WASHOLOGI Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Äntligen hittat ett organiskt tvättmedel som är giftfritt och utan ftalater. Jag älskar när tvätten luktar gott men jag undviker gärna ftalater och älskar att den istället är gjord med eterisk olj... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

För det första, otroligt snabb leverans och produkterna var fint paketerade, det höjer känslan av lyx 🥰 sen älskar jag kvalitet på produkterna, dofterna stannar i rummet och mina sänglakan och det lu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni skickar jätte dåliga varor till kund. Flaskan på 750 ml som levererades var sönder. Man kan inte använda sprutan och den läcker. Jag mejlade om det så fort jag fick varan men ingen återkom.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lieferumfang und Preis natürlich wie vereinbart. Das Problem ist der Verschluss ihrer Produkte. Ein Teil des Waschmittels ist in der Verpackung ausgelaufen. Damit musste ich die Produkte zuerst einmal... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudartikelen groothandelaar

Over WASHOLOGI

Geschreven door het bedrijf

WASHOLOGI är ett svenskt klädvårdsmärke som kombinerar hållbarhet, effektivitet och design med ett tydligt doftspråk för att revolutionera klädvården.

Vi vill lära ut hur man tvättar och vårdar sina olika material för att de ska hålla sig fina länge och erbjuder klädvårdsprodukter som hjälper dig att förlänga livslängden på dina plagg. Våra miljövänliga produkter närproduceras i vackra Fjällbacka med högt koncentrerade formuleringar.

Grundaren Viktoria Widengren lanserade WASHOLOGI år 2014 när hon märkte att det saknades något på hyllan, där man köper kläder och heminredning borde man kunna köpa tvättprodukter, både med snygg design, ett trovärdigt miljötänk och hög effektivitet.

Efter en lång marknadsundersökning fick Viktoria fram svar på vilka behov och önskemål som fanns för klädvård och så föddes WASHOLOGI - "Läran om tvätt". Sedan lanseringen har sortimentet utökats med flera nya produkter, ett sortiment som utvecklas efter era behov.

Vårt produktsortiment inkluderar tvättmedel, mjukmedel, linnevatten, noppmaskiner och mycket annat som hjälper till att förlänga dina kläders livslängd.

"När du väljer WASHOLOGIs produkter ska du veta att det du använder är resultatet av vårt mål att erbjuda högsta kvalitet, hållbart miljötänk och snygga förpackningar. Att tvätta är ett måste och vi vill göra det måstet lite trevligare. Med vårt sortiment ska det vara enkelt att göra ett bra val!"
- Viktoria Widengren, Grundare & VD

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket snabb leverans uppskattas alltid…

Mycket snabb leverans uppskattas alltid :-)

27 augustus 2025

Antwoord van WASHOLOGI

Tack så mycket för det fina omdömet! Vad skulle kunna förbättras till nästa gång för att nå 5 stjärnor?

Wilhelm @WASHOLOGI

Gute Produkte

Bin sehr zufrieden mit den Produkten und schnelle Lieferung

6 augustus 2025

Liebe Margit,

herzlichen Dank für Ihr schönes Feedback! Wir freuen uns sehr zu hören, dass Ihnen unsere Produkte gefallen und Sie zufrieden sind.

Ihr positives Erlebnis bedeutet uns viel und motiviert uns, weiterhin höchste Qualität zu liefern.

Herzliche Grüße
Ihr Washologi-Team

Ware kam beschädigt an

Ich hatte Linen Water Purity und Hand Cream Desire bestellt. Das Linen Water war ausgelaufen und bei der Hand Cream war der Druckspendeknopf oben abgebrochen. Die Verpackung hat also zu wünschen übrig gelassen. Sehr schade!!

11 augustus 2025

Liebe Iris,

wir entschuldigen uns aufrichtig für die späte Rückmeldung – durch die Sommerurlaubszeit haben wir Trustpilot nicht so regelmäßig überprüft wie gewohnt. Es tut uns sehr leid, dass Ihre Produkte beschädigt bei Ihnen angekommen sind – so sollte es natürlich nicht sein.

Als Entschädigung erstatten wir Ihnen einen Teil des Bestellwertes zurück und haben Ihnen hierzu sowie zu einer Lösung bezüglich der Verpackung eine E-Mail von info@washologi.se
gesendet.

Vielen Dank für Ihr Verständnis!

Herzliche Grüße
Ihr Washologi-Team

Inte värt pengarna

Snabb leverans fin förpackning men undermålig produkt.

28 juli 2025

Hej Sara,

Jag beklagar att produkten inte har levt upp till dina förväntningar. Vi har väldigt många kunder som har uppskattat den produkten, men däribland även en del som har kritiserat den. Jag vill vara tydlig med att vi hör er och tar er feedback på största allvar. Just nu håller vi på att se över denna produkt tillsammans med produktionsledet för att förbättra både batteritid, effektivitet, design och massa mer.

Vi livnär oss på nöjda kunder, och lägger därför stort fokus på att erbjuda produkter som uppnår och överkommer era förväntningar. Då dåliga upplevelser som denna är något vi inte står bakom har vi valt att återbetala dig 200kr som kompensation. Vi hoppas att denna enstaka dåliga upplevelse inte avskräcker dig från våra produkter i framtiden!

/Wilhelm @WASHOLOGI

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

die Ware ist immer noch nicht…

die Ware ist immer noch nicht angekommen, Hauptsache man bekommt dauernd Mails wegen Berwertung

23 juli 2025

Hallo Anja,

ich habe dir gerade eine E-Mail diesbezüglich geschickt. Dein Paket wurde an einen DHL Service Point geliefert und wartet dort auf deine Abholung. Weitere Informationen findest du in der E-Mail!

Mit freundlichen Grüßen,
Wilhelm

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Desire/Längtan den mest fantastiska doften enligt mig.

Miljövänligt, fantastisk fräsch och lagom doft på allt. Linnevatten använder vi på jobbet och det var där jag fastnade för Desire/Längtan och nu köpte jag det + doft olja och tvål. Är supernöjd med köp och snabb leverans. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

23 mei 2025

Antwoord van WASHOLOGI

Tack för dina fina ord, alltid lika kul att höra positiva kundberättelser!

Väldigt bra tillmötesgående

Väldigt bra tillmötesgående. En missad rabatt som de fixade till! Supernöjd med mottagandet och produkterna

14 mei 2025

Antwoord van WASHOLOGI

Tusen tack för det fina omdömet, vad kul att du är nöjd med både produkt & service!

Mvh
Wilhelm på WASHOLOGI

Snabb leverans. Bra sportvätt

12 mei 2025

Antwoord van WASHOLOGI

Tack för fint omdöme! Om det finns något vi skulle kunna förbättra så tar vi gärna emot all feedback till info@washologi.se

Trevlig helg!

Dit is Trustpilot