De ervaring met Walter Living was fantastisch, mede dankzij de geweldige begeleiding van Lisa! Het contact was ontzettend prettig: ze is empathisch, betrokken en communiceert heel fijn. Lisa reageert... Toon meer
We hebben met Walter Living succesvol een nieuwe woning gekocht. Ik weet niet of het zonder hun gelukt was. Wat ik bijzonder waardeerde, is dat ze speciaal plek voor ons maakte, terwijl er eigenlijk g... Toon meer
Geweldig platform, met zeer waardevolle informatie! Willem heeft ons goed begeleid in het koopproces en helpt in het begrijpen van de beschikbare informatie. Het platform en de begeleiding zorgt ervoo... Toon meer
Zeer onder de indruk van Walterliving's services! Na onze eerste bezichtiging wisten we dat we een serieus bod wilden doen maar geen idee hoe we het beste bod konden doen. In een tijdsbestek v... Toon meer
De grootste aankoopmakelaar van Nederland – slim je woning kopen, met inzicht en zekerheid. Een huis kopen in Nederland is geen simpele opgave. De woningmarkt verandert snel, huizenprijzen stijgen of dalen per regio, en het juiste moment om te bieden is vaak lastig te bepalen. Walter helpt je met al deze complexiteit met heldere data, slimme AI-tools en begeleiding van ervaren aankoopmakelaars. Of je nu een eerste woning koopt, je wilt oriënteren op een volgende stap, of gericht zoekt in steden zoals Amsterdam, Utrecht of Rotterdam — Walter geeft je toegang tot de inzichten die voorheen alleen voor makelaars beschikbaar waren. Met Walter weet je exact wat een woning waard is, hoe de buurt zich ontwikkelt, en welke biedstrategie werkt. Je krijgt toegang tot informatie over álle woningen in Nederland. Inclusief prijsontwikkelingen, vergelijkbare verkopen, en advies op maat. Jij kiest de vorm, wij bieden de tools. Kies voor een eenmalig adviesgesprek, een digitale aankoopanalyse of volledige begeleiding van huis vinden tot aan de notaris. Walter werkt altijd op jouw voorwaarden. Kopen met vertrouwen begint hier — met de aankoopmakelaar die de woningmarkt helder maakt.
Singel 524, 1017 AZ, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geweldig informatieve site en betrouwbare informatie: marktconform en up-to-date data. Aanbevelenswaardige site: recommended site voor iedereen die een huis zoekt!!!
Wij hebben met hulp van Walter living ons huis kunnen kopen. Wisten precies of het huis op funda onder de marktwaarde op de marktwaarde of erboven erop gezet was, wat ons een streepje voor gaf op de onderhandelingspositie.
Geweldige website met hele handig inzichten. Perfect voor iedereen die een huis wilt kopen of verkopen. En voor het geld hoef je het ook niet te laten.
In de huidige krappe woningmarkt heeft Walter Living (Steven in ons geval) ervoor gezorgd dat wij het winnende bod hadden. Geen gladde praatjes maar kundige adviezen op zeer professionele en prettige manier met ons gecommuniceerd. Ze geven je een advies op basis van de cijfers waarbij je zelf in the lead blijft in het risico dat je daarin wilt nemen.
Wij hebben de woning binnen de taxatie waarde kunnen kopen en zijn hierdoor niet ons eigen geld kwijt (voor overbieden). Missie geslaagd, dankzij Walter Living.
Top service en snelheid. Wij zijn super geholpen. Na jaren op zoek naar een huis met Walter heel snel raak. Ik zou nooit meer voor een traditionele makelaar gaan. Tip aan Walter: misschien ook een idee om in de verkoopmarkt te gaan. Steven en de rest van het Walter team bedankt!
Dankzij walterliving kun je verder gaan dan de emotie van het moment. Uiteindelijk een woning gekocht waarbij walterliving + stukje emotie heeft gezorgd voor het winnende bod. Het 'stukje emotie' betreft een tuin op het zuiden, oprit, garage. Elementen wat walterliving (nog) niet op waarde kan schatten.
