Coming here was a dream! Just to see comments like mongo JFL who thinks they’re ordering illegal stuff. Quel cretain! Take this as a life lesson, try reading everything, even the reviews on here... Toon meer

Les goodies pourraient être plus variés par exemple un grinder à partir d'un certain montant d'achat,car je dois avoir au bas mot 40 stickers et j'en ai donné à des amis. Sinon toujours très satisfai... Toon meer

Never received my order, money had been taken from my bitcoin account and status says completed. I have tried going through the telegram/bot about this but isn't recognising my phone number and when... Toon meer

1. Coffeeshop
  2. Droogbloemenwinkel

Weedzy s'engage à fournir des produits CBD de la plus haute qualité et au meilleur prix. Nos produits CBD sont 100% organiques, exempts de résidus de pesticides et de métaux lourds. Nos fleurs sont testées en laboratoire à deux reprises avant d'être mises en vente. Notre huile CBD est 100 % organique, à spectre complet, et tous nos produits respectent la réglementation européenne sur le chanvre industriel (THC-0.2%). Weedzy is dedicated to providing the highest CBD quality products at the best price. Our CBD products are 100% organic, free from pesticide residues and heavy metals. Our flowers are tested in laboratories twice before going on sale. Our CBD oil is 100% organic, full spectrum, and all our products respect the EU regulations on industrial hemp (THC<0.2%).

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Tres bien

Tres bien, commande facile et produits livré bien emballé

11 januari 2022

Antwoord van Weedzy CBD

Merci Cédric pour ce commentaire et ravis que cela vous plaise !

Toujours aussitôt parfait livraison…

Toujours aussitôt parfait livraison France rapide et Bonne qualité cette fois ci j'ai pris flower pOwer pour tester et comme d'habitude pas déçu. Je recommande à 100% ce site.

8 januari 2022

Antwoord van Weedzy CBD

Merci pour ce bon retour Lyloune :) et ravi que la Flower Power vous ai plu :)

Totally legit

I've been using these guy's for well over a year and they always come through with an excellent product. The shipping can take a few days but longest I've had to wait is 6 days due to xmas, usually it's 3 days tops.
Totally legit!

6 januari 2022

Antwoord van Weedzy CBD

Hey Ross thank you for that. Yes sometimes there is delay, maily due to Covid, but it usually lands pretty fast.

La Cali Diesel est parfaite !

La Cali Diesel est parfaite la Swiss cheese un peu moins :)
2ème commande effectuée et pour l'instant c'est tout bon
J'attend l'éxpedition de la 3ème commande réalisée le 18/12/2021 mais toujours pas de news
Cordialement

18 december 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Hello Lionel ! Merci pour le retour ! Vous allez vous régaler avec la CALI DIESEL, et la CANABUD est au top aussi, un peu plus fruitée que la diesel, mais une de nos favorite :)

1ère commande avec du therapy livraison…

1ère commande avec du therapy livraison rapide et excellent produit. J'ai refais une nlle commande mais rupture de stock de therapy donc j'ai choisi Cali diesel et incredible. J'attends de recevoir mon colis. Vous donnerais des news sur ces nouveaux produits. Merci à l'équipe.

20 december 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Hello Maribel et un grand merci pour votre retour. Nous sommes ravis que vous ayez aimé ! Joyeuses fêtes et à bientôt ! L'équipe Weedzy

I've used weedzy a few times now

I've used weedzy a few times now, ive always received quality items in a timely manner alongside good customer service, thank you and keep up you're good work 5⭐👍.

14 december 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Many thanks Anon for the good feedback! We'll keep working hard to maintain and increase the quality of our products & services !

Il était indiqué sur le site que toute…

Il était indiqué sur le site que toute commande de produit était doublée pendant le Black Friday, mais je n'ai reçu qu'une seule bouteille de CBD, et vous êtes injoignable.

13 december 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Bonjour Catherine. La promotion du Black Friday portait uniquement sur les fleurs et les résines, cela était noté en description sur chaque produit. Les huiles, gummies et les packs en étaient exclus. Navré que vous soyez déçue. En espérant néanmoins vous revoir.
Nous sommes facilement joignable par email sur hello@weedzy.com et nous répondons systématiquement sous 48h.
Cordialement
L'équipe Weedzy

I want to say welcome to Barbara

I want to say welcome to Barbara ! Many thanks
It’s impossible to write in French ?
Long Life to weedzy !
Charles

11 december 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Merci Charles ! Nous sommes ravis que vous ayez aimé nos produits :)

No hassle!

As usual,easy to do business with!
No problems with customs,lost packages
etc.
Get exactly what i order every time.

7 december 2021

Awesome Matt !

Amazing

Amazing, turned up in 5 days like said. Lovely smelling moonrock. Ppl, it's says 'do not smoke' for legal reasons, but trust me you can smoke this. Will order a whole lot of product next time,

Thank you Weedzy!😘

26 november 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Hey Hey ! Thanks for the trust ! We're more than happy to make you happy :) See you soon ! Team Weedzy

Tasty stuff

Tasty stuff. Great customer service too.

19 november 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Thanks a lot for the good feedback Anthony !

Very good

Good quality
Best livraison

15 november 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Many thanks Galak for the good feedback. We always try hard to satisfy our customers

I was given a dud tip

I was given a dud tip. I was told this place sent out the real thing. It wasn't, it really is CBD. My own fault, good job I only bought a little bit. If you like smoking that hemp then you won't be disappointed in this company

15 november 2021

Antwoord van Weedzy CBD

Hi Sal. Yes we sell CBD only, but really good one ! Thanks for the nice comment !