Optijd geleverd. Op een juiste manier verpakt zodat beschadiging enkel kan voorkomen als met het pakketje word gegooid door bezorgers. Zeer netjes afgewerkt karaf en glazen. Schenk tuitje is wa... Toon meer
Hier een Whiskeyset gekocht "The Rifleman". Snel geleverd en kreeg ook een Kortingscode als nieuwe klant. Goede klantenservice, ik ben tevreden. 👍💪 Let wel op als je de Rifleman besteld, deze nie... Toon meer
Mooie producten die worden aangeboden! Prijs-kwaliteit verhouding is goed! En een snelle levering maakt de ervaring nog stukken beter! Ik hoop dat er snel meer accessoires komen en meer varianten in k... Toon meer
Whiskey, a journey of complex flavors hidden in one glass. A (taste) experience itself. But why start the experience with the first sip? That’s what we asked ourselves at Whisiskey. We strive to bring the experience around whiskey further than just the content in your glass. We have been looking for luxurious and unique carafes, glasses and other whiskey accessories, with the aim of taking the whiskey experience to the next level. Will the carafe become the eyecatcher in your living room or do you give a whiskey lover a gift to never forget? We know one thing for sure; the whiskey experience will never be the same again! Enjoy special moments – Whisiskey
Nederland
- info@whisiskey.com
- whisiskey.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Veel geld voor niets bijzonders
TWee 'open-up' whisky glazen besteld. Vrij stevig bedrag(15 € per stuk incl. vrezenkosten). Het glas zou Kwarx zijn en allemaal heel dun en bijzonder. In werkelijkheid een gewoon glas waarvan ik een tijd geleden twee dozen van 6 bij de Sligro kocht voor een fractie van de prijs. Mooi verhaal met termen als Chef en sommelier maar het is een gewoon glas. Veelal zal dit een kado zijn zodat niemand klaagt maar iets bijzonder is het zeker niet. Ook de verpakking is een (niet passende; veel te ruime) verpakking zodat je je kan afvragen of dit niet uit een grootverpakking komt.
RIFLEMAN
Goeie kwaliteit product (rifleman) mijn maatje voor wie ik het kocht was er erg blij mee
Snel geleverd in degelijke verpakking.
Snel geleverd in degelijke verpakking.
Helemaal tevreden.
Prachtige karaf besteld.
Prachtige karaf besteld.
Alleen is deze kapot gemaild maar ik krijg geen reactie.
Super service!
Na een kapot levering heel snel antwoord gehad voor een nieuwe, top service!
Top voorwerp
Voorwerp is zoals beschreven en is een eyecatcher in mijn interieur
Top design
Ik had een product besteld en die kwam…
Ik had een product besteld en die kwam na een paar dagen binnen maar was stuk toen heb ij contact met het bedrijf opgenomen en se stuurden mij snel en kosteloos een vervangend product
Snelle levering en goede klantenservice
Let wel op als je de Rifleman besteld, deze niet volledig te vullen, maar zo'n 3/4e of 2/3e anders kan de dop/stop er namelijk af komen. Of om hem schuin(er) neer te zetten. Het zou handig zijn al de voorste poot/steun wat hoger zou liggen, waardoor de "rifle" schuin staat en dit niet zou gebeuren!
Goed maar herbekijk je keuze van…
Goed maar herbekijk je keuze van koerier. DPD loopt altijd mis
Wat een fijne webwinkel!!
Wat een fijne webwinkel!!! Goede communicatie en super service!!!

Antwoord van Whisiskey
Goede kwaliteit zeer goed verpakt en…
Goede kwaliteit zeer goed verpakt en het belangrijkste - een hele snelle levering!!
Het is een TOPPER!!!

Helemaal tevreden
Helemaal tevreden. Snelle levering, goed en veilig verpakt. De set viel in de smaak als vaderdag cadeau. Aanrader: We zijn er heel blij mee!

Antwoord van Whisiskey
snelle levering binnen het tijdslot dat…
snelle levering binnen het tijdslot dat vooraf werd aangemeld. Verpakking van de flessen perfect.

Antwoord van Whisiskey
zeer tevreden ,en goede klanten servies…
zeer tevreden ,en goede klanten servies en niet lang achter het pakket moeten wachten !bedankt grtjs nicole

Blij mee
Heel gaaf assortiment en super service! Echt een aanrader.