By Westerberg Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang leveringstid og dalende service og kvalitets niveau

Dette er 3. gang jeg handler ved By Westerberg, og oplevelsen var desværre et stykke under middel denne gang.

Jeg købte første produkt for over 3 år siden, hvor servicen var god, hurtig og problemfri, men de efterfølgende to gange er servicen desvære blevet dårligere og dårligere (nok et udtryk for en mand der har svært ved at følge med efterspørgslen).

Jeg vidste fra tidligere at det er nødvendigt at rykke lidt for at sikre fremdrift, men denne gang gik der to måneder ekstra fra jeg fik at vide at varen vil blive afsendt til den faktisk blev det. Det var så det forkerte produkt jeg modtog, men Thomas kom i det mindste den efterfølgende mandag og byttede produktet personligt.

De forrige produkter jeg har modtaget har været i rigtig god kvalitet, men dette produkt har ikke den samme finish.

Jeg vil nok lede efter et andet alternativ næste gang.

15 augustus 2022

Beautiful sofa table

I ordered a sofa table, and it looks just amazing! Yes it took a long time to receive it (7 months), but now that I have it, I'm very happy about it.
Thank you for the great work!

23 april 2022

Dear Elysa

Im very sorry for the long time your have to wait, but it pleases me that yor are satisfied with the table.

Thank you for taking your time to write this review.

Best Wishes and happy summer to you.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Anmeldelse ligger og vipper...

Tak for venligheden og tilbagemelding. Og ikke mindst for den flotte hylde vi kunne hente idag.

Fortsat god arbejdslyst

Mvh Henrik og Angela

23 februari 2022

Hej Henrik og Angela

1000 tak - og selv tak for venligheden.
Det glæder mig at i kan li' hylden.

De bedste Hilsner

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilte/betalte tre borde D.25 /10-21

Bestilte/betalte tre borde D.25 /10-21
Og har stadig ikke modtaget noget fra firmaet forstår udenmærket at det kan være svært at følge med når der kommer noget i vejen som Thomas forklarer …..men hold nu op en tålmodighed man skal have og ærligt talt er vi lige på nippet til en annulering hvis ikke der snart sker noget …….idag er det D 23/1/22
Syntes ellers hans billeder af hans ting er fantastiske derfor købte vi borde af ham
er ærlig når jeg siger at jeg er bange for at jeg bliver snydt det ville ærge mig

22 januari 2022

Hej Majbrit

Jeg er dog ked af vi skal kommunikere på trustpilot, da vi ellers har skrevet via mail.

Som jeg har forklaret dig på mail, er jeg kommet voldsomt bagud efter min mors død - men jeg kan sagtens forstå dine frustrationer over ventetiden - men jeg er heldigvis i gang med din bestilling, og er jo på ingen måde interesseret i at snyde mine kunder - og du er naturligvis velkommen til maile eller ringe hvis du har behov for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superflot håndværk og produkt præcis…

Superflot håndværk og produkt præcis som jeg ønskede!
Og ja, det tog lidt længere tid (måske burde leveringstid på hjemmesiden skiftes til længere?) - men jeg havde ikke travlt og det er håndlavet, unik møbeldesign - så i min tilfælde gjorde det ikke noget. Jeg vil sagtens anbefale ham til andre (tålmodige) kunder!! ☺️

15 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan absolut ikke anbefale denne…

