Underbart företag med fantastiska produkter och lika fantastisk personal! Jag märker positiv skillnad i både kropp och sinne, sen jag började med deras produkter. Speciellt cred till deras Kollagen... Toon meer
Har testat Nordbo Kollagen i cirka en månad. Jag tänker att det dröjer lite längre innan man upplever några större effekter. Men jag tycker ändå mina naglar känns starkare och håret växer som ogräs. Ä... Toon meer
Fick chansen att prova på kollagen i två månader. Var lite skeptisk först eftersom jag provat på andra märkens kollagen men detta funkar faktisk för mig. Såg skillnad på min struktur på huden. Tog en... Toon meer
Södra Förstadsgatan 23a, 21143, Malmö, Zweden
Vraagt klanten om een review
I have been using their double hair vitamins for at least 4 months now. I started using it cause ive had sheddings and noticed my hair kept getting thinner perhaps with age. Well not anymore; my hair is getting fuller , longer and im getting new hairs that are actually growing into strands Im not used to having on my head! I never write reviews but I had to thank this company because this product actually works. No more hassling with oils or anything one pill a day thats it. Such relief. ❤️

Antwoord van NORDBO
Hej. Jag har en fråga. Fick min burk med kvällsmagnesium. Undrar om inte hälsokostburkar ska vara plomberade?Denna var inte det och locket satt inte hårt.
Vänliga hälsningar Lotta

Antwoord van NORDBO
Se mitt mail om att paketet som vsran skickades i var öppet på baksidan.

Antwoord van NORDBO
bra produkt, bra hemsida, bra leverans men högt pris

Antwoord van NORDBO
Bra sammansatta produkter som faktiskt ger effekt. Ett av de bästa märkena på marknaden.

Antwoord van NORDBO
Mycket stilren o tydlig hemsida , extra bra att företaget är svenskt , snabb leverans. Är mycket nöjd med allt !

Antwoord van NORDBO
Mycket bra och saklig information, bra ljud och video. Tack//Susanne Svensson

Snabb orderhantering och leverans👍
Detta är ett stort plus för mig !

Antwoord van NORDBO
Nordbo mage är toppen bra och min mage fungerar just nu toppen bra

Antwoord van NORDBO
Underbart företag med fantastiska produkter och lika fantastisk personal!
Jag märker positiv skillnad i både kropp och sinne, sen jag började med deras produkter. Speciellt cred till deras Kollagen och deras Double Hair, som jag tar varenda dag.
Mailkonversationer med personalen där har varit väldigt trevlig och positiv och de har varit otroligt tillmötesgående och hjälpsamma när man behövt hjälp!
Bara positivt att säga om det här företaget!