Ik zie dat Walvisproducts een hoge rating heeft. Daar sta ik niet van te kijken. Ik heb er een opslagbox gekocht voor mijn LP's. De box kwam aan zonder montagemateriaal. Ik kreeg na het sturen van e... Toon meer

Walvis heeft zo goed als alles op het gebied van LP en CD verzorging. Leuk is dat de laatste tijd ook andere producten als game doosjes en cadeau artikelen te verkrijgen zijn. Snelle levering en artik... Toon meer

1. Hifi-winkel

Verpakkingen  |  Hoezen  |  AccessoiresWalvis is van oudsher de enige echte specialist op het gebied van hoezen en mediaverpakkingen, of het nu CD's, DVD's,grammofoonplaten

4,4

Uitstekend

Matig product en onvolledige info op…

Matig product en onvolledige info op website waardoor het product anders was dan ik had verwacht. Helaas niet bereid tot passende oplossing. Door deze ervaring koop ik hier niet weer. Ze reageren wel netjes op mail, daarmee toch 3 sterren.

31 maart 2026

Geen klachten

Geen klachten. Ik had een set van 13 Jewel CD cases besteld, en ze waren goed ingepakt en kwamen zonder schade aan.

31 januari 2026

Uitstekende service !

Recentelijk had ik weer wat spullen nodig voor mijn platen en cd's .Zoals gewoonlijk kijk ik dan eerst bij Walvis Products want ik slaag daar altijd . Ook deze keer was alles weer pico- bello ! (Ik had ook niets anders verwacht) .
Hulde en succes met de verhuizing !

27 maart 2024

wat cd en dvd-cases bestelt

Top, ik heb nog nooit zoiets zo professioneel ingepakt gezien. Alles kwam netjes aan, alhoewel enkele hoesjes beschadigd, wellicht door refurbishment. Maar zeer netjes en zal zeker terug komen.

9 maart 2024

enorm behulpzaam

Ik heb er een opslagbox gekocht voor mijn LP's. De box kwam aan zonder montagemateriaal. Ik kreeg na het sturen van een mail binnen 24 antwoord en daarna binnen een half uur bevestiging dat het montagemateriaal alsnog was opgestuurd. Buitengewoon vriendelijk, snel en behulpzaam. Ik ga hier vaker bestellen.

16 augustus 2023

Snel en goed

Walvisproducts reageerde snel op m'n bestelling. Ook had ik de bestelde producten snel binnen, terwijl de kwaliteit daarvan prima was

6 juni 2023

De beste zaak voor toebehoren voor muziekliefhebbers

Snelle levering. Prima verpakt. Zeer klantvriendelijk en een uitstekende service. Het personeel die met de klant meedenkt en voor goede oplossingen zoekt bv om bij diverse bestellingen alles in een keer te verzenden. Volgens mij is dit beste zaak waar je de spullen voor LP, CD, DVD, Blu-ray etc. en andere toebehoren kunt kopen. Ik blijf zeer zeker een vaste klant.

3 mei 2023

Bestelling

We zijn perfect geholpen door Alex, de bestelling was niet naar onze zin,enwerd omgeruild zonder kosten ,top bedrijf ,groeten van joke en leon

22 februari 2023

Zeer goede service

Zeer goede service. Goed advies, snel antwoord bij vragen. Snelle afwerking/verzending van de bestelling.
Kortom, alles prima en zeker aan te bevelen

4 januari 2023

Walvis 🐳

Bestelling ging soepel ,wat ik wilde was op voorraad.Snelle levering .Ik zelf had al ervaring uit het verleden,walvis producten waren altijd al in de detailhandel te koop ,zelf ook jullie producten verkocht.Ga zo door.👍

7 september 2022

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Ik was wat vergeten bij te bestellen en deed dat dezelfde avond nog. Hier kwamen dus opnieuw verzendkosten bij. Walvisproducts heeft uit zichzelf de bestellingen samengevoegd zodat ik maar 1x verzendkosten hoefde te betalen. Top!

14 juli 2022