1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik geef ze zelfs niet 1 ster.

Ik geef ze zelfs niet 1 ster.
Het zijn een bende oplichters.
Ik heb op 3 maart een bestelling geplaatst, na drie weken ze niet ontvangen. Een mail gestuurd, ze gingen alles terug in het wer stellen om het opnieuw te verzenden, maar nu reageren ze zelfs op mijn mails niet.
60€ betaald en niets voor terug gekregen. Bandieten zijn het.
Nergens vind je een adres of telefoonnummer terug

18 april 2024

OPLICHTERS

Het zijn oplichters! Ik had een rood jurk voor €40 gekocht, maar de stof was erg slecht en kleur kwam absoluut niet overheen. De jurk schijnt ook enorm door. Ik heb mijn product na lang heen en weer mailing retour mogen doen. Want retouradres is nergens vindbaar. Heb ik klauwen met geld aan retouradres naar China betaald. Is het pakket retour gekomen omdat adres niet klopt!

16 juli 2023

wat een troep

heb een multifunctionele dweil besteld, wat een troep.
Heb gevraagd voor retour te kunnen sturen. Ben heel benieuwd naar de reactie , want als ik de reviews lees wordt ik daar niet vrolijk van.

21 oktober 2023

Zeer slechte kwaliteit

Een Swisser besteld, levering duurt lang en wanneer het product eindelijk bezorgd wordt, schrik je van de slechte kwaliteit . Het product (zoals op het filmpje) werkt op geen enkele manier en kan zo de prullenbak in. Ruilen kan ook niet. Oplichters!!!!!!!

29 september 2023

Misleiding/oplichting

Heb op 14 juli 2 jurken besteld, maar deze even later op officiële wijze, geheel volgens de richtlijnen van Weema, geannuleerd. Weema zegt in een automatische mail dat ze binnen 1-3 werkdagen zullen reageren, maar de 1e reactie op tig mails van mij kwam pas op 24 juli. Toen kreeg ik te horen dat het pakket onderweg was vanuit China en niet meer geannuleerd kon worden. Bellen kan niet, reageren doen ze niet binnen de door henzelf genoemde termijn. Hun schuld dus, lijkt wel op bewust niet tijdig reageren. Uiteindelijk met veel moeite net op tijd retourformulier ontvangen en het pakket binnen de termijn teruggestuurd (kosten 20,25!) met track en trace. Eenmaal in China gebeurt er niks meer. Pakket ligt er al 4 weken, sinds 31 augustus. Ook dit lijkt op een bewuste actie, het niet verder leiden van goederen in dit geval. Weema onderneemt helemaal niets, heb meerdere mails hierover gestuurd. Intussen ben ik ten onrechte niet alleen mijn geld voor niet bestelde (want meteen geannuleerde) goederen kwijt, maar ook nog eens dure verzendkosten voor een pakket dat (bewust?) niet wordt bezorgd. Misleiding is zeker, wellicht ook bewuste oplichting? Ik ga aangifte doen. Advies: bestel alleen iets bij dit bedrijf of soortgelijke bedrijven als je 100% zeker bent dat je het product wilt. Lees de voorwaarden niet, want zij houden zich er toch niet aan, althans in mijn geval.

14 juli 2023

Slecht product

Slecht product. Van de pasvorm klopt niets. Veel gedoe om het terug te sturen en dan krijg je een niet bestaand adres in China. Uiteindelijk sta je dus met lege handen en een lege portemonnee.

16 september 2023

Vreselijk slecht

Vreselijk slecht. Producten lijken totaal niet op de foto's. Retour is een heel gedoe en kost veel geld. Retour kwam ook nooit aan dus heb hele bestelling (waarvan ik dus alles had geretourneerd) naderhand alsnog moeten betalen. Ruikt naar oplichterij!

24 augustus 2023

WAARDELOOS

WAARDELOOS! product leek niet op wat ik had besteld, eindeloos gedoe over retour die je zelf moet betalen. niks bij bestellen! mocht je dat per ongeluk wel gedaan hebben en het product is ook bij jou slecht: verlies pakken en doorgaan met je leven ;-) het is de moeite niet waard.

17 augustus 2023
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken