taxatie verliep soepel. het taxatierapport was zeer duidelijk en 1 dag na taxatie al ontvangen. heb al meerdere taxaties door wevtaxatie laten doen.altijd tot volle tevredenheid.

Klaas doet wat hij belooft, ik ontving tijdig een keurig taxatierapport. Zeer tevreden met zijn dienstverlening.

Snel en makkelijk maar niet in 1x goed. In 2x en de correctie kwam supersnel 👍. De weken ervoor 3 anderen gevraagd, ze reageren niet eens ! WEV heeft denk ik erg veel ervaring. Mooi dus. Dank

prima zelf te doen met de instructies op website. advies: prijs verschill voor een snellere taxatie is groot. dus wees op tijd met het uitvoeren van een taxatie.

1. Taxateur

Fiscale waardebepaling voor je auto of youngtimer, snel en notarieel beëdigd. Binnen 24 uur geregeld. WEV taxatie voor elk type voertuig. Ons team combineert diepgaande kennis met een scherpe marktanalyse, zodat je altijd verzekerd bent van een eerlijke en nauwkeurige taxatie. We gaan voor helderheid en top service, omdat jouw tevredenheid voor ons op nummer één staat.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Klaas doet wat hij belooft

2 april 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Beste Marcel, dank, graag gedaan. Tot een volgende keer!

Goede taxaties

Meerdere keren mijn auto laten taxeren voor een WEV waardetaxatie bij Klaas. Snelle, goede en professionele service, goed uitgebreid taxatierapport en simpelweg top.

31 maart 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Dank, voor deze review. Graag gedaan en graag tot ziens!

taxatie verliep soepel

7 maart 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Geachte heer Van Leeuwen, graag gedaan, dank!

Snel en accuraat

Snel en accuraat, niets op aan te merken

20 februari 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Hartelijk dank! Graag tot een volgende keer:)

Gezellig om bij Klaas langs te gaan…

Gezellig om bij Klaas langs te gaan terwijl hij foto’s neemt. Zeer uitgebreid rapport

8 februari 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Dank! Inderdaad prettig gesprek :) We maken graag goed onderbouwde WEV waardebepalingen, zodat uw accountant onze onderbouwing begrijpt en achter onze onderbouwing kan staan.

Helemaal belangrijk, mocht u ooit in gesprek raken met de fiscus. Dat ook zij onze onderbouwing accepteren.

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijk en vriendelijk

6 februari 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Hartelijk dank! Wie goed doet, goed ontmoet :) We vinden een goede onderbouwing van de waarde in het rapport belangrijk. Fiscus en accountant moeten deze begrijpen en accepteren.

Makkelijk, snelle en goede taxatie

Makkelijk afspraak te maken via internet en bij aankomst op locatie snel en prettige taxatie

6 februari 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Dank voor deze review! Ons doel is op een prettige en efficiënte wijze WEV taxaties te verzorgen en binnen de afgesproken tijd te verwerken, onderbouwen met koerslijst-onderzoek en waar nodig ook met Marktwaarde-onderzoek. Met als resultaat een goed onderbouwd taxatierapport waar zowel uw accountant als ook de fiscus achter kan staan. Graag tot een volgende keer!

Goed rapport

Bevat uitgebreid rapport en waardeberekening

22 januari 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Dank voor deze review! Graag gedaan. Goede onderbouwing is belangrijk om discussies te voorkomen met accountants en de belastingdienst natuurlijk. We willen onze waarden goed onderbouwen en u en uw accountant daarmee ontzorgen. Graag tot ziens!

Snel, makkelijk en goed

WEV heeft denk ik erg veel ervaring. Mooi dus. Dank

4 februari 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Dank voor deze review! Ja ook wij maken wel eens een foutje. Proberen dat dan wel effectief en snel op te pakken. Een hoge kwaliteit van onderbouwing is belangrijk voor ons. Zodat u, uw accountant en de fiscus achter onze onderbouwing kunnen staan. Graag tot ziens!

Goede kwaliteit.

Zeer goede digitale presentatie met invulformulier. Binnen 3 werkdagen zeer uitgebreid, deskundig rapport. Fraai gevisualiseerd. Een aanrader.

20 januari 2026

Antwoord van WEV Taxatie

Dank voor uw compliment, Met grote regelmaat verbeteren wij onze website aan de hand van feedback. Snelheid, bedieningsgemak worden regelmatig getest en waar mogelijk verbeterd. Natuurlijk is ook de inhoudelijke onderbouwing blijvend onder de aandacht, zeker in deze tijden van wijzigingen in fiscale regels. Graag tot een volgende keer:)