Heel tevreden met mijn nieuwe website. Zelfs iets wat vrij onmogelijk leek pakt Joey op als uitdaging en is uiteindelijk toch gelukt. Hij heeft kennis van zaken en dat merk je in zijn werkwijze. Hi... Toon meer
Joey heeft mijn droomwebsite gebouwd en daarbij helpt hij mij vaak met verbeteringen van de webshop en tools. Super blij met zijn werk, communicatie en persoonlijke aandacht. Echt een topper!
Heel tevreden met mijn nieuwe website
Hij is goed bereikbaar en denkt mee.
Wat ik positief vind is dat je niet vast zit aan een abonnement en niet meer weg kunt (zoals bij andere websitebouwers). Maar de resultaten zijn zo goed dat je ook niet weg wilt :-)
Als je een nieuwe website zoekt moet je zeker bij Joey zijn!
Joey heeft mijn droomwebsite gebouwd en…
Super tevreden over de sociale…
Super tevreden over de sociale mediatraining. Ondanks redelijke kennis van Instagram, toch nog veel handige tips en tricks geleerd. Echt een aanrader! Dankjewel Kelsey en Joey!
Social media training, een aanrader 🤩
De social media training van Kelsey en Joey was ontzettend leerzaam. Fijn dat je de 7 lessen in je eigen tempo kan volgen, precies wanneer het jou uitkomt. De twee live online sessies geven veel ruimte om vragen te stellen, en tussendoor kun je ook altijd terecht in de app.
Na de cursus bleef de appgroep actief, waardoor we nog bijna dagelijks sparren met medecursisten. Dat geeft echt extra waarde!
Een training die je meteen verder helpt en waar ik met plezier aan terugdent. Aanrader!!!
Cursus social media voor webshops
Na de cursus SEO heb ik nu ook de cursus Social media voor webshops by Kelsey gevolgd, en ik ben er lekker mee aan de slag gegaan! De cursus is opgedeeld in zeven korte, overzichtelijke delen die je helemaal op je eigen tempo kunt volgen. Precies goed, want het is niet te langdradig en daardoor heel prettig om te doen.
Wat ik vooral fijn vond, zijn de waardevolle tips die je meteen kunt toepassen. En het allerleukste? Ik zie nu écht duidelijke groei op mijn Instafeed! 🎉 Het is zo motiverend om te merken dat alles wat je leert ook direct resultaat oplevert.
Ik kan deze cursus zeker aanraden aan iedereen die zijn social media voor een webshop naar een hoger niveau wil tillen!
Positief verrast …
Recent de social media cursus gevolgd bij Kelsey & Joey!
Verrast door allerlei informatie en tips die ik nog niet wist. Tevens leuke contacten met collega’s, ook na de cursus
Geen moment spijt gehad van deelname en ik zou het zeker aanraden om mee te doen!
Social media training - aanrader!
Via Joey en Kelsey een socialmedia training gevolgd, het is een hele leerzame training met leuke opdrachten. Je wordt weer even opgefrist en wakker gemaakt maar ook veel dingen bijgeleerd. Aanrader dus als je meer over social media te weten wilt komen!
Fijne samenwerking met snelle opvolging
Snel, meedenkend en professioneel. Kleine aanpassingen via de rittenkaart werden direct opgepakt. Dankjewel Joey voor de topservice!
Droomwebsite dankzij Joey!
Joey, ik kan bijna niet in woorden zeggen hoe ontzettend blij ik ben.
Vanaf het eerste idee tot de laatste punt heb je met zoveel inzet, energie, creativiteit en vakmanschap geholpen om mijn droomwebsite tot leven te brengen. Zonder jou was het nooit zo mooi geworden. Echt! dank je wel.
Liefs Tine
Topervaring met Joey!
Topervaring met Joey!
Joey heeft mijn website gemaakt en ik ben supertevreden! Vanaf het begin dacht hij goed mee over wat bij mij past. Alles verliep vlot, duidelijk en professioneel.
Hij reageert snel, luistert naar je wensen en zorgt ervoor dat het eindresultaat precies klopt. De website ziet er prachtig uit en straalt echt uit wie wij zijn.
Ik kan Joey van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en creatieve webbouwer!
Joey bouwde niet alleen een uitstekend…
Joey bouwde niet alleen een uitstekend werkende site, maar vertaalde mijn wensen feilloos. Heldere uitleg, snelle communicatie en aanpassingen meteen geregeld. Het resultaat klopt volledig met wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Warm aanbevolen.
Nieuwe website
Ik heb mijn nieuwe website door Joey laten bouwen omdat ik op mijn huidige website opties en mogelijkheden miste.
Daar is hij goed mee aan de slag gegaan en ben ontzettend blij met een hele mooie nieuwe website.
Hij weet wat hij doet en als je iets vraagt dan fixed hij het supersnel.
