De uitleg was geweldig en de docent nam materialen mee die perfect passen bij de toekomstige eindexamens! Ik heb hier heel veel aan gehad alleen sommige onderwerpen waren erg lastig en dat is nogsteed... Toon meer
Hele goeie uitleg. We gaan alles van de syllabus af en we wisselen de examentraining af met examen opdrachten zodat je niet 2u achter elkaar stof moet overschrijven. Door het gelijk te oefenen krijg j... Toon meer
Alle uitleg was super duidelijk en je werd goed geholpen. Ook werd ik na dag 1 wilde ik graag wisselen van vak omdat ik op dag 1 al wist hoe het allemaal werkte. Deze wissel was makkelijk gemaakt en i... Toon meer
Echt hartstikke goede aardrijkskunde examentraining. Ik weet nu gewoon oprecht wat globalisering betekend. Leraar leek op mijn oude ak docent, heerlijk nostalgisch gevoel.
Onze organisatie heeft een duidelijke missie: leerlingen in het Voortgezet Onderwijs de ondersteuning bieden die zij verdienen. Dit doen we met een persoonlijk plan dat leerlingen én scholen helpt. Met de inzet van ervaren bevoegde docenten geven wij leerlingen de kans hun kennis bij te spijkeren, hun zelfvertrouwen te laten groeien en vooral rust te creëren. Ademruimte voor leerling en school.
Everdenberg 6, 4902 TT, Oosterhout, Nederland
- contact@vocusonderwijs.nl
- wijzijnvocus.nl
Fijne partij om voor te werken
Fijne partij om voor te werken. Ze geven structuur en denken mee.
Goeie docent met uitleg
Vertrouwen in examen hebben
Ze hadden de juiste docent gegeven en door dit heb ik meer vertrouwen om een hoge cijfer te halen of wel mijn examen van dit vak te halen
Omdat hij geweldig uitlegt ook altijd…
Omdat hij geweldig uitlegt ook altijd helpt als je het vraagt en hij het uitlegt en je ook aan het werk laat gaan
examentraining
aardige mensen maar wel zonde van mijn tijd omdat de docent alles opnieuw ging uitleggen voor mensen die nig niet hebben geleerd, ik dacht dat we examens gingen oefenen maar dat was het niet echt, jammer!
Er was genoeg ruimte om opdrachten te…
Er was genoeg ruimte om opdrachten te maken en vragen te stellen.
Alles was goed uitgelegd
Alles was goed uitgelegd. Duidelijk genoeg.
Vocus 3 en 4 mei
Ik vond dat de docent goed les had gegeven en dat de manier van lesgeven goed helpt
Was een goede ervaringen met een…
Was een goede ervaringen met een enthousiaste docent
Slecht eten
Slecht eten wel een goede vak docent die beter uitlegt dan mijn eigen docent
het was een goede ervaring omdat ik…
het was een goede ervaring omdat ik extra uitleg heb gekregen over onderwerpen die ik eerst niet snapte
Professionele organisatie voor bijscholing VO
Professionele organisatie die correct programma's uitvoert voor bijscholing van leerlingen en klaarstomen van leerlingen in lastige situaties voor hun eindexamen. Werkt met kleine groepjes, examendomein gestuurd aan het behalen van individuele doelstellingen. Ook als fulltime docent interessant om opdrachten voor deze organisatie uit te voeren.
Examentraining Vocus
Ik heb tijdens de examentraining veel geleerd. Ik begrijp biologie nu echt beter!
Te grote klassen
Veel kleinere klassen er was te weinig persoonlijke aandacht (12 leerlingen met 1 docent is bijna gewoon een normale wiskunde les op school)
- Docent goed
- Docent goed
- Oefeningen en uitleg gemend
- Hoe pak je een examenvraag aan
veel ruimte voor vragen dat is orettig
Een perfecte examentrainingorganisatie voor een mooi bedrag!
Vocus is een organisatie die ik echt aanraad als je examentraining wilt voor het voortgezet onderwijs. De dagplanning is goed, evenals het tijdstip. De docenten leggen vaak goed uit en wissel uitleg goed af met opdrachten maken. Er is genoeg pauze en tijd om te leren en alle stof voor het vak te begrijpen. De klassen zijn in goede grootte, niet te groot en niet te klein.
Het nadeel is dat niet elke docent even helder de stof voor het examen kan uitleggen. Sommige docenten leggen daarnaast heel weinig uit en laten je alleen opdrachten maken of andersom. Dit is jammer als je juist veel opdrachten wilt maken of je veel uitleg wilt. Dit gebeurd gelukkig zelden. Was dit niet het geval en was de uitleg en afwisseling van uitleg en leren goed bij elke docent, dan had ik hier 5 sterren gegeven.
4 sterren is door dit nadeel uiteindelijk mijn score. Vocus is flexibel en laat je ruim van tevoren weten waar je aan toe bent. De prijs voor de examentraining is redelijk en goedkoop. Daarnaast geeft de organisatie les in je eigen school. Veel beter dan bijvoorbeeld naar een locatie 20 kilometer verderop gaan voor een examentraining, aangezien je meestal dicht bij school woont.
Mijn advies is: Wil je een examentraining waarbij je na afloop echt denkt dat je hiermee een goed cijfer kan halen of waarbij je je leerachterstanden deels of volledig weggewerkt hebt? Kies dan voor vocus, in zee gaan met vocus levert je echt wat op qua cijfers en het begrijpen van de stof.
Ik heb al een jaar lang gebruik gemaakt van vocus, voor de vakken natuurkunde, scheikunde en wiskunde A. In totaal ben ik 14 keer gegaan naar een examentraining en dit was het 100% waard. Dus twijfel je of je met vocus in zee wilt voor je voorbereiding voor je SE's of Ce's? Mijn advies, 100% doen!
Goede ervaring