Jeg kan absolut ikke anbefale denne virksomhed.
Jeg bestiller et spisebord på mål 7. marts og betaler depositum - leveringstid 6-8 uger. Jeg modtager bordet den 14. maj, altså 10 uger efter bestillingen. Forklaring: "Jeg er jo ene om det" (Dette argument bruges i andre negative anmeldelser her, !)
Jeg modtager bordet pakket godt ind med løse ben og har ikke mulighed for selv hverken at løfte eller pakke ud pga de mange kilo, plankebordet vejer. Så jeg må bede om hjælp. Vi sætter ben på, og det viser sig, at de (mod aftalen er 2 cm for høje). Jeg kontakter Thomas W - og igen 7 dage efter, hvor han fortæller at benene er i restordre! Husker ikke længere hvornår jeg fik dem... nok midt juni ... Men det kan jo delvis skyldes Post Nord. Benene er i øvrigt ikke malet, der hvor de er savet af ... Jeg skal jo så igen have hjælp til at vende det tunge bord og sætte de nye ben i. Det går ikke så godt! Et af dem tager heller ikke fat, drejer bare rundt. Jeg taler med Thomas som vil sende et nyt ben. Jeg rykker for det nye ben i en mail 2. juli og beder faktisk om, at handlen går tilbage, såfremt jeg ikke får det ben asap. Thomas svarer, at han har ligget syg. Jeg modtager det nye ben 11. juli. Denne gang med tre skiver til evt. justering, skiver han havde glemt at sende med de allerførste ben! Også det nye drejer rundt... kan ikke spændes fast. Og jeg anmoder igen om at nu må handlen gå tilbage, pga ikke andet end bøvl siden den 14. maj. efter 10 ugers leveringstid.
Den 13. juli meddeler Thomas, at han har mistet sin mor og vil vende tilbage. Jeg venter 10 dage, kondolerer så i en mail, men fastholder at enten må handlen gå tilbage eller også må han selv komme og montere de ben. Han har hele tiden sagt, at jeg/vi måtte ha gjort det forkert! Dette til trods at vi jo havde monteret de første (for høje ben korrekt)! Tre dage efter mailen fastholder Thomas, at jeg gør noget forkert, at han vil sende endnu et nyt ben...

I sit svar her fastholder Tomas at jeg/vi skruer benene forkert på, ret svært at gøre det i et fast gevind…

26 juli 2021

Kære Susanne

At være utilfreds og klandre mig for at du selv skal pakke bordet ud og montere ben, er for mig lidt uforståeligt - selvfølgelig kan jeg forstå udfordringen for dig, men kan jo på ingen måde gøres til mit ansvar at du som kunde ikke kan løfte et bord.

Jeg bruger et fragtfirma til at levere for mig, og de har jo intet med hverken udpakning eller færdig montering at gøre, hvilket jeg også har forklaret på mail til dig.

Det er korrekt at jeg havde leveret 2 cm for lange ben i for hold til det du bestilte, og det er naturligvis min fejl - og den del skal jeg selvfølgelig beklage.

Pga Covid har fabrikkerne været nedlukket og der er restordre på møbelben, derfor går der lidt længere tid.

Jeg sender 4 nye ben til dig, vedlægger en returlabel til de andre ben, men disse har du endnu ikke returneret efter flere mdrs ventetid.

Du kontakter mig og oplyser mig at et (1) ben sidder løst, og at gevindet sidder fast i beslaget fordi det er skruet skævt i.

Jeg kommer med et forslag om en hurtig løsning, men dette virker ikke

- og vi bliver derfor enige om at jeg eftersender et ekstra ben, samt et ekstra beslag til dig, dette gør jeg til trods for at du i tlf fortæller mig at bolten er skruet skævt i og sidder fast.

Så går der yderlig nogle uger - og nu er pludselig 2 ben ødelagte og sidder løse.

Min mor er død under en rejse i udlandet, og jeg er for en stund slået lidt ud af kurs - og jeg skal beklage at jeg ikke fik svaret på din mail hurtigere.

Jeg har på min webshop en vejledning til korrekt montering af bordben, og i den forbindelse nævner jeg i min mail til dig i dag d.26/7-2021 at mit gæt er at de enten kan være skruet skævt i eller at bordet kan være rejst forkert, således at ben og beslag kan være skadede under rejsning, ved at støtte med for meget vægt, da bordet er ret tungt.