Kortom superfijn om met hem samen te werken en heel fijn om iemand te hebben die weet wat hij doet en echt verstand van zaken heeft.
Topper!
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Joey!
Vanaf het eerste contactmoment voelde het goed, hij legt alles in Jip en Janneke taal uit en neemt echt de tijd om naar je wensen te luisteren. Wat ik vooral waardeer is dat hij echt in alles met je meedenkt, niets voelt gehaast of afgeraffeld en daarbij is hij altijd voor je bereikbaar.
Joey heeft mijn visie moeiteloos vertaald naar een prachtige, professionele website die volledig aansluit bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Hij heeft niet alleen technisch uitstekend werk geleverd, maar ook echt gevoel voor design en gebruiksvriendelijkheid laten zien.
Ik kan Joey enorm aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kundige webdeveloper.
Een topper in zijn vak!
Eindelijk mijn droomwebsite dankzij Joey
Joey heeft mijn website gebouwd en daarmee een lang gekoesterde droom waargemaakt. Vanaf het begin dacht hij mee, luisterde naar mijn wensen en wist precies wat mijn webshop nodig had om echt bij mij te passen.
Geen vraag is te gek. Joey is ontzettend behulpzaam, denkt creatief mee en komt altijd met een oplossing – ook als iets onmogelijk lijkt. Zijn betrokkenheid en oog voor detail maken echt het verschil.
Dankzij Joey heb ik nu een website waar ik trots op ben. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én iemand die met je meedenkt alsof het zijn eigen project is.
Fijne samenwerking met veel kennis en geduld!
Ik ben ontzettend blij met de hulp die ik heb gekregen bij het bouwen van mijn webshop. Vanaf het begin was de samenwerking heel goed. Joey neemt de tijd om goed te luisteren naar wat je nodig hebt en denkt echt mee. Zijn kennis en ervaring zijn duidelijk merkbaar, en tegelijk legt hij alles op een begrijpelijke manier uit.
Wat ik vooral heel fijn vond is het gevoel dat je het echt sámen doet. Geen standaard riedeltje, maar echt maatwerk met aandacht voor detail. Joey werkt geduldig, professioneel en met veel enthousiasme. En dat maakt het samenwerken ook gewoon leuk en soepel.
Kortom: een aanrader voor iedereen die een betrouwbare, kundige en fijne partner zoekt voor een webshopproject!
Heel blij met 2 websites
Joey heeft voor ons twee websites gebouwd en we zijn ontzettend tevreden over het resultaat. Hij denkt mee, werkt snel en is altijd bereikbaar voor vragen. Het is prettig samenwerken. We kunnen Joey zeker aanbevelen!
Hele fijne en gezellige samenwerking
Joey zorgt ervoor dat je geen nummertje bent!
Hij werkt met zorg aan je project!
Ook is hij zeer creatief en orgineel in oplossingen of ideeën bedenken.
Hele fijne en gezellige samenwerking!
Website nodig? Bel Joey!
Supersnel, kennis van zaken, pragmatisch én gezellig! Do I need to say more? Bel Joey als je een website nodig hebt. Ik ben superblij met het resultaat én het proces ernaartoe. Bij mijn vorige website waren er veel onmogelijkheden. Joey kan heel goed de vertaalslag maken van wensen naar praktijk. En dat in mum van tijd. Echt een aanrader.
Webshop in 1 dag
Aan de hand van een Instagram bericht van mij hebben we een belafspraak gepland en direct e.e.a. doorgenomen. Ik was direct enthousiast en over het webshop in 1 dag aanbod en heb daarvoor gekozen.
Het is 1 dag lang hard werken van s'morgens tot s'avonds maar met zo'n fijn persoon als Joey is dat echt heel goed te doen. Het is echt teamwork en het verliep heel soepel. Voor Joey is niets te gek en ziet ieder project weer als een uitdaging. Vragen stellen tussendoor kan allemaal. Hij zorgt er echt voor dat je na die ene dag zelfstandig de webshop kunt beheren. Ook voor eventuele vragen achteraf is hij altijd bereikbaar. Ik ben echt mega blij met het resultaat wat we samen behaald hebben.
Een echte aanrader dus voor iedereen! Nogmaals dank.
Hij staat altijd voor je klaar!
was met mijn vorige bedrijf een van Joey’s eerste klanten, en zelfs toen al wist hij een prachtige webshop neer te zetten. En daarna heb ik hem gevraagd om mijn webshop voor Collie Goud te bouwen. WAUW, ik was zo blij!! Wat mij het meest is bijgebleven, is zijn enorme drive om te blijven leren en zich razendsnel te ontwikkelen. De webshops die hij bouwt zijn super professioneel en steeds weer tot in de puntjes verfijnd. Joey is niet alleen technisch sterk, maar ook vriendelijk, betrokken en altijd bereikbaar. Gaat er iets mis? Dan staat hij meteen voor je klaar. Echt een topper om mee samen te werken!