betreuren het dat dit uw indruk is geweest.

Neem contact met ons op via support@wallpilates.com met uw accountgegevens en een verwijzing naar deze beoordeling. Ons team zal uw zaak grondig onderzoeken en uw zorgen zo snel mogelijk aanpakken.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht en we waarderen uw geduld terwijl we eraan werken om de kwestie voor u op te lossen.

Verschrikkelijk slecht

Verschrikkelijk slecht! Heb me aangemeld voor 3 maanden abonnement. Dit voor maar 39,95. Nu word er gewoon 59,95 per maand afgeschreven zonder dat ik hier toestemming voor heb gegeven! Meerdere malen naar de klantenservice gemaild, maar nooit reactie. Trap er niet in mensen!

13 oktober 2024

Hoi Alyse,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. We verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat je hebt ervaren. We streven ernaar om onze fouten te corrigeren en onze diensten continu te verbeteren.

Zou je rechtstreeks contact met ons op kunnen nemen via support@wallpilates.com met een verwijzing naar deze review? Dit helpt ons om je zorgen effectiever aan te pakken en in de toekomst een betere ervaring voor je te garanderen.

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Verschrikkelijke bedrijf

Verschrikkelijke bedrijf, niet aankomen. Scrollen maar verder anders zit je aan jaar abonnement voor een prijs die nergens is vermeld! Goed oppassen mensen! Ik ga ff zien wat mijn CC bedrijf en Consumenten bond kan nog voor me doen…

7 september 2024

Hoi Kira,
Het spijt me om te horen over de problemen die je hebt ondervonden. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en willen je helpen dit op te lossen. Neem contact met ons op via support@wallpilates.com met een verwijzing naar je review, dan zullen we eraan werken om eventuele fouten te corrigeren en ervoor te zorgen dat je tevreden bent.

Klantenservice is 0,0

Klantenservice is 0,0.
Na de aankoop van een maandabonnement werd ik onmiddellijk doorgestuurd naar een link voor de Booty and abs challenge en nadien naar een ebook. De link gaf niet aan dat je daarmee bevestiging gaf om een aankoop te doen. De dag nadien werd pas zichtbaar op mijn creditcard dat er €34,95 en €24,95 in rekening werd gebracht waarvoor ik nooit verificatie of een betaalopdracht voor heb ontvangen. Sinds zondag dagelijks mails gestuurd naar de klantendienst, maar geen reactie. Ook bevestiging gevraagd dat ze mijn maandabonnement niet verlengen, maar ook hierop geen bevestiging ontvangen.
Toen ik in één van mijn e-mails aangaf dat ik de volgende oefeningen niet kon doen doordat ze geblokkeerd waren, kreeg ik binnen het uur een antwoord en een oplossing, maar weer negeerde ze mijn andere vragen.

Verschrikkelijke service en zo te zien ben ik 1 van de vele slachtoffers van hun bedrog geworden…

22 juni 2024

Antwoord van WALL PILATES

Hi Charlotte! We are sorry to hear about the issues you've encountered with your subscription. We understand your frustration and are investigating this matter to prevent similar experiences. Please reach out to us via email so we can address your concerns and find a suitable resolution.

Reviews in alle talen tonen. (4.699 reviews)