Bedrijfsgegevens

1. Plastic productenleverancier
  2. Plastic groothandel

Geschreven door het bedrijf

På Webplast.no finner du et helt univers av plast av høy kvalitet til rimelige priser – og som leveres direkte til deg. Vi tilbyr kundene våre et bredt utvalg av plast til mange forskjellige formål i hjemmet, på verkstedet eller i mindre virksomheter. Vi er kjent for å ha et stort utvalg, tilby rask levering og god rådgivning.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,7

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De skriver 4-10 dager lev tid det…

De skriver 4-10 dager lev tid det stemmer ikke. Kundeservice svarer heller ikke seriøst skikkelig på mail. Om jeg noen gang får varene er jeg tvilende til.

Det har nå gått 14 dager siden bestilling og jeg har fortsatt ikke sett noe til varene eller tegn til levering.

3 juni 2026

Hej Henrik,

Det er svært beklagelig at du ennå ikke har mottatt varene dine. Vi har en leveringstid på 4–10 virkedager fra varen sendes fra lageret vårt i Danmark. Jeg har sendt deg en oppdatering om leveringsstatus på e-post, og jeg håper at du til tross for forsinkelsen blir fornøyd med varene når de kommer.

Med vennlig hilsen

Happy boat

Hei, bought 2 plastic pieces ( 1800mmx170mm) for my boat project. Ordered 4.12.2025, not the best time for bigger orders, but had a hope package will arrive before Christmas chaos hits. And as expected forgot about package, after new year, started to investigate where is it, recieved no emails about expected delivery so contacted webplast.no directly, by email. Got answer that package was delivered back to them by unknown reason and they will send it back as soon as possible. So right away i got my long waited package, but got only 1 piece of 2. Contacted seller again and they confirmed mistake was made and second package will be send shortly. Package is on the way, everyone happy.
Have no anger for delay, there was good comunication after , that lead to perfect end. No one is perfect. Overall great service.

2 februari 2026

Hello

Thank you for your review.
We are sorry to hear about the delay in freight. We are happy that we were able to solve the problem for you.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg er veldig fornøyd med order

jeg er veldig fornøyd med order, behandling og levering. Dette er veldi godt selskap of ha veldig bra kundeservice

7 september 2025

Antwoord van webplast.no

Tusen takk for din flotte anmeldelse ⭐️

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både bestilling, behandling og levering.
Det betyr mye for oss at du setter pris på servicen vår – vi skal fortsette å levere på samme nivå!

Ønsker deg en riktig fin dag 🌸
webplast

Flott levert !

3 september 2025

Antwoord van webplast.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Vi er glade for å høre at alt ble levert som forventet.
Velkommen tilbake når som helst!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kom til rett tid

6 augustus 2025

Hei Hugo

Tusen takk for din anmeldelse og for de 4 stjernene! 🌟

Det gleder oss å høre at leveransen kom til rett tid. Vi jobber alltid for å gi best mulig service, så om det er noe vi kunne gjort enda bedre setter vi stor pris på din tilbakemelding.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

80mm ID

80mm ID, 2000mm røret jeg mottok var ødelagt.

Webplast har kontaktet meg for å hjelpe, det setter jeg stor pris på!

4 augustus 2025

Antwoord van webplast.no

Hei Kristian, takk for din anmeldelse.

Vi beklager veldig at du har mottatt et ødelagt rør – det skal vi selvfølgelig rette opp i.
Vennligst kontakt oss på kontakt@webplast.no
så ser vi gjerne på en løsning som passer for deg.

Med vennlig hilsen

Glimrendr

Fikk varsel i passe tid og en hyggelig dame fikk varene på plass

6 augustus 2025

Hei Harald

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 🙏
Så godt å høre at både leveringen og servicen levde opp til forventningene.
Vi setter stor pris på din tilbakemelding og håper å kunne hjelpe deg igjen en annen gang. 🌟

webplast

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gikk fort før jeg fikk pakken

Veldig fornøyd

16 juli 2025

Antwoord van webplast.no

Hei, tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så godt å høre at pakken kom raskt frem, og at du er veldig fornøyd.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Ønsker deg en riktig fin dag! 🌟
Vennlig hilsen Webplast

Kom fort og greit

Kom fort og greit, levert på døra!! Var akkurat hva jeg trengte. To plater med polykorbonat, en på 0,75 mm og en på 1 mm. Kan anbefales!!

27 juni 2025

Antwoord van webplast.no

Hei, og tusen takk for den flotte anmeldelsen!
Det gleder oss å høre at varene kom raskt frem, og at platene svarte til forventningene. Vi setter stor pris på din anbefaling – og står selvfølgelig klare hvis du skulle trenge noe mer i fremtiden.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uforsvarlig Frakt

Uforsvarlig Frakt

Etter tre dager der bestillingen min gjentatte ganger har blitt lempet av og på, reist frem og tilbake — med Postnord — var det ingen overraskelse at bestillingen var ødelagt ved levering.

I forkant av leveringen var jeg i kontakt med produsenten om forsinkelsene knyttet til Postnord, og viste der til min bekymring om at varen skulle bli ødelagt under frakt.

Postnord ble som nevnt de som fraktet produktet hjem til meg. Av den grunn blir kredibiliteten hos produsent svekket, da det ikke er gjort grundige vurderinger om hvilke fraktmetoder som sikrer at varen kommer frem til kunden i ett stykke.

Man kan si sitt om Postnord og Dachser, men kanskje mer bemerkelsesverdig er at produsent ikke har pakket produktet på forsvarlig vis: akrylglassplate – 2 x 1.2m – pakket inn i tynn papp, ingen armering eller polstring mellom platen og pappen, heller ingen anvisning om at forsendelsen er av skjør karakter.

Min konklusjon – så lenge ikke forsendelsen er forsvarlig pakket og levert med annet selskap – er at produsenten ikke er skikket til eksport.

12 februari 2025

Antwoord van webplast.no

Hei Karl Thomas, takk for din anmeldelse.

Jeg forstår godt din frustrasjon over å motta din ordre med en transportskade. Dessverre er det alltid en viss risiko knyttet til transport av varer, og når uhellet først er ute, gjør vi alltid vårt beste for å finne den beste løsningen for våre kunder.

Jeg kan se at du har vært i kontakt med oss angående denne saken, og jeg håper du blir fornøyd med erstatningen vi har sendt deg.

Skulle det oppstå noe som helst, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på kontakt@webplast.no, så står vi klare til å hjelpe deg.

Ønsker deg en fin dag!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.