I think websim shut down it doesn't…
I think websim shut down it doesn't work but ITS PAID WHO CARES
I think websim shut down it doesn't work but ITS PAID WHO CARES
I believe websim is a genuine scam. I have been attempting to stop them charging my card for an account that they say does not even exist (and therefore cannot be cancelled apparently) for weeks now and they just stopped responding when it came to the point of resolving, refunding or even stopping the charges. I have had to report fraud to my bank and mess around blocking my card. Do not go near websim, they are not a legitimate service.
to be honest everything is paid. literally everything. even gpt 5.1, which is LITERALLY able to be prompted so many times for free, but in websim omg youve gotta get this credit that credit IT IS ACTUALLY SO ANNOYING
website once free but now paid you used to be able to generate images without the stupid "UpgRaDe to PrO" page now there's basically nothing to do but play games websites and dont forget the horrible userbase also why people need to pay stuff like this anyway
In September 2025 Sonnet is now paid what it should be free.
Useful, it helps small developers develop niche websites and games
schlechter Kundenservice. Wenn Sie ein neues Telefon kaufen und eine SIM-Karte benötigen, müssen Sie ständig nach einem neuen Code fragen. Dies dauert eine Woche und Sie können Ihre Telefonnummer eine Woche lang nicht verwenden. Sie geben keinen QR-Code für die E-SIM aus.
Abgesehen davon habe ich bei der Vereinbarung z.B. 50 GB monatlich vereinbart, wenn ich 50 GB überschreite, zahle ich 6€ extra für 1 GB, 3x verlängern für 1,99€, diese Option ist automatisch an, man muss sie in der App ausschalten. Das sagen sie Ihnen am Anfang nicht.
I signed up for Websim.ai and used it for only 2–3 days, but I didn’t like the service and decided not to continue. To my surprise, I received an email stating that they had charged my account for a monthly subscription—even though I never agreed to automatic payments. When I checked my bank account, I was shocked to see that they had also charged me for the previous month!
I immediately contacted their support via email, but they never responded. Now, I’m just trying to remove my payment method from their website, but there’s no option to do so. This feels like a scam. Be very careful before signing up!