Houd rekening met het volgende

1,4

Zeer slecht

Doe geen zaken met criminelen van…

Doe geen zaken met criminelen van Wheego.

Pas op
Doe geen zaken met Wheego.
Het zijn een stel criminelen die je verzekeringen aan smeren.
Dan moet je nog 2 tanken brandstof betalen die je bij het inleveren van de auto niet terug krijgt wat ze wel beweren.
Dan wordt je schade aangerekend die al aan de auto zat.
Kosten 900 euro
Het zijn een stel boeven.
Ik heb aangifte gedaan bij de politie.
Doe het ook als u het overkomt.
DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF.
Eerdaags zal ik ze bezoeken in Alicante nadat ik meerdere keren heb gevraagd het geld terug testorten. Ze zijn nog niet klaar met mij.Het zijn criminelen.

9 april 2026

Wat een vreselijk bedrijf, intimiderend.

Wat een vreselijk bedrijf. Ik schrijf normaal nooit reviews maar deze is het waard.
Via auto Europa hier een auto geboekt. Doe ik altijd all in voor de verzekering zodat ik op locatie niet nog hoef te betalen.
Toch werd er op een zeeer ongename manier tot ons gesproken; woorden als; Wie denk je dat het beter weet, jij of ik?
Erg dwingend en totaal niet professioneel. Je voelde als alles dat meneer geïrriteerd was richting ons omdat we niet akkoord gingen met een extra verzekering. NOOOOIT BOEKEN HIER. Ik ga ook een mailtje schrijven naar auto Europe dat ze absoluut geen zaken moeten doen met dit bedrijf.

13 maart 2026

Wat een waardeloze organisatie…

Wat een waardeloze organisatie .Momenteel in Oostenrijk geweest.Ik kwam later aan vanwege andere vlucht.Bleek dat ze de betaalde auto al weggeven hadden. Sta je daar bij een ander verhuurbedrijf kan je niets anders dan een andere auto meekrijgen voor heel veel geld. Als je dus naar je bestemming wil zetten ze je dus een mes op je strot .Ik had de auto voor 5 dagen gehuurd en betaald. Leek een koopje 380 euro. Nu voor twee auto’s betaald dik 600 Euro .Wheego is niet thuis om me het geld van de eerste auto terug te betalen.En die heb ik overigens nooit gekregen. Rest me nu niets anders dan het bedrijf Wheego in rechten te betrekken.Kan een ieder aanraden ga nooit met dit bedrijf in Zee. Geef meer geld uit voor een gerenomeerd bedrijf.

2 februari 2026

Dieven

Nog nooit een recensie geschreven want alleen nog maar positieve ervaringen met nette auto verhuurders.
Voor deze dieven van Wheego Malaga maak ik een uitzondering.
Het gebruikelijke extra verzekering van bijna €400 aansmeren lukte hem niet.
Toen ging deze engerd op de voucher kijken en vertelde dat in de kleine lettertjes staat dat je naam volledig op de creditcard moet staan.
Dit is echt kompleet krankzinnig want dat past niet eens op een visa of ing kaart.
De dief gaf zelfs een korting op het hoge bedrag die hij wilde stelen, en daarbij durfde hij ons niet aan te kijken.
In en in slecht dit!
Dat je zo geld moet of wilt verdienen.

20 januari 2026

Wheego zijn echte criminelen

Wheego zijn echte oplichters; een criminele organisatie. Het is onbegrijpelijk dat autoverhuurbedrijven als “Auto Europe” Wheego als partner accepteren. Met leugens brengen ze je kosten in rekening anders krijg je de gehuurde auto niet mee. Op een blanco tablet moet je handtekeningen zetten, zogenaamd om de auto mee te krijgen. Ik adviseer iedereen, als je een auto huurt, let dan op bij wie je de auto moet halen; wie is de uitvoerende partij. Indien dat Wheego is; NIET DOEN. Je denkt goedkoop uit te zijn, maar ze brengen je vele malen meer in rekening. Dus ga nooit met Wheego in zee.

28 november 2025

Toptour Ijsland rond met auto Wheego

Onze auto, een Mitsubishi Eclipse Cross was echt helemaal geweldig.
Bij het ophalen moet je even goed kijken hoe het allemaal moet, maar als je eenmaal rijdt, alles prima.
Terugbrengen ging soepel en we werden voor de deur van de Airport keurig afgezet.

11 december 2025

Verborgen kosten

Bij het ophalen werd ons meegedeeld dat we vol/leeg hadden terwijl wij vol/vol hadden geboekt. Er werd dus service kosten en brandstof vooraf in rekening gebracht, dit zouden we terug krijgen bij het inleveren, min de service kosten, dat kan tot 30 dagen duren alsmede ook de deposit. We wachten dit af ,maar na alle negatieve revieuws gelezen te hebben ben ik er niet gerust op.

9 september 2025
Toon reviews in alle talen. (183 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken