Wetsuit.nl / World Nautic Center denkt perfect mee, 100 % in orde ! Div materialen niet voorradig, Wetsuit.nl neemt zelf contact op om zaken door te spreken, evt alternatieven aan te bieden en... Toon meer
Geleverde wetsuit viel te klein. Teruggestuurd met formulier met hierop RUILEN voor grotere maat aangegeven. Krijg ik mn geld teruggestort en dus geen ander wetsuit. Vervolgens nieuw wetsuit besteld m... Toon meer
Na enig voorwerk ( website en telefonisch contact) naar world nautic gegaan voor advies over zwem wetsuit. Deskundig en prettig geholpen, goede info over voor en nadelen en advies over uit welke pakke... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
wetsuit.nl dé specialist voor de aanschaf en verkoop van wetsuits voor heren / dames en kinderen. Voor elke watersporter hebben wij de grootste collectie wetsuits het hele jaar door. In onze winkel helpen onze experts je graag bij het maken van een keuze.
Prisma 73, 3364 DJ, Sliedrecht, Nederland
- wetsuit.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De maat was ietsiepietsie kleiner dan de vorig wetsuit.verder heel mooi shorty
Werd snel geholpen met de chat toen er wat mis ging
Snel gehandeld en mooi zwemvest
Te snel geleverd.
Ik bestel vroeg in de ochtend en dezelfde dag ligt mijn bestelling al om de brievenbus!!
Bizar!!!!!
Geweldig!!!!
Dit was echt onverwachts.
Enig nadeel is dat het artikel zelf iets minder dan verwacht is, maar daar kan Wetsuit punt nl/world nautic centre niets aan doen.
Al met al een dikke 5 sterren!
Niet aan je woord houden.
Als je een wetsuit besteld, waarop staat dat je het de volgende dag in huis hebt, mits je voor 23.00 besteld.
Donderdagmiddag besteld, en we hebben de wetsuit nog niet.
Dat is niet normaal.
Deskundig
Eerder in de winkel geweest voor deskundig advies. Helaas door het aflopen van het seizoen was het product niet in de winkel aanwezig. Wel een soortgelijk kunnen passen en via de site besteld. De online bestelling was zo geregeld. Snelle en nette levering en het product is van goede kwaliteit! Ik ben zeker tevreden en kom zeker terug.
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. Ook erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
De bestelling verliep vlot
De bestelling verliep vlot. Ik heb de wetsuit 4 keer gebruikt toen ik erachter kwam dat er een gaatje in het wetsuit was ontstaan.
Na deze klacht te melden in het klant portaal werd er na 3 dagen kosteloos een nieuwe wetsuit toegestuurd. Top service!
Klantenportaal werkt niet
Retourneren moet mogelijk zijn via hun klantenportaal. Helaas werkt hun hele klantenportaal niet! Je kan niet inloggen zonder dat hij vastloopt. Nu kan ik dus ook niet retourneren, terwijl wetsuits een vermogen kosten! Vervolgens zijn ze bijna niet te bereiken, heel vervelend.
Uitstekend
Ik had die spullen snel nodig en ik heb die gekregen binnen die levertijd en zonder afwijking.
Snelle levering de ochtend na bestellen…
Snelle levering de ochtend na bestellen en ruim assortiment
Open water wetsuit
Ik was zoekende naar het juiste wetsuit voor zwemmen in open water. Telefonisch contact gehad met het bedrijf. Via de chat de link ontvangen. Er werd ook goed meegedacht over de maat. Dag later ontvangen en kon direct worden gebruikt.
Klant is koning
Vriendelijke ontvangst, koffie aangeboden, goed geholpen, ook met passen. Duidelijke uitleg, alles verschillen van diverse pakken laten zien. Ondanks dat er meer klanten in winkel waren, werd ik nog steeds met plezier geholpen, ook nog via de site dingen bekeken. Uiteindelijk een snorkelpak besteld. Ging ook met goed gevoel de winkel uit.
Top service!
Verkeerde maat besteld, kon nog voor de verzending worden aangepast. Top service!
Vandaag met onze kleindochter een…
Vandaag met onze kleindochter een bezoek gebracht aan de winkel zijn door een zeer deskundig en enthousiaste heer geholpen bij onze aankoop. Komen hier zeer zeker terug.
Bedankt
Altijd een fijne samenwerking
Altijd een fijne samenwerking! We krijgen netjes de pakken optijd geleverd. En het is een super fijne kwaliteit! Lekker warm!
Deskundig en vriendelijk geholpen.
Vriendelijke medewerkers en deskundig geholpen bij het helpen zoeken naar een geschikte wetsuit. Ruime keuze. Zeer tevreden.
flitsbezorging
De ene dag besteld, volgende dag geleverd. Op de hoogte gehouden van de bezorging. Beter kan niet.
Hier een wetsuit gekocht duidelijke…
Hier een wetsuit gekocht duidelijke webshop
Supersnelle levering
Kortom een 10+