Min kæreste og jeg har været på duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi også fik et... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Fin dag på vandet i forbindelse med speedbåd kørekort. Vinden var noget hård den dag, men oplevelsen var i top både sammen med instruktøren og sensoren. Selvom jeg har sejlet lille motorbåd siden 2007... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi (kærestepar) deltog i Duelighedsbevis i sejlbåd praktisk del. Det var helt igennem en god, lærerig oplevelse og vi har følt at vi har lært rigtig meget. Desuden var vi i gode hænder hos vores ins... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Duelighedsbevis for Kvinder af sejeste skipper Josephine ombord på Miss Arthur⛵️⚓️= bedste investering i mit fremtidige sejlerliv som kvinde! Det kan kort anbefales at tage et kvinde kursus som dette.... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚤⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating på hele 4,9 ⭐.
Vi tilbyder populære og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforløb.
Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.
Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gør det nemt og overskueligt at lære i dit eget tempo 📱⛵
👉 Læs mere og tilmeld dig på www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert på vandet med Watergames.
Geschreven door het bedrijf
Vi garanterer at du består vores kursus!

Brøndby Havnevej 13, 2650, Hvidovre, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Speedbåds certifikat ! 😁👏 Meeeeega sjovt.. Sif som var instruktør gav virkelig en god gennemgang af hvordan båden fungerede og da prøven var igang med Censor kørte alt som det skulle.
Mange tak for en dejlig dag på vandet, vi glæder os til at komme ud i egen båd nu 👏😁👍
Konge oplevelse. Super gode instruktører, rigtig god stemning og gode forhold. Vil til en hver tid anbefale, at tage et duelighedsbevis/speedbådsbevis hos Watergames.
Watergames har en super nice instruktør og kompetent undervisning.
Vi havde en fed dag på vandet med god adrenalin og fart 🚤
De kan stærkt anbefales til alle som ønsker at erhverve sig et speedbådscertifikat 🙏
5 stjerner herfra ⭐️
Hvilken oplevelse !!!
Duelighedsbevis Aalborg Fredag den den 14april til søndag den 16 april
Når gamle ronkedorer møder ungdommen er det ofte med en vis skepsis. Min underviser på dette kursus er start tyverne ! og hvad kan han ? Jeg må sige jeg er blæst af banen af entusiasme fra den unge underviser, et engagement ud over det sædvanlige, ungdommen begejstre og styre på bedste vis . Tak til Watergames Aalborg og tak til deltagerne .
En god lærerig oplevelse med en kompetent lærer, som også brugte egne billeder fra "søen", så jeg kunne se "virkligheden" ift teorien. Mange tak !
Super sted at tage diverse kurser inden for sejlads. Passion og engagement.
Thumbs up til afdeling Brøndby!
Venlig og dygtig instruktør, med et smittende godt humør! Vi var en firmagruppe på 6 mand, som alle gik derfra med et certifikat i hånden og med en god oplevelse.
Fam på 3 ,, super tilfredse alle,,,god og professionelt planlagt dag….
Vh Brian og fam
Super oplevelse med Watergames og Mai-event.
Jeg tog speedbådscertifikat hos Watergames i Brøndbyhavn, super god oplevelse med meget flink og kompetent instruktør (Marko). Helt klart anbefalingsværdigt til andre der gerne vil have certifikatet.
Super oplevelse, helt fra en god og let hjemmeside, over web baseret undervisnings materiale, der var både forklarende og let forståeligt, til den egentlige praktiske undervisning, tilrettelagt med både teori og praktik på vandet.
Instruktører der kunne forklare, demonstrere, rette, rose og indgyde selvtillid, en kombination, som gør det til en rigtig god oplevelse, og i sidste ende en bestået prøve.
Tak, for hjælpen og oplevelsen. Watergames kan kun anbefales.
Mega god oplevelse med lærere der skaber et trygt miljø. Kæmpe anbefaling!
Virkelig seriøs og god oplevelse med kompetente instruktører til motorbåds kursus 27 august i Marselisborg havn
Var på speedbåds-kursus med Mikael Carlsen som instruktør og både det online teori forløb og den praktiske fungerede super godt. Varm anbefaling herfra.
Efter jeg har læst alle de positive anmelderser og snakket med kursus udbyderen i da pr telefon og forklaret mine problemer er han fuldt forstående
Jeg ser frem til at få gennemført Y3
Speedbåds certifikat taget i Århus i dag. Kompetent og konstruktiv undervisning. Kan kun anbefale 👍
Har netop taget speedbådskørekort hos Watergames i Aarhus. Super godt og lærerigt forløb. Stor anbefaling herfra.
Super godt forløb til speedbådskørekort i dag på Marselisborghavn. Rigtig dygtig, venlig og kompetent underviser 👍 Kan varmt anbefales
Var på kursus i Aarhus lørdag den 06.08. Det var en fantastisk oplevelse. God Instruktør og sensor, som både var meget seriøse og forstående over for alle deltagere. Kan kun anbefale at tage beviset i Aarhus
Speedbåd kursus i Fredericia, med instruktør Peter.
Super godt kursus med en kompetent og god underviser. Dette kan klart anbefales
Lees meer over geverifieerde reviews.