Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jamie was absolutely amazing and a total credit to the Equality and Advisory Service. Thank you for being so kind and patient and listening to me and making me feel better after speaking with you. Y... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tilfredsstillende betjening, billig udførelse af opgaven. jeg er glad. Kan varmt anbefales til andre som mangler 1-xtra hand udført well"e" done! :)

Bedrijf heeft geantwoord

4. Paardensmid
  5. Schilder
  6. Vastgoedonderhouder

Geschreven door het bedrijf

Om os Som en af de mest betroede enkeltmands firmaer i Skagen by, siden min start den 14/1- 2014. Hvor der var efterspørgsel på en der kunne lidt af det hele, Jeg må mene at kunne lidt af hvert. Med mine uddannelser som både skibsassistent med epoxy kurser/truck certifikat , plade&konstruktionssmed og lastbil chauffør har jeg både erfaringen og evnen til at påtage mig en række forskellige opgaver. Jeg har ry for at være pålidelig, billig og effektiv. Min ambition er at alle skal have råd til 1-xtra hand. Som opgaverne blev stører følte jeg at "1-xtra hand" blev for misvisende. Opgaverne blev for store til at kalde sig som "ham der bare hjalp til" Derfor skiftede vi navn til Team Welledone service. Der med ikke sagt at vi ikke kan give en hånd med mere. Som skrevet lidt højere oppe, her på siden, så kan opgaverne ikke blive for små. Indtil skrivende stund har vi betjent 892 tilbage vendende, firmaer såvel som også de private kunder. Hvis du vil vide mere, så tag et kig rundt på denne hjemmeside eller facebook i mit billede arkiv og danne dig et indtryk af mine kompetencer eller bare kontakte mig for at få et uforpligtende overslag på lige netop din opgave. Det koster ikke noget at kigge på et fremtidigt stykke arbejde.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Effektive

Jeg har og stadigvæk bruger dem. Hurtige, effektive og til at stole på.

24 mei 2024

Antwoord van Team Welledone Service

Tak for den gode anmeldelse og for at gøre brug af vore mange services.

Holder aftaler.

Holder aftaler.

13 mei 2024

Antwoord van Team Welledone Service

Tak for anmeldelsen. hvad kan vi mon gøre bedre for at imødekomme den 5 stjerne ?

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig udkald og god rengøring

Jeg bestilte Welle Done med kort varsel, og de dukkede meget hurtigt op. Jeg bruger dem også til løbende rengøring af kontor. Altid god service og en aftale er en aftale.

30 april 2024

Antwoord van Team Welledone Service

Det er nemlig rigtigt. Tak fordi du gav dig tid til at anmelde.

Super arbejde

Når man har sommerhus ringet msn og få dage efter er arbejdet udført. Det virker hver gang og er super udført

9 april 2024

Antwoord van Team Welledone Service

Tak fordi du gav dig tid til at skrive om en af vore mange services.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rasmus og hans folk er klar til hurtig indsats, og der er god kvalitet i opgaveløsningen.

29 maart 2024

Antwoord van Team Welledone Service

Tak fordi du gav dig tid til at beskrive og rose et af vore mange services.

Tilfredsstillende betjening

1 februari 2018
Review zonder uitnodiging

;-)

Lees meer over geverifieerde reviews.