ze van heat pump checkte muur bij de bijkeuken en zei geen vibratie daar terwijl liep te snuffelen klein foutje maar duidelijk
Mijn buur had dezelfde vragen als ik. Alles over onderhoud werd netjes en begrijpelijk uitgelegd.
Heb best even via de telefoon met ze gesproken. Werd opgebeld nadat ik het formulier had ingevuld. Nette prijzen voor hun warmtepompen en installatie.
hij nam tijd om programmeren van schema in app te laten zien geen haast
Welkom bij Warmtepomp Groningen, dé specialist in duurzame warmteoplossingen voor uw woning of bedrijfspand. Onze website, warmtepompgroningen.net, biedt uitgebreide informatie en diensten op het gebied van warmtepompen. Wij staan bekend om onze professionele aanpak, hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Bij Warmtepomp Groningen geloven we in een groene toekomst. Daarom helpen we onze klanten met het vinden van de perfecte warmtepomp die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Ons team van ervaren technici staat klaar om u te adviseren, te installeren en te onderhouden, zodat u zorgeloos kunt genieten van een comfortabel en energie-efficiënt klimaat in uw huis of bedrijf. Op warmtepompgroningen.net vindt u een breed scala aan warmtepompoplossingen, van lucht-water- tot grond-water-systemen, geschikt voor elke situatie. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken en garanderen producten van de hoogste kwaliteit. Bezoek onze website voor meer informatie, lees de ervaringen van onze tevreden klanten en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid met Warmtepomp Groningen. Uw comfort is onze prioriteit!
Paterswoldseweg 806, 9728 BM, Groningen, Nederland
- +31505690602
- contact@warmtepompgroningen.net
- warmtepompgroningen.net
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mijn buur had dezelfde vragen als ik
ze namen tijd om alle functies goed uit…
ze namen tijd om alle functies goed uit te leggen
eerlijk geen vuil of stof gezien
De werkzaamheden werden uitgevoerd…
De werkzaamheden werden uitgevoerd zonder dat ons huishouden werd ontregeld.
Zelfs met wat kleine aanpassingen ging…
Zelfs met wat kleine aanpassingen ging alles soepel tijdens het installeren
hij nam tijd om programmeren van schema…
hij nam tijd om programmeren van schema in app te laten zien geen haast
die irritante tikken zijn weg…
die irritante tikken zijn weg verwarming doet gewoon zn ding
Hij Liet Zien Waar
hij liet zien waar ik alles kan aanpassen in de app stap voor stap
Ze van Heat Pump
scherpe prijs en werkt perfect
ze namen hun eigen schoonmaakmiddelen…
ze namen hun eigen schoonmaakmiddelen mee en maakten alles netjes schoon na de installatie heel zorgvuldig gedaan
zelfs de waterdruk werd gemeten en we…
zelfs de waterdruk werd gemeten en we wisten precies waar we aan toe waren
Top service!!
Bedrijf heeft zich keurig aan haar…
Bedrijf heeft zich keurig aan haar afspraken gehouden. Installatie is goed verzorgd, monteurs waren heel vriendelijk.
De warmtepomp installatie verliep…
De warmtepomp installatie verliep zonder problemen, we zijn heel benieuwd naar het effect op onze energierekening.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Als je een warmtepomp overweegt zou ik hier zeker een offerte aanvragen.