2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Zeer slechte kwaliteit print!

Zeer slechte kwaliteit print! Wij hebben hier een inductie beschermer gekocht maar de print is vergelijkbaar met een slecht geprint product van temu of ali. Het kost dan ook bijna 40 euro en is het absoluut niet waard! Je kan het ook niet terug sturen, ergens echt belachelijk. Bestel hier niet zouden wij zeggen!

16 januari 2026

Zelfde verhaal als eerder gelezen

Zelfde verhaal als eerder gelezen, inductieveschermer is heel snel beschadigd en inderdaad alleen de dooddoener van 'normale' gebruikerssporen. Jammer genoeg de review niet eerder gelezen, wel die op hun eigen site, maar die zijn allemaal zogenaam geweldig, het valt alleen wel op dat ze allen aar één of twee woorden gebruiken in de beschrijving, dus twijfeldie review wel echt zijn.

26 mei 2025

Kookplaat beschermer

De kookplaat beschermer is op zich een handig ding over de Bora kookplaat. Jammer dat de kwaliteit matig is. Na 2 maanden gebruik begonnen de randen al te rafelen en kwamen er witte vlekken in het zwart. Wallz reageerde wel op mijn meldingen. Wel jammer dat wallz het afdoet als 'gebruikssporen' . Dat zal, maar dat wil je niet na 2 maanden al zien. Helaas een miskoop. Geen wallz meer voor mij. Geen vertrouwen in de kwaliteit van producten.

15 april 2025

Erg mooi voor een leuke prijs

Hexagon foto's besteld voor een leuke prijs. Ze zijn relatief makkelijk te bevestigen en we krijgen er veel complimenten over. Zijn er heel erg blij mee.
Enige tip is dat het handig zou zijn als naast de positie van de magneetstrip ook het midden wordt aangegeven op de bijgeleverde Hexagon.

2 maart 2025

Paardenbloem inductie beschermer

In januari een zwarte met paardenbloem beschermer gekocht. In eerste instantie zag het er goed uit, maar naar 1 maand al witte randen. Mail gestuurd. Komt door het afnemen en Ik moet de randen maar dicht schroeien ( hoe dan?) werd er in mail gezegd, nou dat ziet er uit.
Geen Wallz voor mij meer!
Na nog een keer mailen, omdat de bovenkant ook los liet, heb ik een nieuwe toe gestuurd gekregen.
Ze proberen het op te lossen na 2x mailen.
Ben heel benieuwd of deze mooi blijft.
Maar heb weinig vertrouwen meer.

3 maart 2025

Een muurcirkel besteld en ontvangen van…

Een muurcirkel besteld en ontvangen van Forex materiaal. Op zich prima ontwerp alleen vind ik het heel jammer dat de zijkanten niet mee zijn geprint. Dus heb je een kunstwerk waarvan je de witte zijkanten ziet. Eigenlijk moet je dus een lijst laten maken. Dat kan beter vind ik.

2 februari 2025

Chapeau 👌

Inductie beschermer besteld neergelegd een dag later ging de zwarte kleur er spontaan af contact opgenomen met de klantenservice probleem uitgelegd. Kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Chapeau 👌heel erg bedankt voor de service.

7 december 2024

Grofkorrelig en nauwelijks contrast

Alle 28 forex 16x16 squares veel te licht, te grijs, en te grofkorrelig afgeleverd ( daar waar de foto's haarscherp en mooi contrastvol zwart-wit) waren) . Na over en weer ge-mail voor andere alternatieven/ oplossingen, helaas geen verbetering mogelijk. Vriendelijk personeel , contact ook prima maar uiteindelijk ( en daar gaat het om) waren alle foto's zonder enig contrast ( grijs-wit ipv zwart-wit) en niet scherp . Aangezien deze foto's een prominente plaats zouden krijgen aan de wand, terug moeten sturen en geld terug gekregen. De concurrent nu wederom ingeschakeld , en hoewel duurder, veel mooiere, contrastrijkere en scherpere square foto's op forex.

4 december 2024

Super tevreden

Mijn zoon had 10 hexagons besteld bij Wallz mooie producten. Ze bleven alleen eerst niet aan de muur hangen. Maar dit is super netjes opgelost. Heel er bedankt hiervoor en mijn zoon geniet nu iedere dag van zijn mooi aangeklede muur.

12 april 2024

Waardeloos

Waardeloos. Per ongeluk iets verkeerd gedaan bij de bestelling. Wordt genadeloos afgestraft door Wallz, ze nemen niks retour.

5 maart 2024

Slechte service

Ik bestelde een witte inductiebeschermer in de maat die ik nodig had. Kreeg een totaal andere (standaard) maat gestuurd. Terugsturen van de beschermmat van 40 Euro kon niet omdat de spierwitte mat, speciaal voor mij geprint was. Een medewerkster gaf telefonisch aan, dat ik met 50 prct korting, de goede mat kon kopen. Een uur later werd dit aanbod ingetrokken en 3 dagen later kreeg ik een mail dat ik met 10 prct korting een andere mat kon te kopen. Meer dan 70 euro betalen en afwachten welke maat ik vervolgens gestuurd krijg.... dank u, maar nee. Wat een slechte service.

1 maart 2024

Zondag 3 december een muurcirkel…

Zondag 3 december een muurcirkel besteld. Deze was al op 5 december binnen. Keurig en stevig verpakt en de cirkel ziet er top uit! Kleuren zijn prachtig. Precies zoals voorbeeld liet zien.
Enige minpuntje is dat we zelf ophangsysteem moeten plaatsen op de cirkel. Verder perfect!

6 december 2023

Super ervaring!

Het kwam mooi binnen, de kwaliteit is super! Mooi afgedrukt, en ook hele vriendelijke service!!
Ophangsysteem ook heel fijn!

2 december 2023

Is dit jouw bedrijf?