Eerder een slechte ervaring gemeld, maar na ruim half jaar alsnog de bestelling ontvangen met excuses en mededeling dat er destijds problemen waren met hun leverancier. Dus prima opgelost!
hele goede ervaring met dit bedrijf, snelle reactie op mailtjes en mijn canvas was goeie kwaliteit
snelle levering en hele goede kwaliteit product ben er erg blij mee!
Wij bieden premium kunst aan als huis decoratie voor jong en oud.
A. Hofmanweg 5A, 2031 BH, Haarlem, Nederland
- info@wallstraight.com
- wallstraight.com
Mensen keken ook naar
Professionele communicatie
Professionele communicatie, dus in mijn ervaring zeer prettig onderhandelen. Een zuivere 10 voor het geleverde product!
hele goede ervaring met dit bedrijf
Eerder een slechte ervaring gemeld
snelle levering en hele goede kwaliteit…
snelle levering en hele goede kwaliteit product ben er erg blij mee!
good quality and not expensive second…
good quality and not expensive second time I ordered
Goede kwaliteit en fijne service
De kunstwerken die ik bij Wallstraight heb besteld hangen erg mooi bij ons op kantoor. De kwaliteit is top en ben ook heel tevreden over de service
Top service en hoge kwaliteit
Top service, ze hebben nu een nieuwe leverancier en de kwaliteit is ontzettend hoog, beter dan verwacht
Geen levering…!
Woensdag besteld, geen contact met het bedrijf te krijgen… alleen bestelbevestiging gehad en verder niks.. ik wacht nogsteeds op antwoord

NIET BESTELLEN
Overal wordt aangegeven verzenden binnen 1 dag. Product op 16-07 besteld en betaald.
NOOIT ONTVANGEN.
Ofwel, geld kwijt.....

2 weken geleden besteld
2 weken geleden besteld, is nog niet binnen? Krijgen geen contact ook geen bericht wanneer het wel binnen komt.

Een week geleden besteld
Een week geleden besteld, niks binnen gekregen, heb tientallen mailtjes gestuurd maar telkens kon ik het bedrijf niet bereiken. Ik heb tot nu toe alleen een bevestiging gekregen en heb me er al op ingesteld dat ik mn geld kwijt ben

Koop hier niks
Koop hier niks, precies een week geleden hier wat besteld en 6 dagen lang niks van gehoord. Na heel langen mailen en dmen op Instagram kreeg ik te horen dat ik deze week mij pakketje zou ontvangen en toen was het weer stil. Vandaag uit het niets een mail binnengekregen dat mijn geld teruggestort is. Had de bestelling zelf niet geannuleerd en heb niks van hun gehoord. Mijn geld nog steeds niet ontvangen en ze houden de bezorgkosten sowieso voor zichzelf. Wat een schande! Nog geen geld of poster gezien maar mijn bestelling hebben ze zelf geannuleerd

Kwaliteit beter dan verwacht
Kwaliteit beter dan verwacht. Echt voor het ophangen kunnen ze wel wat beter verzinnen.
Snelle en correcte levering van mijn…
Snelle en correcte levering van mijn bestelling.
Perfecte communicatie
Perfecte communicatie. Snel en accuraat. Daarnaast zijn de producten van uitstekende kwaliteit. En ook snelle levering! Ik beveel WallStraight aan!
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit , snel geleverd ik had de bitcoin schilderij besteld en ik moet zeggen dat de kwaliteit top is !
Heel klantvriendelijk
Heel klantvriendelijk, kwalitatief top! En hele mooie aanbod aan lijsten