Wij hadden wisselende resultaten bij verschillende huizen. Soms zijn de waardeschattingen erg hoog. Andere keren aan de lage kant. De rapportages zijn wel heel netjes en ze geven zeker goed inzicht in de huizenmarkt in de buurt. Voor het huis dat wij uiteindelijk gekocht hebben was de rapportage spot on. Dat heeft ons enorm geholpen en was het geld meer dan waard.
Het is een nuttige service die snel een eerste inzicht geeft in wat de mogelijke range van prijzen is. Helaas blijft het in deze hectische huizenmarkt redelijk koffiedik kijken (maar dat is de app niet zozeer aan te rekenen, beperkt wel het nut van de service als geheel)
Goede app, data is wel beetje outdated en nieuwe verkoop data wordt pas heel laat geupload
Geslaagd in het aankopen van een huis, taxatie en bod bleek binnen 2% te kloppen met de indicatie van Walterliving. De data in de app zou nog wat recenter kunnen.
Het zou mooi zijn om eigenlijk ook te kunnen zien wat ongeveer de rentestanden of liever nog de maandlasten (bij 100, 90, 80%, laagste hypotheek) ongeveer zijn op het moment waarop referentie woningen aangekocht zijn.
Ik merkte dat ik het nog best lastig vind om de historische (geïndexeerde) verkoopprijzen te extrapoleren naar een passend bod en ik merkte dat ik eigenlijk de onderbouwing / rekenmethode wat te ondoorzichtig vind, om direct conclusies uit het woningwaarde diagram te trekken.
We hebben ook een eerder bod gedaan op een opgeknapte jaren 60 woning, maar die bleek voor 40000 boven de walterliving waardeindicatie verkocht te zijn.
Ik vond het een fijne ondersteuning in het zoeken naar huizen. De automatische waardebepaling was helaas te vaak niet accuraat. En ik snap dat dat lastig is, maar als het huis alsnog voor een ton meer verkoopt, dan is het dus eigenlijk nutteloos. De verkoopprijzen van andere huizen waren wel erg fijn, in combinatie met het kunnen zien van vergelijkbare huizen, was het alsnog een goede tool om een bod te helpen bepalen.
Super veel aan gehad bij het kopen van ons nieuwe huis
Na opheffen van miljoenhuizen.nl de enig mij bekende manier om info te achterhalen. Wel vervelend dat na afsluiten abonnement een duurder abonnement nodig is om werkelijke verkoopprijzen te zien.
In basis onbegrijpelijk dat openbare informatie als verkoopprijzen van woningen zo afgeschermd is voor gebruikers.

Antwoord van Walter Living
Het proefabonnement kon ik niet afnemen, kreeg daar ook geen melding van toen ik toch een abonnement voor 8.99 koos. Daarna had ik geen baat bij de geleverde informatie. Het wisselt erg per adres wat je te zien krijgt. En ongemerkt word je op de site verleid om, per ongeluk, een heel grote aankoop te doen. Daar ging ik per ongeluk bijna in mee. Waarschijnlijk voor anderen wel een goede site want volgens mij wel weinig van dit soort websites met deze informatie, behalve kadasterdata natuurlijk.

Antwoord van Walter Living
Handige tool en de biedingsstrategieën van Premium zijn een aanrader! Hiermee hebben we in 1x het winnende bod bepaald, waar we hiervoor eerst elke keer misgrepen en eindeloze discussies hebben gevoerd over wat we moesten bieden.
Geweldige betaalbare service, goede hulp bij zoeken van een huis, de waardebepaling, vergelijkbare huizen, hoe lang woningen al echt op de markt staan. Heeft ons veel geholpen om ons droomhuis te vinden.
Een handige en goede site voor het beoordelen van waarde van huizen. We hebben het een jaar lang gebruikt, maar nu niet meer nodig.