Jeg kommer med et løsningsforslag på mail i dag d. 26/7-2011 og beder dig returnere de skadede ben og beslag, og du kvitterer med en anmeldelse på Trustpilot - i stedet for at vi fik løst problemet og begge kunne nyde resten af sommeren.

Svar på update:

Susanne, først var det 1 ben der var løst, derefter var det 2 ben der er løse - jeg tænker at der må være gået noget galt under montering, og derfor tilbyder jeg at få 2 friske ben afsted til dig - jeg tjekkede benet inden jeg afsendte det til dig, jeg monterede benet i et beslag på mit værksted, netop for at sikre mig at det var som det skulle være.

Brug min returlabel og få sendt de ben og beslag retur - så bytter vi til 2 nye friske med beslag monteret, så skal du blot skrue 4 skruer, og vi får klaret dit bord.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flot trallebænk

Godt tilfreds med den rå, flotte trallebænk trods en længere ventetid end annonceret.

23 juli 2021

Hej Boe

1000 tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med din bænk, den passede så fint ind i dit hjem.

jeg beklager naturligvis den længere ventetid.

De bedste hilsner, og ønsket om en god sommer til dig.

En noget blandet oplevelse

En noget blandet oplevelse at skulle handle med By Westerberg. I juni 2020 køber jeg et sofabord til min lejlighed, der er helt vildt lang leveringstid og jeg får det derfor først i slut august. Vi får det samlet og sat op, efter godt 6 måneder kommer der en kæmpe flænge i sofabordet (den er knækket næsten midt over, og bliver kun lige holdt stående). Jeg skriver til By Westerberg og han fortæller at han vil lave et nyt og sende det til os, hvis bare jeg vil sende min nye adresse. Dette er i februar 2021. I april modtager jeg en mail fra PostNord, at nu er pakkelabel lavet og jeg vil få en ny mail omhandlende levering. Dog kan jeg se at den vil blive sendt hjem til mine forældre, selvom jeg har skrevet min nye adresse til ham. Fair nok tænkte jeg, og lod det være sådan. Da jeg i juni 2021 stadig ikke har modtaget noget som helst skriver jeg til ham igen. Her bliver jeg svaret med at han er stresset og ikke har haft tid, det er anden gang jeg får et svar om at han er stresset. Efter min ikke så søde mail bliver bordet ENDELIG sendt.. Da jeg modtager det og pakker det ud, og er det også langt lysere end det vi oprindeligt købt i sin tid. Jeg ved godt at det er noget af en service at sende et nyt bord, dog er jeg ikke glad for at det skulle tage knap 5 måneder før jeg stod med det i hånden. Jeg er super glad for mit bord, men jeg er så absolut IKKE glad for processen til at få det.

6 juli 2021

Hej Anja

Suk - ja det er desværre en kedelig omgang, det må jeg erkende.

Der er mange bolde at jonglere med som ene mand, og nogle gange misser jeg en bold eller 2, og det blev desværre din sag, og det beklager jeg meget.

Jeg vil lige kommentere at de slidte planker som bordet er lavet i, er lidt svære at styre nuancen på, og at det derfor skiller sig lidt ud fra dit tidligere bord.

Jeg tager noget positivt med fra din anmeldelse, og det er at du faktisk er super glad for dit bord, så jeg skal forbedre min kundeservice og være glad for det jeg producerer.

De bedste hilsner og ønsket om en god sommer til dig

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis man vil handle her vil jeg…

Hvis man vil handle her vil jeg anbefale i venter til engang i 2022. Eller bare være ekstremt tålmodige🤣

Jeg bestilte 2 borde d. 13 januar og fik at vide at jeg ville få disse 8 uger efter men vidste jo at det ville blive lidt forsinket pga. Corona, Så jeg ventede med at kontakte indtil forrige uge, hvor jeg fik af vide, at jeg ville få mine borde sidste uge, jeg ventede spændt på dem men ingen borde, ingen opkald, ingen besked at de ikke var på vej.. Jeg er godt klar over at verden har været gået i stå og at det har været svært at skaffe varer/materialer hjem men det er sku ikke i orden af forhandler ikke giver lyd fra sig når man har aftalt noget. Jeg ringede igen i går og lagde en besked men intet svar.!!
Møj Skuffet

4 mei 2021

Kære Vicky

jeg vil lige komme med en opdatering for dit køb af 2 stk borde fra mig da jeg synes vi havde en rigtig god dialog da du afhentede bordene, og du fik råd og vejledning i vedligeholdelse.

