Wicked Wood Games Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Tijdens onze vakantie hebben wij het spel ontdekt. Dus bij terugkomst heb ik gekeken welke afmetingen en kwaliteit ik nodig had. Ik merk dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Het is een mooi glad speelb... Toon meer

Ik kocht een set via jullie website voor een cadeau voor mijn petekind. De geboden service was prima. Bestelling verliep vlot: duidelijk overzicht van de verschillende producten. Ook de levering ve... Toon meer

Good product. Mooi. In vergelijking met het spel dat we hadden de helft kleiner. Dus prijs diurder dan verwacht voor de kleine variatie. Vrrzending snelheid verpakking levering tijdih en Top

1. Buitensportwinkel

De Grootste Cornhole Specialist van Europa

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

140 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel goed en snel geholpen

Heel goed en snel geholpen. Ze zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Laten blijken dat ze veel ervaring hebben met op maat gemaakte producten waardoor je vertrouwen krijgt in het proces.

24 april 2024

Hallo Maarten,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je de ervaring met onze op maat gemaakte producten en onze klantenservice zo waardeert. We streven ernaar om niet alleen kwaliteitsproducten te leveren, maar ook een service die vertrouwen geeft. Geniet van je Cornhole-spel en we staan altijd klaar om je verder te helpen!

Happiness Director,
WWG Team

Er werd een prachtige offerte opgesteld…

Er werd een prachtige offerte opgesteld waarbij een behoorlijke korting werd gegeven. Daarna een aanbod om de boards te personaliseren. Ook top geregeld voor een mooie prijs. Opsturen in zeer goede beschermende verpakking.
Borden voelen nog wat stroef maar dat zal nog wel beter worden na langer gebruik.
Hoop dat we een Texelse competitie kunnen gaan opzetten voor scholieren. Lijkt me prachtig als de jongeren hun maatschappelijke stage ermee kunnen doen door het aanbieden van Cornhole in de verzorgingshuizen.
Dank namens OSG de Hogeberg en Sportstichting Texel.

19 april 2024

Antwoord van Wicked Wood Games

bedankt voor je prachtige review! Geweldig om te horen dat je blij was met de offerte, de korting, en de mogelijkheid om de boards te personaliseren. We vinden het geweldig dat je ook onze verpakkingen en prijzen top vond. De borden kunnen inderdaad wat stroef aanvoelen, maar dat zal na verloop van tijd verbeteren. Het klinkt als een fantastisch idee om een Texelse competitie op te zetten voor scholieren! We wensen jullie veel succes en bedanken jou en OSG de Hogeberg en Sportstichting Texel voor het enthousiasme en de steun aan cornhole.

Happiness Director

Levering was niet compleet

Levering was niet compleet, doch werd na 1 mailtje direct recht gezet, top service

14 april 2024

Hallo Wim,

We waren erop gebrand om je levering zo snel mogelijk compleet te maken, en het doet ons goed te horen dat je onze service als 'top' beschouwt! Excuses voor het ongemak, en bedankt voor je begrip en de positieve feedback. Mocht je nog meer hulp nodig hebben, we staan altijd voor je klaar!

Met vriendelijke groeten,
Job,
WWG-Team

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit! Snel geleverd, helemaal top!

5 april 2024

Beste Ron,

Bedankt voor je stralende beoordeling! Geweldig dat de kwaliteit en snelheid van onze levering je zo goed zijn bevallen. Jouw enthousiasme geeft ons team extra energie om door te gaan met het leveren van 'helemaal top' producten en diensten. Veel speelplezier gewenst!

Vrolijke groeten,
Job,
WWG-Team

Super service...

18 maart 2024

GPT
Hallo Sjef,

Geweldig om te horen dat je onze service met 5 sterren beoordeelt – dat laat ons hier stralen! We doen altijd ons uiterste best om een uitzonderlijke service te bieden, zodat jij je helemaal op het spelplezier kunt richten. Mocht er iets zijn wat we nog kunnen verbeteren, of als je een grappige anekdote hebt over je laatste spel, laat het ons dan weten. Nog veel speelplezier met Cornhole!

Hartelijke groeten,
Job, Happiness Director
WWG Team

Alles is netjes verpakt en word netjes…

Alles is netjes verpakt en word netjes bezorgd zoals vermeld op de site

5 februari 2024

Antwoord van Wicked Wood Games

Dank u voor uw positieve e-mail. Het is feedback zoals die van u die ons gemotiveerd houdt. Hartelijke groeten, Job (Mede-oprichter, Wicked Wood Games).

Mooie gepersonaliseerde cornhole set ontvangen voor in onze gameroom

We hebben een ontzettend mooie cornhole set ontvangen voor in onze gameroom! Heel tevreden met het mooie ontwerp ook wat is gemaakt.

6 februari 2024

Hi Carmen,

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Hier doen wij het uiteindelijk allemaal om. Het contact hebben wij als erg prettig ervaren. Hopenlijk tot snel.

Liefs,

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie. Snelle behandeling en levering van de gepersonaliseerde cornhole set. Top ervaring!

29 januari 2024

Antwoord van Wicked Wood Games

Dank voor de mooie woorden! De set is inderdaad prachtig geworden. Tot snel.

WWG Team

Geweldige kwaliteit en niet alledaags producten

Supersnelle levering, het cornholspel was ook goed verpakt. Ik zou op elk moment weer bij jullie bestellen. Kan het alleen maar aanbevelen.
Vriendelijke groeten uit Zwitserland

18 januari 2024

Antwoord van Wicked Wood Games

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het is altijd geweldig om te horen dat onze klanten blij zijn. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Tot de volgende keer!

Vriendelijke groeten,
Job (Happiness Director)

Wij Cornhole Clinics Gelderland

Wij Cornhole Clinics Gelderland, vinden dat Wicked Wood Games een hele fijne klantenservice heeft, met de juiste kennis en ze denken met je mee.
Hun prijzen zijn real met de juiste kwaliteit.
Als je vragen heb krijg je vaak 95% binnen 24 uur een reactie, ligt eraan hoe druk ze het hebben.

Wij Cornhole Clinics Gelderland, zijn altijd een zeer tevreden klant.
En blijven klant in de toekomst.

27 november 2023

Antwoord van Wicked Wood Games

Hi Pascal! Wat een mooi bericht. Wij mogen geluk hebben met klanten zoals jij. Hopelijk spreken we elkaar snel in de toekomst

Snel

Snel, correct.

13 november 2023

Antwoord van Wicked Wood Games

Dank Steven! Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn

Goede service en goed te bereiken.

8 november 2023

Antwoord van Wicked Wood Games

We waarderen je vriendelijke woorden en zijn blij te horen dat je genoten hebt van onze service. Jouw erkenning betekent veel voor ons team!

Prima bedrijf

Bestelling snel afgeleverd.
Fijn en snel mail contact, goed geadviseerd!
Aanrader!

20 oktober 2023

Antwoord van Wicked Wood Games

Dank voor deze mooie recensie! Wij hebben het contact ook als erg prettig ervaren. Mocht u ooit weer hulp nodig hebben dan helpen we u graag weer verder!

Reviews in alle talen tonen. (344 reviews)