We Are eves is een perfect platform voor allerlei producten om te promoten in zowel goed als slecht . Een side waar men kan leren en positieve producten tegen komt 👌 Vandaar ben ik zo positief, Sup... Toon meer
Ik heb We are Eves ontdekt via de socials. Mijzelf opgegeven als tester en kort daarna mijn eerste product ontvangen om te testen. Dit was erg leuk om te doen, beetje onwennig in het begin om zo’n... Toon meer
We are Eves ontdekt via TikTok na meerdere video’s kijken had ik besloten om toch eens een kijkje te nemen en ik vindt het geweldig ik kan reviews van andere bekijken voor ik zelf een product haal en... Toon meer
Mega handige app! Check het altijd voordat ik beauty of haar producten koop. Je kan namelijk gemakkelijk eerlijke reviews van andere gebruikers zien over deze producten. Mega handig voordat... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heel fijn contact altijd met de meiden
Heel fijn contact altijd met de meiden. Super makkelijk een review te uploaden en krijg soms ook producten thuis opgestuurd. Ideaal!
Ik heb het bedrijf gevonden via Google…
Ik heb het bedrijf gevonden via Google omdat reviews schrijven mij erg leuk leek. Blij met we are Eves. Kan leuke producten ontvangen en in ruil een mooie review schrijven. Blij mee! Win win.
Aanrader als je producten wil reviewen
Mooie site waar je kans krijgt om allerlei producten uit te testen. Duidelijke communicatie en indien terug betaling, snel geregeld
leuk als je op zoek bent naar eerlijke reviews
Leuke app als je benieuwd bent naar ervaringen van (nu vooral) cosmetica producten.
Zelf ben ik ook tester en heb al best veel leuke producten mogen ontvangen waar je dus ook echt je eerlijke mening over mag geven.
Ik ben al vanaf vrij begin lid maar vindt het wel jammer dat het nu minder een community gevoel heeft dan toen. Er werden toen ook meer tips en ervaringen gepost naast reviews en mensen reageerde ook gezellig onder berichten. Deze functie is er nog wel maar mensen gebruiken he niet echt meer en wordt ondergesneeuwd in de meer commerciele boodschappen van de site. Doordat er nu ook schoonmaakmiddelen getest worden denk ik dat het community gevoel alleen maar minder wordt om dat de gedeelde link van cosmetica lovers naar mensen die gratis producten willen.
vroeger ging ik echt voor de lol even browsen op de site. Nu gebruik ik het meer als een trustpilot voor cosmetica producten.
Super
Super! Ik gebruik het al een paar jaar en beng echt achter goede tips en producten gekomen die voor mij helpen. Ook krijg ik regelmatig iets opgestuurd om te proberen en dat kan een super goed product zijn voor mij of iets wat ik niet vaker zou gebruiken. Ik vind het gewoon heel erg fijn dat er eerlijke meningen op de app staan waar je echt iets aan hebt. Ik zou het zeker aanraden!!!☺️
We Are Eves is een fijn platform omdat het eerlijk reviews heft
We Are Eves is een fijn platform om eerlijke ervaringen met beauty- en verzorgingsproducten te lezen. Ik vind het prettig dat de reviews afkomstig zijn van echte gebruikers, waardoor ik een beter beeld krijg van een product voordat ik het koop. De app/website is overzichtelijk en het is eenvoudig om producten te zoeken en zelf reviews te plaatsen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare beautyreviews.
I love
Ik ben al jaren lid van We Are Eves met heel veel plezier! Ze bieden super mooie kansen, de communicatie is goed en ik vind het sowieso geweldig dat er zo’n community bestaat. Ook heel waardevol om zelf naar reviews te zoeken. Ik rate We Are Eves echt met 10/10 en ik hoop dat ze altijd mogen blijven groeien ❤️
Ik ben al jaren met veel plezier lid…
Ik ben al jaren met veel plezier lid van We Are Eves! Ik test regelmatig mooie producten waarvan ik dan op makkelijke wijze een review kan schrijven.
Goede klantcontact en producten!
Leuke manier om nieuwe producten te ontdekken
Via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met We Are Eves. Zij vertelde enthousiast dat ze tester was geworden en regelmatig producten mocht ontvangen om thuis uit te proberen. Dat maakte mij nieuwsgierig en daarom heb ik mij ook aangemeld.
