Geweldige service, en top kwaliteit panelen. Echt een sieraad voor in huis .gr theo schut

Het bedrijf maakt waar, waar ze voorstaan. Je kunt de panelen op maat laten zagen, wat jezelf veel werk scheelt. Het produkt komt overeen met de informatie op internet. Snel bezorgd, zoals aangegeve... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Akoestisch adviseur
  3. Bouwmaterialenwinkel
  4. Interieurbouwer
  5. Interieurinrichter

Wandpanelen Expert is dé webshop voor hoogwaardige wandpanelen die stijl en functionaliteit combineren. Met een breed assortiment aan materialen, kleuren en designs biedt de webshop oplossingen voor elke interieurstijl. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zodat je eenvoudig het perfecte wandpaneel vindt. Klanttevredenheid staat voorop bij Wandpanelen Expert. Bestellingen worden snel geleverd en de klantenservice is uitstekend bereikbaar voor advies en ondersteuning. Bovendien zijn de producten van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en een luxe uitstraling behouden. Dankzij duidelijke productbeschrijvingen en betrokken service helpt Wandpanelen Expert klanten bij het maken van de juiste keuze. Ook profiteer je regelmatig van scherpe aanbiedingen. Kortom, Wandpanelen Expert combineert kwaliteit, service en gemak, waardoor het dé ideale webshop is voor iedereen die zijn interieur stijlvol en praktisch wil vernieuwen.

4,6

Uitstekend

Geweldige service

14 april 2026

Bedankt Theo!

Prima kwaliteit en service

Prima kwaliteit en service, snel geleverd en niet vergeten de prijs is een stuk aantrekkelijker dan de normale aanbieders voor dezelfde kwaliteit

3 december 2025

Bedankt Marco!

Goede prijs en kwaliteit!

Super snelle reactie van hun gekregen en de levering was net zo snel.
Onwijs blij met de panelen, lang gezocht maar nooit gevonden voor de juiste prijs en looks. Deze zijn echt veel mooier dan goedkope varianten in de bouwmarkt. Super blij mee.

18 december 2025

Bedankt Fernando!

Mooie panelen

Snelle levering en prijs is ook goed!

3 november 2025

Bedankt Youp!

Het bedrijf maakt waar wat ze zeggen.

Het produkt komt overeen met de informatie op internet.
Snel bezorgd, zoals aangegeven op de site! Kortom, gewoon hier je panelen kopen.

31 oktober 2025

Bedankt Ineke!

Ik ben helemaal tevreden

Ik ben helemaal tevreden! Onze badkamer is compleet gerenoveerd met de prachtige zwarte marmeren plaat! En het lichtbruine paneel accentueert onze woonkamer! Alles was prima geregeld met de bestelling en levering! Mocht ik in de toekomst panelen kopen, dan koop ik alleen nog maar bij wandpanelenexpert! Bedankt!

30 oktober 2025

Bedankt Kalman!

Snel en goed

Heel fijn dat dit bedrijf de panelen op maat kan leveren. Het kost daardoor weinig moeite om de panelen te monteren.
Snelle levering ondanks de zomervakantie

22 augustus 2025

Bedankt Yvonne!

Echt een aanrader,. Ik zeg doen!

Super blij met mijn wandpanelen..
Netjes op maat afgeleverd..
2 x besteld en ga zeker in de toekomst weer bestellen voor mijn slaapkamer..
De prijs is ook niet duur..
Echt een aanrader!!
Echt top bedrijf en top service .

30 oktober 2025

Bedankt!

Wandpanelen bestelt...

Wandpanelen bestelt...
Donker eiken

Super snel geleverd ,en tot binnen in huis bezorgd

15 augustus 2025

Bedankt Robbin!

Prima service

Vier wandpanelen besteld, wat vrij soepel verliep via de website. Gebruik gemaakt van de service om de panelen op maat te laten zagen. Daarna werd vrij snel contact opgenomen om de afspraak in te plannen. Bezorger was prima op tijd, stuurde kort van tevoren nog een bericht. Panelen zijn zoals besteld, op maat en snel geleverd. Prima service van deze webshop.

14 oktober 2025

Bedankt!

Leuke prijs

Leuke prijs, snel geleverd en pvc wandpanelen zijn zoals verwacht.

4 april 2025

Bedankt Diana!

Mooie marmerpanelen van goede kwaliteit…

Mooie marmerpanelen van goede kwaliteit en zeker een goede prijs, en vooral een super service wat betreft het leveren van de panelen... korte lijnen met Wandpanelen Expert.... top ga zo door....

7 mei 2025

Antwoord van Wandpanelen Expert

Heel erg bedankt voor de mooie review!

Top kwaliteit voor een goede prijs

Akoestische wandpanelen besteld bij Wandpanelen Expert. Snel geleverd voor een hele goede prijs. De kwaliteit is heel goed, beter dan de goedkope varianten bij bouwmarkten. Zeer tevreden met het eindresultaat.

17 april 2025

Bedankt Roy!