Meget god oppfølgelse ang. vareforsendelsen. Varen kom akkurat som forespeilet og avtalt. Meget fornøyd med produktet, en Bosch stålkomfyr med induksjon. Meget god og pen å se på. Varen var mange tuse... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God pris og service. Selv om jeg først bestilte feil høyde på Siemens IQ 500, oppvaskmaskin, fikk jeg samme modell med rett høyde og ny runde med inn bæring og installasjon uten tillegg i pris. Kvali... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte levering på en gitt dato som de oppgir som første leveringsmulighet, men på den angitte dato er ikke en gang varen sendt fra lager i Danmark. Varen kom så sent at jeg like gjerne kunne kj... Toon meer
Jeg har ikke fått testet den enda, men den er lettvektig og det står jo at den burde vaskes m.m før bruk. Jeg trenger hjelp med å løfte/dytte sofaen av teppet uten å lykkes. Teppet stinker urin. Sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering
Geschreven door het bedrijf

Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God pris, faktisk billigst ....
Kjapp levering, kom i hus etter 3 dager
Rask levering og godt produkt. Bra pris.
Jeg bestilte oppvaskmaskin med ett godt tilbud. Dagen etter fikk jeg en telefon der jeg fikk spørsmål om jeg var klar over at det var en integrert maskin jeg hadde bestilt (uten front) og hvor langt det var fra gulvet og opp til benkeplaten der maskinen skulle stå. Dette vil jeg kalle skikkelig kundeservice.
Kjøleskapet er fantastisk og det var prisen også. Leveringstiden derimot var ikke spesielt bra. 1-5 hverdager står når man bestiller. I bestillingsbekreftelse står det plutselig 1-7. Men så er det først på dag 8 (hverdager ja) at man får en telefon fra transportfirma.
Ble oppringt og fikk meget god veiledning når vi kjøpte vitevarer til kjøkken.
Jeg bestilte en Gorenje oppvaskmaskin (GV663A65XXL) etter selgers anbefaling. Opplevelsen har vært et mareritt.
Tidslinje:
Bestilte 19.09.2025.
Levert 26.09.2025 – maskinen var defekt fra dag én (feil på dør og alvorlig feilkode F54).
Har ventet i over 18 dager på reparasjon, uten at det er avklart når maskinen kan fungere.
Vi fikk levert en vare med produksjonsfeil og har nå ventet i over tre uker totalt uten en fungerende maskin. Selskapet forsøker å trenere saken og nekter å heve kjøpet, i stedet tilbød de en retur med 20% verdireduksjon og fraktgebyrer – til tross for at maskinen ble levert defekt. Dette er fremdeles pågåande.
Ekstremt dårlig service og behandling av en klagesak. Her ønsker de at vi må bruke Forbrukerrådet for å få en løsning. Velg et annet sted å handle hvitevarer.
Veldig fornøyd med pristilbud og levering etter avtale.
Vi har handlet med whiteaway flere ganger og kan anbefale dette til andre. Fin service.
Godt utvalg, gode priser. Veldig god oppfølging og nøyaktighet ift levering.
Whiteaway reklamerer med billige varer og gratis frakt. Dette er ikke riktig. Jeg bestilte kjøkkenvifte og fikk frakt på nesten 900 kroner.
Svært fornøyd med hele prosessen , fra kjøp til levering. Kjøleskapet som skulle bæres opp en noe kronglete trappeoppgang, fikset disse gutta lett med sin positive innstilling.
Bestilte vare til 19/9. Ble kontaktet 17/9 om at varen ville bli levert 18/9. Til alt hell var jeg hjemme på leveringstidspunktet 18/9. Etter levering ble jeg klar over at jeg hadde fått feil, det viste seg at sjåfør hadde plukket ut feil kolli og levert til meg. Kollien som ble levert meg hadde ikke synlig adresselapp som jeg så.
Gode priser, veldig rask levering
Proaktiv oppfølging fra Whiteaway. Jeg hadde valgt et produkt som ikke var optimalt til mitt behov (vaskemaskin som manglet ullprogram). De ringte og hadde andre forslag til produktvalg på grunn av dette, og det setter jeg stor pris på. Jeg fikk også det nye produktet til samme rabatterte pris som det jeg opprinnelig hadde valgt. Dessuten ble maskinen levert av en serviceinnstilt og dyktig montør. Så 5 av 5 stjerner fra meg.
Det beste tilbudet på produktet jeg skulle kjøpe. Rask levering!
Vil du sende i varen i retur etter å ha testet den i 2 minutter? Ikke noe problem! Du må bare betale 40% (!!!) av kjøpssummen! I mitt tilfelle 1000kr. De opplyser om dette ETTER kjøpet er gjort. Styr unna sier jeg bare!! Jeg føler meg lurt. Fraråder alle å handle hos dem til de endrer denne regelen. 0 stjerner fra meg.