Mijn ervaringen zijn tot nu toe erg positief. Het is leuk om producten te ontvangen die je op je gemak kunt testen en waar je daarna een eerlijke review over kunt schrijven. Het plaatsen van een review is eenvoudig en overzichtelijk.
Wat ik daarnaast fijn vind, is dat je veel eerlijke ervaringen van andere gebruikers kunt lezen. Daardoor krijg je een goed beeld van een product voordat je iets koopt. Het enige kleine nadeel is dat je niet voor elke reviewronde wordt geselecteerd, maar dat maakt het juist extra leuk als je wel mee mag doen.
Al met al vind ik We Are Eves een leuk en betrouwbaar platform voor iedereen die graag nieuwe producten ontdekt en zijn ervaringen wil delen
Fijn platform
Heel leuk om zo nu en dan reviews te mogen schrijven en de mening van andere terug te kunnen lezen.
Lovely community
Ik weet niet goed meer hoe ik in aanraking ben gekomen met We Are Eves, maar ben heel blij dat ik bij de community ben ingestapt. Ik heb al meerdere producten mogen testen en een review voor mogen achterlaten. Wat overigens supergoed en snel gaat! Ook de reminders zijn fijn om te krijgen en tips om je reviews te maken/ schrijven. Ik heb al een aantal full size producten mogen testen en soms heb ik samples gekregen (vnl parfum). Door deze producten te gebruiken en te ervaren, heb ik al een aantal nieuwe producten vast in mijn routine opgenomen!
Ik vind het geweldig om producten te…
Ik vind het geweldig om producten te testen voor " we are eves" het zijn altijd mooie producten en ik neem dit ook heel serieus, ik bekijk het product, ruik, lees, smeer enz.enz.
Maar ook als ik zelf op zoek ben naar een product check ik de mening van andere op hun site. Ik weet wel dat de 1 misschien een andere mening kan hebben dan de ander maar meestal kloppen de adviezen wel.
Ik vind het een super leuk platform
Ik vind het een super leuk platform. Je komt erg snel in aanmerking om producten te testen. Door we are eves heb ik ook producten mogen testen die ik nu ook dagelijks in mijn routine gebruik. Ze zijn duidelijk in afspraken en informatie delen. Ik vind het echt leuk om op deze manier producten te mogen ontvangen en testen!
Superleuke app die werkt!
Superleuke app waarbij je daadwerkelijk gratis producten kan krijgen om te testen. Het is leuk dat het echt een community is en dat het juist aangemoedigd wordt om eerlijke reviews te geven. Zo weet je dat je ook echt de waarheid op het platform te zien krijgt.
Bij het e-mailen kan nog wat verbeterd worden qua communicatie soms door te verplaatsen in de testers die graag willen weten waar ze aan toe zijn. Maar over het algemeen gaat alles heel goed en zijn de mensen van We Are Eves ook heel aardig!
Geen antwoord en hulp.
Ik heb me er al een tijdje geleden aangemeld ik heb wat leuke spullen beoordeeld die ik zelf in mijn bezit had. Ik kreeg een paar week geleden een mailtje dat er ruimte was voor nieuwe testers en dat ik uitgekozen was. Ik moest op een link klikken om dit in orde te maken maar kreeg het niet voor elkaar. Ik heb een email gestuurd dat ik dol graag spullen wou testen en blij was dat ik was uitgekozen maar dat ik het niet voor elkaar kreeg. Nooit een antwoord gehad, nog spullen om te testen.
Make- up: Elf Halow Glow
heel fijn product! het is een goed product voor als je een niet te dikke laag make-up op wil. echt een aanrader! is best wel glowy dus als je daar niet van houd doe je er setting powder overheen en het is gelijk een stuk minder glowy!
Parfum besteld op vrijdag
Parfum besteld op vrijdag, maandagavond nog geen track en trace ontvangen.
E-mail gestuurd. Nog geen reactie.

21 april een lipmasker besteld
21 april een lipmasker besteld. Geen track & trace ontvangen. Daarover gemaild geen reactie nu nogmaals gemaild.. Ik ben bang dat ik niks ga ontvangen… ik zou hier zeker niet nog meer bestellen.

Antwoord van We Are Eves
Geen product nog na een week besteld te…
Geen product nog na een week besteld te hebben en geen reactie na een bericht verstuurd te hebben. Ik heb er geen woorden voor had ik maar toch bij Douglas besteld had ik het de volgende dag binnen zonder gezeik. Geen telefoonnummer, email wordt niet gereageerd