Fantastisk forretning 🤗 Virkelig pænt tøj i god kvalitet. Tilpas stort udvalg. Til tider helt utrolige nedsættelser. Hurtig levering og pænt pakket ind.
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig god service!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg havde lidt tekniske problemer med at bestille vare en sen fredag efter middag. Jeg talte med en super sød og hjælpsom medarbejder over telefonen hvor de hurtigt... Toon meer
Købte en nederdel til en super god pris! Bestilte lørdag, ordren blev pakket samme dag, var på vej søndag og jeg kunne afhente mandag i pakkeshop. Det er virkelig hurtig levering da jeg havde regnet m... Toon meer
En af mine bestilte vare havde en fejl, og det tog ikke Anne Mette mange minutter at vende tilbage på min mail og jeg fik straks refunderet pengene. Virkelig hurtig og god service!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Welive is founded by two experienced retail professionals who met each other back in elementary school. By bringing the Welive concept to the danish people and travellers, we want to clear the path for Scandinavian brands by socializing shopping and create experiences that change retail through innovation, creativity, constant renewal and with a greener agenda.
Contactgegevens
Ø. Skibelundvej 47A, Vejen, 6600, Denemarken
- 20202728
- mail@welive.shopping
- welive.shopping
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God og venlige service
God service
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel. Varerne blev afsendt hurtigt og alt var i skønneste orden :)
wonderful helpful service from the…
wonderful helpful service from the sales assistant - I bought 2 Danish manufactured shirts which she helped me select as gifts - the recipients loved their presents
Den dedikerede ekspeditrice i Kastrups…
Den dedikerede ekspeditrice i Kastrups afgangshal, der suste nedenunder for at hente skjorten, som jeg havde forelsket mig i, i min str. hun løb som en hvirvelvind for der var ikke meget tid. ❤️❤️❤️
Jeg fik den fineste service
Jeg fik den fineste service. Skulle bytte en jakke og de kom ned i afgangshallen og byttede varerne over. Virkelig sød og hjælpsom betjening.
Fem stjerner er næsten ikke nok til at…
Fem stjerner er næsten ikke nok til at rose den eksemplariske service, jeg modtog. Det var en absolut fornøjelse at have med deres kundeserviceteam at gøre. De lyttede opmærksomt til mine bekymringer og gjorde alt for at levere effektive løsninger. Deres professionalisme, kombineret med deres venlige opførsel, gjorde virkelig min oplevelse problemfri. Jeg kan uden tvivl varmt anbefale deres tjenester til alle, der søger førsteklasses support.
Hurtig levering og gode tilbud
Det var ikke min mening at købe noget
Det var ikke min mening at købe noget, men blev fristet af en fantastisk god pris, så et par stykker tøj blev det da til 😉🙏
God oplevelse at handle her
Nemt at bestille og hurtig levering - alt i alt en god og nem oplevelse.
God service og hurtig forsendelse
Hurtig og fin levering
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering, god kvalitet og god pris, kan varmt anbefales.
Sødt og venligt personale
Dit is Trustpilot