Wetsuit.nl | world nautic center Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Wetsuit.nl / World Nautic Center denkt perfect mee, 100 % in orde ! Div materialen niet voorradig, Wetsuit.nl neemt zelf contact op om zaken door te spreken, evt alternatieven aan te bieden en... Toon meer

Geleverde wetsuit viel te klein. Teruggestuurd met formulier met hierop RUILEN voor grotere maat aangegeven. Krijg ik mn geld teruggestort en dus geen ander wetsuit. Vervolgens nieuw wetsuit besteld m... Toon meer

Na enig voorwerk ( website en telefonisch contact) naar world nautic gegaan voor advies over zwem wetsuit. Deskundig en prettig geholpen, goede info over voor en nadelen en advies over uit welke pakke... Toon meer

1. Jachtwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

wetsuit.nl dé specialist voor de aanschaf en verkoop van wetsuits voor heren / dames en kinderen. Voor elke watersporter hebben wij de grootste collectie wetsuits het hele jaar door. In onze winkel helpen onze experts je graag bij het maken van een keuze.

• Prisma 73, 3364 DJ, Sliedrecht, Nederland

• wetsuit.nl

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Te snel geleverd.

Ik bestel vroeg in de ochtend en dezelfde dag ligt mijn bestelling al om de brievenbus!!
Bizar!!!!!
Geweldig!!!!
Dit was echt onverwachts.
Enig nadeel is dat het artikel zelf iets minder dan verwacht is, maar daar kan Wetsuit punt nl/world nautic centre niets aan doen.
Al met al een dikke 5 sterren!

28 juni 2026

Niet aan je woord houden.

Als je een wetsuit besteld, waarop staat dat je het de volgende dag in huis hebt, mits je voor 23.00 besteld.
Donderdagmiddag besteld, en we hebben de wetsuit nog niet.
Dat is niet normaal.

23 november 2025

Deskundig

Eerder in de winkel geweest voor deskundig advies. Helaas door het aflopen van het seizoen was het product niet in de winkel aanwezig. Wel een soortgelijk kunnen passen en via de site besteld. De online bestelling was zo geregeld. Snelle en nette levering en het product is van goede kwaliteit! Ik ben zeker tevreden en kom zeker terug.

2 oktober 2025

De bestelling verliep vlot

De bestelling verliep vlot. Ik heb de wetsuit 4 keer gebruikt toen ik erachter kwam dat er een gaatje in het wetsuit was ontstaan.

Na deze klacht te melden in het klant portaal werd er na 3 dagen kosteloos een nieuwe wetsuit toegestuurd. Top service!

14 augustus 2025

Klantenportaal werkt niet

Retourneren moet mogelijk zijn via hun klantenportaal. Helaas werkt hun hele klantenportaal niet! Je kan niet inloggen zonder dat hij vastloopt. Nu kan ik dus ook niet retourneren, terwijl wetsuits een vermogen kosten! Vervolgens zijn ze bijna niet te bereiken, heel vervelend.

6 september 2025

Open water wetsuit

Ik was zoekende naar het juiste wetsuit voor zwemmen in open water. Telefonisch contact gehad met het bedrijf. Via de chat de link ontvangen. Er werd ook goed meegedacht over de maat. Dag later ontvangen en kon direct worden gebruikt.

14 mei 2025

Klant is koning

Vriendelijke ontvangst, koffie aangeboden, goed geholpen, ook met passen. Duidelijke uitleg, alles verschillen van diverse pakken laten zien. Ondanks dat er meer klanten in winkel waren, werd ik nog steeds met plezier geholpen, ook nog via de site dingen bekeken. Uiteindelijk een snorkelpak besteld. Ging ook met goed gevoel de winkel uit.

2 mei 2025

flitsbezorging

De ene dag besteld, volgende dag geleverd. Op de hoogte gehouden van de bezorging. Beter kan niet.

30 september 2024