wearelabels.com Reviews 135

TrustScore 3 uit 5

2,9

Nu 4x wat besteld, positief: goede service, goede prijzen, mooie kleding, leuke marketing! Echt top! Enige site waar ik online kleding bestel! Negatief: verzendkosten en terug sturen duurt erg lang vo... Toon meer

Heb welikefashion.com ongeveer 4 jaar geleden ontdekt, en heeft me nog geen een keer teleurgesteld. Leuk en breed assortiment, snelle levering en regelmatig sale/aanbiedingen. Ze blijven vernieuwen.... Toon meer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slecht retourbeleid

Een broek met bijpassend jasje gekocht in de winkel in Antwerpen. Bij thuiskomst in Nederland ben ik er toch niet blij mee en wil ik het retourneren. Contact opgenomen met de klantenservice, ze zijn niet bereid een optie te bieden voor retourneren. Binnen 7 dagen ruim 3 uur terugreizen naar Antwerpen is geen optie, maar dat is het enige wat zij bieden. Wat een ontzettend slechte klantenservice. Hier koop of bestel ik nooit meer. De generieke merken die de winkel biedt kun je beter kopen bij een winkel met goede service.

31 oktober 2025

Retourneren voor geld niet mogelijk

Je kunt producten die in de winkel gekocht zijn niet retourneren voor je aankoopbedrag. Ik kom al jaren in deze winkel, nu wil ik 1 keer iets retourneren en het kan niet. Ik kom niet meer terug, wat een onzinnige regel.

31 januari 2023

Slecht retourbeleid

Leuke collectie, maar het retourbeleid is niet klantvriendelijk en moet beter gecommuniceerd worden naar klanten.

21 augustus 2022

Slechtste service ooit meegemaakt

Slechtste service ooit meegemaakt. Een t-shirt wat enorm gekrompen is in de was, ruim een centimeter korter en krapper. De manager zegt, dan heb je het gewoon te klein gekocht. Geen enkele hulp aangeboden. Kom hier nooit meer terug.

5 augustus 2022

Onjuist geïnformeerd bij retourneren

In de winkel een broek gepast en uitgelegd aan verkoopster waar ik over twijfelde. Ik heb gevraagd of ik de broek na aankoop nog zou kunnen ruilen. Verkoopster gaf aan dat dat kon binnen 7 dagen. Ze had niet aangegeven dat ik het enkel tegen een tegoedbon zou kunnen ruilen. Toen ik de broek wilde gaan ruilen, kreeg ik enkel een tegoedbon en beweerde ze dat ze me daarover had geïnformeerd wat zeker niet het geval was. Als ik het geweten had, had ik de broek niet gekocht omdat het een alternatief was. Verkoopster wist dat omdat ik dat haar had uitgelegd.
Heel vervelend dat verkoopster onjuist had geïnformeerd en bovendien beweerde dat ze me dat had uitgelegd terwijl ik zeker weet dat ze dat niet heeft gemeld. Niet klantvriendelijk, niet flexibel en onjuiste informatie aan klant. Wanneer verkoopster de voorwaarden voor retourneren vertelt, ga je er als klant vanuit dat dat klopt en mag je erop vertrouwen dat die info correct is. Achteraf verwijzen naar het retourbeleid dat niet strookt met de vertelde informatie, is allesbehalve klantvriendelijk.

26 maart 2022

Flabbergasted

Flabbergasted! Jas van € 350,- gekocht, deze zit niet goed bij de ritssluiting. Via klantenservice gevraagd of ze hier iets aan kunnen doen (op z'n minst bekijken en beoordelen of het productiefout is). Niet mogelijk; moet maar naar een kleermaker gaan om het te fixen! Ongelofelijk slechte service!

26 oktober 2021

Klantenservice kan beter

Leuke winkel en leuke kleren. De klantenservice was helaas iets minder behulpzaam. Had nog korting (online) maar de webshop ligt plat momenteel. Op de website staat duidelijk vermeld dat je de online korting kan omruilen voor een bon in de winkel. Ik vroeg mijn bon aan bij de klantenservice maar werd verteld dat ik geen bon zou krijgen en mijn korting dus gewoon zou vervallen. Na het doorsturen van een screenshot van de website, kreeg ik geen antwoord meer... Jammer.

7 september 2019

Aanrader

Aanrader! Super snelle service!
Fijn ook dat je 10 euro korting krijgt bij je eerste bestelling.

18 oktober 2018

Slecht bedrijf levert de kleding niet eens

Bestelling gedaan, na ruim een week krijg ik plots een refund en halen ze er korting van terug af.
Telefonisch contact gehad zou terug gebeld worden, dit is nooit gebeurd.
Vervolgens krijg je een e-mail dat alles verzonden is om tot slot opeens weer een e-mail krijg dat alles ge refund is omdat de producten er allemaal niet meer zouden zijn.
absurd slecht!

10 januari 2018

Oplichters!!!

Had een jas besteld maat s. Deze was te klein, ik gebeld met we like fashion. En moest de jas terug sturen, dan zouden hun mij de maat m opsturen. Dat heb ik gedaan, het zou wel een week langer duren. Zei de mevr aan de telefoon. Nu zijn we inmiddels 2 weken verder. En nu zijn ze failliet. Maar wel eerst mijn jas aannemen. En dan niks meer Laten horen!!!! Weg geld weg jas zo ga je niet met mensen om dieven!!

23 januari 2014

SLECHT!

Erg slechte webshop, heb 23dec artikelen terug gestuurd en kan via track and trace zien dat dat daar op 7 Januari is aangekomen. Heb 908509 keer gebeld en tot op heden is mn geld nog NIET terug gestort!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 januari 2014

Top service!

Ik had een jurk voor oud en nieuw besteld op het laatste moment. Perfect op tijd geleverd. Verder was er iets fout gegaan waardoor ik korting was misgelopen. Dit is super en snel opgelost! Erg tevreden. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

4 januari 2014

Prima, zoals het hoort

Zeer snelle bezorging en mooie, aparte tops.
En erg fijn, ik was vergeten een extra kassakortingscode in te vullen, heb de klantenservice daarvan op de hoogte gesteld en de volgende dag had ik al antwoord dat die korting alsnog zou worden teruggestort.

2 januari 2014

love it!

Laatst voor het eerst een bestelling gedaan bij Welikefashion.com en i loved it!
Ten eerste hebben ze natuurlijk super leuke items. Ook hadden ze een geweldige 25% extra kassa korting, waardoor de items alleen maar leuker werden.
Ik had nog een vraag over mijn bestelling en ben heel vriendelijk aan de telefoon geholpen, dus de service is ook top.
Al met al, leuke items, goede service en snel geleverd!

25 december 2013

Leuk en snel met een extraatje!

Bij WeLikeFashion kan je in de eerste plaats veel leuke kleren shoppen! Ze hebben veel merken in het assortiment en de website is prettig en overzichtelijk. Erg handig is de mogelijkheid om een melding te ontvangen, wanneer je maat weer op voorraad is. Verder heb ik positieve ervaringen met de klantenservice, je bent geen nummertje en ze doen echt hun best om te helpen. De kleding wordt snel bezorgd en de bezorging is te volgen via Track & Trace. En om het allemaal nog mooier te maken, kreeg ik onlangs bij mijn bestelling als extraatje hele leuke wanten van ICHI!

13 december 2013