WeFind.one B.V. Reviews 24

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik was al lang aan zoeken wat de juiste tv zou zijn voor mij nadat ik die tv had gevonden heeft WeFind.one B.V. er voor gezorgd dat ik de laagste prijs heb gekregen gewoon prachtig deze site. Gr hans... Toon meer

Onder het motto nooit geschoten is altijd mis maar een keer geprobeerd. Kreeg een aanbod voor 250,- korting bij een bekende betrouwbare (kleinere ) winkel op hun normale prijs. Was zeker 100,- mind... Toon meer

Ze hebben inderdaad een goede aanbieding geregeld.€50 korting op een tv van €700. Alleen heb ik deze aanbieding later gekregen dan afgesproken waardoor ik de tv al ergens anders had besteld. Als je ti... Toon meer

Wow.. ik kende WeFind.one helemaal niet. Nimmer van gehoord. Maar goed: wie niet waagt wie niet wint. Uiteindelijk binnen 24 uur netjes een code ontvangen welke me een korting zou geven van 400 Eu op... Toon meer

1. Zoekmachine

Met WeFind.one willen we jou en zoveel mogelijk andere mensen de beste, op maat gemaakte deal aanbieden. Onze slogan is dan ook: Beste deal. Op maat voor jou. WeFind.one. We richten ons alleen op mensen die precies weten welk product zij zoeken. We willen onze bevriende webshops namelijk niet opzadelen met onnodig veel werk. Want dat kost veel tijd en dus geld en dan kunnen ze jou niet de beste deal bieden. Om hen te beschermen kan je dan ook maximaal 1 verzoek doen per 2 weken. Zoek dus eerst goed uit welk product je exact wil hebben. Ben je er helemaal uit? Kom dan altijd even naar WeFind.one. En vraag een op maat gemaakte, persoonlijke deal aan. Wij gaan dan gelijk voor je aan de slag en zorgen dat je de beste deal krijgt die jezelf niet online kan vinden. Daar wordt jij en ook wij helemaal blij van :-)

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Kon zelf geen betere aanbieding vinden

Heb de TV voor mijn moeder kunnen bestellen met grote korting bij een webshop. Normaal zoek ik zelf de beste prijs, maar kon zelf geen betere aanbieding vinden. Super dat de beste prijs naar mij toe komt!

28 september 2020

Hi Paul,

Dank je wel voor je mooie review. En fijn dat je moeder flink heeft kunnen besparen op haar televisie. Daar worden we blij van! Wens haar veel plezier met haar nieuwe televisie namens ons.

Team WeFind.one

TV gekocht met gigantische korting!

Ik had mijn TV al elders gekocht, maar heb bij WeFind.one toch een aanvraag ingediend om te kijken of er voor dezelfde TV toch nog een lagere prijs beschikbaar zou zijn. En dat was het geval! Ik heb dezelfde TV kunnen kopen met echt een flinke korting welke bij geen enkele vergelijkingssite naar voren komt! Aanrader dus!

24 september 2020

Hi JBO,

Wat een gave review! We vinden het super om dit als feedback te krijgen. Dank je wel. Fijn dat je tevreden bent over de persoonlijke korting die we voor je hebben geregeld.

Superhandig!

Heel handig als je al weet wat je wilt kopen en je toch nog even opzoek gaat naar een betere prijs.

22 september 2020

Antwoord van WeFind.one B.V.

Dank voor je mooie review Remco. Fijn dat je tevreden bent met de mooie deal die we voor je geregeld hebben.

Team WeFind.one

Een fijne service, snel en betrouwbaar.

Het team van Wefind One is binnen 24 uur met een prijs voor de TV gekomen die ik online nergens kon vinden. Deze TV bij een bekende retailer met de door WeFind One onderhandelde prijs gekocht. Ik ben dan ook erg blij met deze service.
Ik wist niet dat het mogelijk was om ook online over de prijs te onderhandelen.

28 augustus 2020

Hoi Jacco,

Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat we ook voor jou een mooie deal hebben kunnen regelen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe televisie.

Groeten WeFind.one