WecoVuurwerk.nl Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

De online bestelling liep goed, maar afhalen in almere haven was een drama. Het duurde lang, bestelling was niet doorgekomen en moest een 2e keer terugkomen omdat er bepaald weco spul nog niet gelever... Toon meer

Heldere site met veel keus. Door de toegevoegde filmpjes kom je na de koop niet voor verassingen te staan. Afhalen was goed geregeld!! Tijd aangegeven, auto voor de deur parkeren, binnen meteen geholp... Toon meer

1. Bouw en productie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Als je op zoek bent naar kwaliteitsvuurwerk dan kies je natuurlijk voor WecoVuurwerk.nl. WECO is de grootste importeur en leverancier van Vuurwerk van heel Europa. Dikke cakes, mooie vuurwerkpotten en spectaculaire effecten, dat is waar WECO voor staat.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De weco piranhacake niet correct.

De weco piranha cake afgestoken gisteren,leuk die crackling, die niet in zat. Hoe luid de box op het filmpje is,hoe dof hij in het echt klinkt. De box komt niet overeen met het filmpje van Weco zelf. Geen Weco vuurwerk meer voor mij! Zonde van je 99 euro!!

31 december 2023

dit is de 1e x dat ik vuurwerk bij…

dit is de 1e x dat ik vuurwerk bij jullie heb besteld voor mij zelf en voor mijn tiener zoon ik ben tevreden over de vuurwerk. ik ben goed geholpen tijdens het ophaalmoment van het vuurwerk en allles klopte volgens mijn bestelling.heb geen uren in de rij gewacht om mijn vuurwerk te krijgen wat prettig is.volgende jaar weer bij jullie bestellen

6 januari 2019

Bedankt WECO 👍👍👍👍

Dankzij de prettige site van WECO VUURWERK heb ik snel een prima keuze kunnen maken uit het erg ruime aanbod aan betaalbaar en vooral goed vuurwerk. Mijn bestelling kon ik makkelijk ophalen bij een dealer in de buurt. Mede hier door samen met mijn gezin een mooi uiteinde gehad van 2018 naar 2019 👍👌 Bedankt WECO

3 januari 2019

super website

super website. bestelling geing heel eenvoudig en bij ophalen super service

Prima vuurwerk

Prima vuurwerk : sierpakketten voor grond en lucht. Per pakket tussen 20 en 90 euro. Mooie kortingen met online bestellen. Bestellen en afhalen ging heel soepel.
Een minpuntje was dat een vuurwerkdoos ( Nuclear) niet alleen omhoog schoot maar ook horizontaal ! Terwijl de doos rechtop stond. Ging maar net goed bij paar omstanders.

2 januari 2019

Alsnog lang wachten in de winkel?!

Alsnog in een hele lange rij moeten staan om mijn bestelling op te halen bij de winkel... wat is dan het punt van bestellen en een tijdslot krijgen om je bestelling op te halen?

Goed uitgebreid assortiment

Goed uitgebreid assortiment, redelijk duidelijk ingedeeld zodat het makkelijk vindbaar is. Bestelling ging vlot, afrekenen ook. Dealer afhaalpunt was ook goed. Slechts een vuurpijl zonder lontje, de rest deed het perfect.

2 januari 2019

Het afsteken van het vuurwerk verloopt…

Het afsteken van het vuurwerk verloopt gemakkelijk, alleen van diverse pakketten blijft het bij het afgaan van 1 pakket van de 4 in een doos, misschien de lont niet goed verbonden tussen de pakketten?
Hierdoor hebben we jammer genoeg niet een gehele vlekkeloze show gehad.

2 januari 2019

Beloofde producten niet gekregen en kwaliteit valt tegen

Bij het ophalen zat al mijn online bestelde vuurwerk in een doos. ik ben zo dom geweest om het niet te checken en thuis aangekomen bleek er het e.a. te missen. Het ging dan om de "gratis" producten die wel netjes op mijn bestelling stonden.

Daarnaast kwamen niet alle shots uit twee cakes die ik had besteld. Al met al dus helaas een teleurstellende ervaring met Weco.

2 januari 2019

Bestellen ging goed, paar gevaarlijke incidenten bij vuurwerk

Bestellen ging goed, de youtube filmpjes waren fijn omdat je dan een beter idee hebt wat je koopt.

Maar van de 5 potten met siervuurwerk die ik bestelde viel er eentje om en schoot de pijlen zijwaarts (wij wonen op een beschut pleintje met nauwelijks wind, dus hele gunstige weersomstandigheden) en bij een andere kwamen er spontaan pijlen uit de zijkant die mijn zoon en mijn man raakten. Gelukkig geen schade, alleen schrik, maar 2 van de 5 vind ik wel een heel hoog percentage voor dingen die misgingen als je specifiek alleen vuurwerk koopt dat je neerzet en waarbij je een lontje aansteekt zodat de pijlen automatisch afgeschoten worden.

Prettige site

Prettige site, makkelijke bestelprocedure, direct meenemen bij afhalen.

Mooi siervuurwerk

Mooi siervuurwerk. Plastic pijlstandaard mag wat steviger, maar heeft het prima gedaan.