Jeg forstår udemærket frustrationerne med min lange leveringstid, og grundet mange bestillinger, er det svært for mig at følge med.

Jeg kunne desværre ikke besvare dit opkald den dag du ringede, men jeg ringede retur flere gange dagen efter, men mødte kun din tlfsvarer - jeg sendte en mail til dig, som du svarede 2 dage efter, og efter yderlig 2 dage fik vi aftalt og du hentede dine borde.

Jeg glædede mig over den gode dialog vi havde, og du virkede glad og tilfreds med dine borde, og det håber jeg du bliver ved med at være.

Thomas Westerberg, By Westerberg

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig oplevelse med By…

Virkelig dårlig oplevelse med By Westerberg. Bestilte en hylde den 23. dec. 2020. Har her den 14. april 2021 endnu intet modtaget. Hver gang jeg kontakter By Westerberg får jeg den samme besked: Varen bliver sendt med det samme. Det gør den bare ikke. Øv.

14 april 2021

Antwoord van By Westerberg

Hej Jonas, Jeg beklager virkelig forløbet og ventetiden. Det skal jeg have strammet op på, og gøre bedre fremover - Jeg har rigtig travlt ene mand, så det kikser for mig en gang i mellem, og det bør jeg kunne gøre bedre.

Øv oplevelse

Det er nu 14 uger siden jeg bestilte 2 gallerihylder. Jeg har endnu intet modtaget. Har skrevet og rykket for ordren for 5 dage siden, men intet svar modtaget :(

19 maart 2021

Antwoord van By Westerberg

Hej Lisa, jeg beklager din oplevelse, og det skal jeg have gjort godt igen. Jeg har ganske enkelt fået overset din mail 😟 pakken til dig er klar, men der har været lidt forveksling med labels her internt, og den går afsted til dig i dag. Jeg skriver til dig på mail også.

Bedste hilsner

Super fin bænk i Nyt Nordisk Design

Super fin bænk i Nyt Nordisk Design, - enkel og stilfuld, og samtidig robust. Den lever til fulde op til forventninger fra billedet på hjemmeside. Taaak 😊

9 maart 2021

Antwoord van By Westerberg

Hej Mette, 1000 tak for at din anmeldelse. Det gør mig så glad når mine produkter bringer glæde.

Bedste hilsner

Trellebænk

Åh, så kom min skønne trellebænk lavet af By Westerberg. Den er så flot, og glæder mig kun til den bliver mørkere med tiden. Skønt stykke arbejde 👍

3 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ualmindelig god service !!!

Vi bestilte et sofabord, spisebord og nogle hylder og en knagerække for nogle måneder siden, til levering 30 okt. Jeg havde i lang tid drømt om at få et spisebord og sofabord, med mit favorit hold West Ham Uniteds logo. Dette klarede Thomas til mere end UG, kryds og slange! Man ser og mærker tydeligt hvor meget Thomas brænder for sit fag og ikke mindst for at give sine kunder den bedste oplevelse! Jeg er så imponeret over det håndværk og ikke mindst den kvalitetsforståelse som Thomas levere! Jeg vil til enhver tid anbefale By Westerberg og det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Thomas!

8 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet og hurtig levering

Super fine hylder som blev leveret med skruer og rawplugs til opsætning med det samme.

18 mei 2020

Antwoord van By Westerberg

Mange tak fordi du giver dig tid til at skrive om din oplevelse.

Mvh Thomas Westerberg