Besteld half juni...nooit iets…
Besteld half juni...nooit iets ontvangen....mail wordt niet op gereageerd, bellen kan niet...
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Besteld op 22 juni, niets ontvangen. Als ik mail naar de klantenservice komt de mail gewoon terug.
NIET BESTELLEN!!
Niet bestellen daar echt niet duurt eeuwig gaat sneller als je via AliExpress besteld. En contact met hun klantenservice is net zo beroerd standaard antwoord soort het is druk blah blah...gewoon niet bestellen is mij advies
Bestelling ter waarde van 76 EUR geplaatst & betaald op 9 mei en nog geen producten ontvangen. Als ik de bestelnummer ingeef op de website zie ik nu status "vertraagd" met verwachte levering in juni 2020... Ik heb gemaild maar geen reactie.
Ik heb op 26 mei een bestelling geplaatst en ook nog niets ontvangen. Als ik mail krijg ik standaard de reactie terug, dat de bestelling nog onderweg is. Heel slecht en denk ook dat het oplichters zijn. Ze hebben hun naam inderdaad veranderd naar gemakswax.nl
Wewax of gemakswax zoals het nu ineens heet is zo ontzettend slecht dat het zelfs die ene ster niet waard is!! 29 mei 2020 besteld nog steeds niets ontvangen en ze reageren niet op mijn mailtjes. Bellen kan niet dus daaag geld!! 🤬🤬🤬 Mensen bestel hier nooit het zijn oplichters!!
Ik heb een bestelling geplaatst op 27 mei en hiervoor ook onmiddelijk betaald. Ik kreeg geen bevestingsmail. Na veel mailen heb ik uiteindelijk een bevestiging gekregen. Maar ik heb tot op heden nog steeds niet ontvangen. Als ik mail krijg ik geen enkel antwoord. Als ik nu online we wax intyp kom ik op de website gemakswax terecht...