Zeer goede technische ondersteuning! Geleverde product van zeer hoge kwaliteit tegen een correcte prijs. Uiteindelijk is gebleken dat het product voor onze specifieke opstelling niet paste. De leve... Toon meer
waterpomp.be weigert een defecte waterpomp die pas 1,5 jaar oud is te herstellen onder garantie. Bij problemen met een pomp gekocht bij hen sta je in de praktijk er alleen voor. Reken vooral niet op... Toon meer
✅Uw waterpomp specialist ✅Waterpompen met aanbiedingen ✅Niet goed, geld terug ✅Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅Gratis verzending!
Stationsplein 91, 5211 BM, 's-Hertogenbosch, Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer goede technische ondersteuning!
Geleverde product van zeer hoge kwaliteit tegen een correcte prijs.
Uiteindelijk is gebleken dat het product voor onze specifieke opstelling niet paste. De levering werd zondermeer teruggenomen en terugbetaald.
Bedrijf is zeker aan te bevelen.

Antwoord van Waterpomp.be
Zeer goeie en snelle service
Pomp besteld volgende dag geleverd

Antwoord van Waterpomp.be
Ik had een probleempje met mijn vlotterpomp en vroeg wat te doen. Prompt kreeg ik een berichtje terug met duidelijke instructie om het probleem op te lossen.
Werkte perfect !

Antwoord van Waterpomp.be
Eind maart heb ik bij waterpomp.be een Tallas Booster 1300 hydrofoorpomp gekocht. Onlangs ging de drukschakelaar helaas stuk. Waterpomp.be heeft dit echter snel en uiterst klantvriendelijk opgelost: eerst werd er kosteloos een nieuwe drukschakelaar toegestuurd. Toen bleek dat dit niet het juiste model was, werd er onmiddellijk — volledig onder garantie — een gloednieuwe pomp opgestuurd.
Een correcte, snelle en klantgerichte oplossing, precies zoals het hoort. Topservice voor een vervelend probleem waar zij zelf niets aan konden doen. Alles is netjes en volgens de beloofde garantie opgelost.
Kortom: een aanrader voor wie betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice zoekt. Bedankt, waterpomp.be!
Waterpomp.be maakt publiciteit vandaag besteld, morgen geleverd. Je krijgt zoals nog al vermeld op dit medium de dag zelf een bevestiging van DPD maar daarna niets meer; we zijn nu reeds twee dagen ver zonder enig zicht op een levering. Ik had nochtans iemand klaarstaan om alles te installeren maar die mocht terugkeren naar huis..
Waterpomp.be weigert enige financiële compensatie en ze verwijzen uiteindelijk naar de kleine lettertjes ergens op hun site dat zij uiteraard nooit aansprakelijk zijn.
Het lijkt me echt een misleidende publiciteit; ze weten zeer goed dat ze dit binnen een dag nooit geleverd krijgen in België vanuit Nederland.
Maar de betaling is uiteraard reeds lang binnen.

