Weboil Reviews

1.899

4,5

Jag skulle serva min bil så jag behövde ett par tändstift och de låg ca 100kr/st lägre än vad andra sajter ville ha. Jag mejlade och frågade om de var original och allt var original enligt dem. S... Toon meer

Nja, jag har egentligen bara gott att säga om Weboil, men när man säljer motorolja som enligt hemsidan sägs ha en viss specifikation (enliters flaskor) men man får motorolja med två olika specifikatio... Toon meer

Kunde inte hitta billigare kvalitetsolja men var lite orolig för att jag inte skulle få den i tid när den skickades ända ifrån Danmark. Fick den hela 4 dagar tidigare än utlovat vilket jag uppsksttar... Toon meer

Snabb leverans. Rätt olja. inga konstigheter, men,,,, Beställde en 5l plåtdunk Millers olja. Dunken var fraktskadad och bucklig..petitesser kan tyckas, men den är snygg att ha på hyllan. Jag komm... Toon meer

1. Autochemie winkel

Weboil - Motorolja, hydraulolja och bilvård till billiga priser i hela Sverige.

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord

Har inte fått varan än.

16 juni 2026

Hej Michael,

Tack för ditt omdöme.

Vi kan se att din order lades den 15/06 och skickades från oss med GLS den 16/06. Enligt GLS blev paketet därefter levererat den 24/06.

Vi beklagar om leveransen tog längre tid än förväntat, men vi hoppas att allt nu är i sin ordning.

Team Weboil

Tar nästan 5 månader till leverans då…

Tar nästan 5 månader till leverans då tycker jag att man tar kontakt med köparen om man vill fortfarande ha varan

9 juni 2026

Hej Micke,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden på din order. Vid beställningen framgick en förväntad leveranstid på 1–6 veckor, men vi kan se att leveransen tyvärr drog ut betydligt längre än så.

Du har helt rätt i att vi borde ha följt upp och kontaktat dig under tiden för att höra om du fortfarande önskade vänta på varan. Det beklagar vi.

Vi tar med oss din feedback internt, så att vi kan bli bättre på att informera kunder vid längre förseningar.

Team Weboil

Har inte fått något besked sen jag…

Har inte fått något besked sen jag beställde.Aldrig mer .Inte i Sverige än .Skandal

4 juni 2026

Hej Athanasios,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du upplevde att du inte fick något besked efter din beställning. Vi kan dock se att ordern lades den 29/05, och eftersom e-postadressen på ordern är densamma som här på Trustpilot, bör både orderbekräftelse och faktura/leveransbesked ha skickats till den e-postadressen.

Din order skickades från oss den 04/06, och enligt fraktinformationen levererades paketet den 17/06.

Vi beklagar självklart att själva leveransen tog längre tid än förväntat efter att paketet skickades. Det är inte den leveranstid vi önskar att våra kunder ska uppleva, och vi förstår att det kan skapa frustration.

Hej Sándor,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar den längre leveranstiden på din order.

Under perioden upplevde vi tyvärr både leveransutmaningar på vissa oljeprodukter samt en markant ökad efterfrågan, vilket gjorde att vissa ordrar tog längre tid att behandla än normalt. Det är självklart inte den upplevelse vi önskar att ge våra kunder.

Vi har efterföljande arbetat på att förbättra våra rutiner och kapacitet, så framtida beställningar kan hanteras snabbare och mer stabilt.

Vi beklagar förseningen och tackar för din feedback.