Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er egentlig ikke ret meget til spiritus, men mega meget til outdoor, så jeg faldt totalt for jeres opslag på SoMe (får helt lyst til også at ryge pibe). Jeg bestilte to flasker. La Tatuana og Sh... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.
Kong Georgsvej 19, 2000, Frederiksberg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Efter at have set flere reklamer på mit Facebook fee, af en mand fra Wanderum der med næsten sexuele undertoner smager rom af en emaljekop var jeg nødt til at prøve. Har bestilt deres Aguara Edition to gange nu. Den skuffer virkelig ikke. Fyldig, sød og sindssyg god eftersmag. Leveringen er også super hurtig. Kun rosende ord herfra. Bestemt en anbefaling til romelskere☺️

Antwoord van Wanderum
Bestilte den ene dag, og modtog min ordre den næste dag.
Udover hurtig forsendelse, så smager rommen fantastisk.

Antwoord van Wanderum
Tänkte at Det i Solgte var Godt...
OG DET VAR DET...
Så Jeg skal Bruge En Gave...Så jeg skal bestille en Gave pakke en af de närmeste dage...
FEM Stjerner Herfra.
Mvh.fra Jan Giese Stege

Antwoord van Wanderum
Fantastisk rom. Og lynhurtig levering godt pakket ind og til en god pris

Antwoord van Wanderum
Super hurtig ekspedition og en lækker rom som kun kan anbefales!…..MEN….den fine metalkop burde være et aktivt tilvalg (fx afkrydsning i rubrik) for jeg har ikke noget at bruge den til og vil hellere spare miljøet for det spild af ressourcer det er, når noget ikke bliver brugt og ender med at blive kasseret. Det vil også spare jer i omkostninger, hvis kunden havde muligheden at sige “pænt nej tak…..jeg nøjes med den gode rom” 😊

Super oplevelse, hurtig fragt
Og rum smagt som i skrev på jeres hjemmeside.
Kanon god rum 👍

Antwoord van Wanderum
Hurtig levering og sikke en god rom at nyde.

Antwoord van Wanderum
Udover at det er et voldsomt godt produkt, så er der også en vild historie bag det. Oveni det købte jeg en rom fra dem, og efter tre minutter fik jeg en mail om, at den var på vej. Mere luksus kan det sgu ikke blive.

God og hurtig levering.
Fantastisk smags oplevelse.
Det er ikke sidste gang jeg handler rum hos jer 😁

Antwoord van Wanderum
Alt spiller… nem handel, super hurtig levering og en rom i top kvalitet😃👍

Hurtig levering.
Rommen var til mine to sønner og de blev begge meget glade for gaven.
De er begge to store rom-elskere.
Tak♥️

Antwoord van Wanderum
Jeg købte en flaske af hver for at prøve alle 3.
Jeg er både til den søde og mindre søde rom, og de 3 forskellige rom, levede fuldt op til forventningen.
I skal også have et stort plus for jeres leveringstid.
Under 24 timer fra bestilling til modtagelse.

Antwoord van Wanderum
Det er en rigtig dejlig rom. Modtog den hurtigt efter jeg havde bestilt den. Rommen er dejlig rund i smagen - elsker caribisk rom.

Antwoord van Wanderum
Lees meer over geverifieerde reviews.