Antwoord van Waterpomp.be
Geleverd zoals gepland. Maar DPD werkt met leveranciers, die geen Nederlands spreken en verhakkeld Frans of Engels.
Bij de beschrijving van het probleem vertelde men dat de condensator defect zou zijn, ik informeerde welke condensator ik dan nodig zou hebben, ik gaf de motor gegevens door en kreeg een antwoord dat ze me niet konden helpen, ik nam telefonisch kontakt met de instelling in Belgie maar kreeg dan toch weer iemand in Nederland aan de telefoon, ik vertelde dat Nederland me niet kon helpen en er op hun site toch echt condensors stonden onder accessoires, hij ging even overleggen met een collega en plots konden ze me dan toch helpen, dat wekt niet veel vertrouwen als je het mij vraagt.
Alles volgens plan verlopen. Thx.
Mvg
Jos
Alles is perfect op tijd en goed geleverd
Ik bestelde bij waterpomp.be omdat er duidelijk vermeld stond: “morgen in huis”.
Kort na de bestelling ontving ik al een track & trace-link van PostNL. Helaas bleef er de volgende dag geen enkele beweging zichtbaar in de tracking.
Omdat ik het product dringend nodig had, nam ik contact op via WhatsApp. Daar kreeg ik na wat heen en weer berichten de bevestiging dat het pakket wél opgehaald was door PostNL, maar dat er zogezegd vertragingen waren bij de vervoerder.
Op de website van PostNL kon ik echter nagaan dat er op dat moment géén vertragingen of meldingen waren, noch in Nederland, noch in België.
Hoewel ik beleefde en correcte excuses kreeg, kan ik niet anders dan besluiten dat waterpomp.be zijn belofte niet is nagekomen. Het pakket werd uiteindelijk pas drie dagen later geleverd.
Vrijdag in panne gevallen met de waterpomp. Op zoek naar een snelle oplossing kwam ik terecht bij Waterpomp.be. De benodigde pomp was op voorraad en op de website stond duidelijk vermeld: "Voor 22u besteld, morgen in huis." Klinkt geweldig, maar de realiteit was helaas anders.
De trackingmail liet op zich wachten tot zaterdag, en annuleren was geen optie meer. Uiteindelijk zou de pomp pas op dinsdag geleverd worden. Speciaal een dag verlof genomen om het pakket in ontvangst te nemen en te installeren, maar op dinsdagochtend veranderde de tracking naar "levertijd onbekend – pakket nog niet bij PostNL".
Contact opgenomen met Waterpomp.be. Het enige antwoord dat ik kreeg was dat de pomp zaterdag verstuurd zou zijn. Toen ik hen erop wees dat hun website een levering op zaterdag beloofde (en dat ik anders elders een pomp kon halen), bleef het stil. Geen verdere reactie meer ontvangen.
Ik zit intussen al vier dagen zonder water. De communicatie en service zijn teleurstellend – dit was de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik hier bestel. Als je snel een pomp nodig hebt, kijk dan liever ergens anders. Service: 0 op10
Een paar jaar geleden een Tallas pomp gekocht bij deze webshop. Recent begon die problemen te vertonen, dus contact gezocht via WhatsApp. Verliep allemaal heel vlot en vriendelijk en het probleem is boven verwachting onder garantie opgelost!
Correcte prijzen en super snelle levering! Dankzij waterpomp.be had ik binnen de 24 uur een nieuwe pomp en warm water 🙏

Antwoord van Waterpomp.be
De pomp werkt goed maar er was een schade doordat alle componenten los in de doos lagen. Door vertraging van mijn installateur zag ik dit pas 6 maanden na bestelling. Er wordt enkel coulance van enkele euros voorgesteld voor een bestelling van ruim 450€. Dat vind ik jammer. Ik had al veel reviews over schade gelezen en heb er nu zelf ook. Ik zou hier niet opnieuw kopen.

Antwoord van Waterpomp.be
Enorm tevreden over de klantenservice van waterpomp.be! Ongeevenaard de dag van vandaag wat deze mensen bereid zijn voor je te doen. Dikke aanrader!

Antwoord van Waterpomp.be
Ik heb een dompelpomp die in mijn kelder regenwater wegpompt, na 2 jaar begint deze kuren te krijgen waarbij deze droog zuigt (iets met de vlotter). Na samen uit te zoeken wat het mogelijke probleem zou kunnen zijn, en zeer goede bijstand te verkrijgen. Heeft waterpomp.be beslist om gewooon een nieuwe pomp op te sturen.

Antwoord van Waterpomp.be
snelle levering, correct qua beschrijving degelijk materiaal. Alleen aan de aansluiting van de uitlaatleiding lekt hij een paar druppels per minuut. dus drukverlies Dacht dat dit misschien vanzelf zou stoppen , maar na 2 dagen nog steeds. Hoop op een tip van jullie
Qua snelheid en correctheid van leveren niets dan lof.
De pomp Tallas D boost 850W op zich is netjes en de sltilste pomp die ik tot nu toe al gehad heb. Beduidend minder luidruchtig dan mijn 11 jaar oude Gardena 5000/5 pomp. En omdat ze in huis staat toch wel een belangrijk pluspunt voor ons. De pomp aansluiten was een makkie , maar helaas had ik een lek aan de wateruitlaat. Dat was na het maken van een filmpje vlug verholpen door de uitstekende klantendienst , die me een nieuw koppelstuk hebben geleverd. Dus ook hier niets dan lof. Maar aan de ontwikkelaars van die Tallas pomp toch is de raad meegeven dat het systeem van die koppeling voor verbetering vatbaar is. Die is namelijk niet geschroefd , maar gewoon een O-ring die met een U vormige borgpen gemonteerd is. Ik heb dit nog nooit gezien? Lijkt mij niet degelijk. Al doet de pomp nu heel prima wat ze moet doen, daar niet van. Als ik het geweten had zou ik ze niet gekocht hebben. Dan zou ik voor het iets duurdere broertje gegaan zijn de DAB pomp. Dus nu zal de toekomst uitwijzen hoelang ze het perfect doet. Maar nogmaals de grootste troef is het geluid. Dat is top !!!
net zoals vorige keer,
2de pomp besteld en
weer goed en snel geleverd