Westwing Reviews 5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Elendig kundeserivce

Det stod på sidene deres at det var 8-10 dagers levering. De mente tydeligvis arbeidsdager og endret dette etter at jeg nevnte det. I tillegg ble pakken sendt fra lager 4 dager før posten fikk det opp. Jeg har selv jobbet i nettbutikk i 4 år, så vet at det ikke tar så lang tid dersom man har en ordentlig ordning.
Opplevelsen ble enda verre når kundeservice ikke kan beklage engang. De skylder på meg. Fint å kunne være litt ydmyk. Lyver igjen på mail. Handler aldri herfra igjen.

30 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Returnerte 2 stk Y stoler 19 februar…

Returnerte 2 stk Y stoler 19 februar 2025 med bring. Westwing sier at stolene enda ikke er mottatt av de. Nå 26 februar 2026 prøver jeg og kontakte Westwing og får bare standard svar tilbake at de skal sjekke opp i saken. Jeg betalte ca 12.000 NOK for stolene, som jeg er redd jeg aldri kommer til å se igjen.
Så min anbefaling er å ikke bestille igjennom dette firmaet igjen.

19 december 2025

Hei Dan,

Vi har stor forståelse for din frustrasjon og beklager oppriktig den bekymringen denne situasjonen medfører. Vi ønsker å berolige deg helt og forsikre om at vårt mål er at du skal få pengene dine tilbake så raskt som mulig.

Selv om vår faste rutine innebærer at varen må mottas og kontrolleres på lageret før refusjon, ser vi at ventetiden i ditt tilfelle har vært altfor lang. Vi vil derfor kontakte deg personlig med en gang for å gi deg en grundig oppdatering på saken. Vi er opptatt av å få full klarhet i hva som har skjedd med din retur og vil prioritere din refusjon for å finne en løsning med det samme.

Med vennlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice, får ikke erstattet vare som var deffekt ved levering

Dårlig kundeservice

1 januari 2026

Hei Gine,

takk for at du deler dette med oss. Vi er veldig lei for å høre om opplevelsen din, og vi vil gjerne se nærmere på hva som har skjedd. Dersom du kan dele ordrenummeret ditt med oss, vil vi undersøke saken og komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Vennlig hilsen
Ditt Westwing-team

Umulig å returnere

Umulig å returnere - får ikke tak i returseddel via hjemmesiden og svarer heller ikke på kundeservice.

15 september 2025

Hei Hanna,

takk for at du deler dette med oss. Vi beklager at det ser ut til at du ikke mottok de første e-postene vi sendte som svar på henvendelsen din til kundeservice. Vi er glade for at vi fikk ordnet opp ved å snakke med deg på telefon, og vi håper å se deg igjen snart på westwing.no.

Vennlig hilsen
Ditt Westwing-team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Affordable Luxury

Westwing has a broad selection of stylish furniture and decor without a crazy price tag. I've made several purchases with them and I'm happy to have made that choice! Customer service is excellent. One item arrived damaged/dirty and a replacement was shipped promptly. Highly recommend them!

23 september 2025

Hi Mayuri,

thank you so much for sharing your feedback with us. We’re delighted to hear that you like our products and that you were happy with your experience with our service. Your kind words mean a lot to us, and we truly appreciate you taking the time to let us know. We look forward to welcoming you again soon at westwing.no!

Kind regards,
Your Westwing Team

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.