De kozijnen zijn op tijd geleverd. We hebben goed en eerlijk advies gekregen. Al met al helemaal tevreden!
Ik ben ontzettend tevreden. De levering verliep precies volgens afspraak. Wat mij het meeste opviel, is de hoge kwaliteit. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens uitstekend geïsol... Toon meer
Wijleverenkozijnen.nl richt zich op kleine aannemers en doe-het-zelf klussers die op zoek zijn naar hoogwaardige kunststof kozijnen voor hun bouw- of renovatieprojecten. Als specialist in het produceren van maatwerk kozijnen, begrijpen wij de behoeften van onze klanten: betaalbare, duurzame producten die eenvoudig te plaatsen zijn en voldoen aan de vereisten van moderne bouwprojecten. Onze kunststof kozijnen worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij elk project, of het nu gaat om een woningrenovatie of nieuwbouw. Wij leveren direct vanaf onze productielocatie, zodat onze klanten snel en efficiënt aan de slag kunnen. Onze kozijnen zijn eenvoudig te installeren, wat hen ideaal maakt voor de vakbekwame aannemer of de ervaren doe-het-zelver. Bij Wijleverenkozijnen.nl zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal worden ondersteund in hun projecten. Of het nu gaat om advies over het juiste type kozijn of snelle levering op de bouwplaats, wij bieden een betrouwbare service waarmee onze klanten hun projecten succesvol kunnen afronden. Met onze focus op maatwerk en klanttevredenheid helpen we aannemers en klussers om hun werk sneller en efficiënter uit te voeren.
Kuipersdijk 221, 7512CG, Enschede, Nederland
- info@wijleverenkozijnen.nl
- wijleverenkozijnen.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fijne partij
Slechte communicatie
Na het bestellen van een kozijn krijg je een bevestigingsmail waarin staat dat ze meteen aan de slag gaan en een seintje geven zodra de bestelling wordt verzonden. Op de afgesproken leveringsdatum maar zelf contact opgenomen en kreeg te horen dat ze niets hadden gedaan omdat je blijkbaar eerst nog een tekening moet ondertekenen voordat ze de bestelling in de fabriek plaatsen. Ik heb geen tekening ontvangen (ook niet in junk-mail) en wist niets van deze extra stap (staat niet op de site en ook niet in de mail). Ze konden de tekening ook niet snel nasturen. Ik heb toen maar de bestelling per mail geannuleerd waarop geen reactie kwam. Na heel veel bellen en nog een mail kreeg ik eindelijk na een week in ieder geval bevestiging van het annuleren. Toen duurde het nog 2 weken voordat het geld teruggestort werd.
De klantenservice is heel moeilijk te bereiken en moeten alles aan een collega vragen maar bellen nooit terug. Niets wordt genoteerd dus als je weer belt moet je alles opnieuw uitleggen. Zeer slechte ervaring. Wel apart: kreeg een paar dagen na de afgesproken leverdatum een uitnodiging om een review te schrijven.
Verbeter advies: stel orderbewaking in en neem actie als er geen voorgang is. Communiceer de procedure zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten. Beantwoord mail en neem de telefoon op. Noteer klachten en afspraken bij de “klantenservice” zodat er op teruggekomen kan worden.
Op de Schuco Nederland website staat een lijst met officiële dealers.

Antwoord van Wijleverenkozijnen.nl
Kunstofkozijnen
Zeer tevreden met mijn nieuwe kunststof kozijnen van Wijleverenkozijnen! Goede communicatie duidelijke afspraken. De kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit en geven mijn woning een mooie uitstraling. Alles is netjes afgewerkt. Zeker een aanrader!
Update review 7 mei 2026
Update review 7 mei 2026
Inmiddels is het 24 juni en zijn de door ons gemelde gebreken deels opgelost. Er zijn echter nog steeds punten waar geen schot in zit. We missen nog steeds onderdelen, ondanks meerdere verzoeken en toezeggingen. Er ging vooral veel telefonisch, via een bepaald persoon, maar sinds een tijdje werd er niet meer opgenomen en kregen we ook geen respons op app berichten. Vanmorgen gebeld met een andere telefoon, werd er wel opgenomen. Voor de zoveelste keer een toezegging gedaan om ontbrekende onderdelen te leveren, echter geen bevestiging zoals afgesproken. Dus weet ik nog niks.
Daarnaast hebben we ook sinds april een verzoek open staan om een beschadiging aan een zijraam schriftelijk te laten bevestigen. Hier hebben we verder niks meer over gehoord. Nu een mail gestuurd met duidelijke termijnen erin. We wachten weer af...
