Jag bestälde varor som var dyrare i andra ställe, Fast de annonserad att de är billigaste med hög kvaöitet När Vi kontaktade säljare. Vi fick vägledning och bra bemötande. Vi är väldig nöjda och... Toon meer

Beställt och betalat med kort, levererar inte och svarar inte på mail eller telefon. Misstänker de gör ett sista ryck och blåser folk på så mycket pengar det går... Uppdatering 09jan25. Försökt... Toon meer

Existerar nog inte !!!! Varnar Handla inte på Webbgross. Blåst både på pengar och leverans. Hemsidan BLUFF!!!!! Roligt få ett svar nästan 2 månader efter mitt köp här på Trust tack!! Hade gärna sett e... Toon meer

Brukar inte skriva recension men med tanke på de dåliga betygen som företaget har fått känner jag att jag måste… Jag tog en chansning och beställde från Webbgross då de hade de bästa priserna för det... Toon meer

1. Kantoorbenodigdheden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Med över 18 000 artiklar i sortimentet kan du hitta varorna som möter alla dina behov, krav och önskemål. Vi hälsar liten som stor kund välkommen till oss. Vi hjälper dig att få en enklare vardag!

2,5

Slecht

2,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kommer aldrig handla här mer.

Ville returnera en vara, men det fick vi inte eftersom tiden för retur löpt ut. Sista dag för att göra retur var enligt webgross redan innan paketet ens var uthämtat från.
Aldrig mer ett köp härifrån!

10 maart 2017
Logo WebbGross

Antwoord van WebbGross

Hej,

Tack för att du når ut till oss Lina.
Din åsikt är viktig för oss och våra kunder.

Jag tror att det har skett ett missförstånd i ditt fall.
Våra retur och reklamationsvillkor är väldigt förmånliga för våra kunder och följer alla konsumentskyddslagar.
Privatpersoner skyddas redan av lagstadgad ångerrätt vid distanshandel minst 14 dagar. Dock kan vi inte ersätta returkostnader som uppstår med annan anledning än vad WebbGross eller våra parter åtagit sig.

Vi strävar alltid efter att leverera bra tjänster och produkter.
Om ditt ärende avser garantifrågor, vilket innebär att din produkt har ursprunglig fabriksfel rekommenderar jag dig
att kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Kom ihåg att du behöver ordernummer till hands.

E-post: kontakt@webbgross.se
Telefon: 08-509 204 40