Top Bedrijf!
Top Bedrijf!
Zeer goede ondersteuning gehad met de dingen waar ik niet uitkwam, denken heel goed mee met alles. Levering was super. Contact was perfect als er iets was kreeg ik dezelfde dag nog contact.
Kan het alleen maar aanraden.
Goed product, slechte communicatie
Wij hebben gekozen voor wijleverenkozijnen op basis van goede recensies en een prima offerte. Helaas was het proces erg rommelig. Na het goedkeuren van de offerte werd er een afspraak gemaakt voor inmeten. Dat verliep goed. Daarna bleef het echter stil. Na meerdere pogingen tot contact kreeg ik een geïrriteerde magazijnmedewerker aan de lijn met de boodschap dat het bouwvak was, dus dat het langer ging duren, op zich prima, maar dit hadden ze wel even mogen communiceren.
Na de bouwvak een afspraak gemaakt voor plaatsing. Echter, zonder overleg was de monteur op een eerdere dag aanwezig om de deur te plaatsen.... Poging 2, deze keer kwamen ze niet opdagen. Poging 3, ze kwamen dan eindelijk (alsnog een week eerder dan afgesproken, waardoor we op dat moment niet thuis waren). Gelukkig waren we in de buurt en konden we snel naar huis komen. De monteur begon gelijk geïrriteerd met de vraag of we deur niet wilde hebben... Volgens mij is het normaal dat je afspreekt wanneer je langskomt en niet zomaar eenzijdig besluiten om toch te komen.
Installatie zelf was netjes, alleen het glas was er nog niet. Dan snap je ook niet de haast om eerder te komen plaatsen, als je daarna alsnog terug moeten komen, maar goed. Ze zouden contact opnemen om het glas te komen plaatsen. 2 maanden later zelf maar contact opgenomen, het duurde immers erg lang. Was er een communicatiefout... Het glas moest nog besteld worden. Uiteindelijk zijn ze een paar weken later langsgekomen om het glas te plaatsen.
Dit hele proces heeft ertoe geleid dat we niet weer met deze partij zaken gaan doen. Ondanks alles is de deur verder prima.

Antwoord van Wijleverenkozijnen.nl
Hier kunnen webshops nog wat van leren
Snel contact gekregen toen ik nog vragen had. Fijne snelle service waar de meeste webshops nog wat van kunnen leren.
Erg tevreden met onze nieuwe kozijnen
Kozijnen voor ons nieuwe huis
We hebben hier kozijnen besteld voor ons nieuwe huis. Handige website en snelle levering. Wij zijn tevreden met de service.
Snelle service en compleet pakket
Zelf kozijnen besteld en super tevreden. Besteld met montagepakket en stelkozijnen. Alles was compleet en snel geleverd! Voor herhaling vatbaar.
Snel eenvoudig en goedkoop kortom in 1…
Snel eenvoudig en goedkoop kortom in 1 woord perfect 👌
Mooie kozijnen
Mooie kozijnen, helemaal naar wens.
Zeer tevreden met de snelle levering, echt een aanrader.
Hele goede ervaring
Hele goede ervaring ! Service en kwaliteit top!
Prettig en overzichtelijke website
Fijn overzichtelijk de maten invoeren en bestellen tegen goede prijzen. Aan te raden voor een ieder die zelf kozijnen wil plaatsen thuis
Uitstekende kwaliteit
Ontzettend tevreden! Naast de uitstekende kwaliteit, hele goede service. Aanrader!
Super tevreden
Super tevreden ,
Je wordt goed geïnformeerd , alles wordt goed uitgelegd. Ze nemen echt de tijd voor je als klant. Tegenwoordig wordt je al helemaal gek van die verkopers die van alles beloven en niet nakomen . Deze toppers raadt ik echt iedereen aan .
Wij hebben kozijnen besteld en zijn…
Wij hebben kozijnen besteld en zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is.
Zeer eenvoudig om een kozijn te…
Zeer eenvoudig om een kozijn te bestellen
En was ook op tijd geleverd
Zeki Aslan
Top bedrijf…
Nadat ik de maten voor de nieuwe kozijnen heb doorgekregen vond ik op deze site de goedkoopste Schuco kunstofkozijnen, super adres voor schuco kozijnen.
Kunststof kozijnen
Wij hebben via deze site op aanraden van onze schilder nieuwe kunststof kozijnen besteld , omdat de houten kozijnen doorgerot waren en aan vervanging toe waren. Wij zijn zeer tevreden