1. Vakantiewoning verhuurbedrijf

Over Wimdu

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

BEST CITY APARTMENT DEALS

More than 350,000 apartments and holiday homes worldwide

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Grote telleurstelling oftewel een afknapper

Vol verwachting gingen mijn vrouw en ik het weekend in,we zijn 25 jaar getrouwd en wouden saampjes hiervan genieten.
Dacht dat we een gedeelte van de woning voor ons zelf hadden maar het enigste was een privee kamer,Dit bleek dan alleen 1 slaapkamer te zijn die je nog geen eens af kon sluiten ,hetzelfde gold voor de badkamer.De zitruimte waar de TV stond moesten we dan ook nog met de host delen.
De slaapkamer stonk muf.Duurde lang voordat je warm water had in de badkamer en een lampje brandde van in totaal 4 spots.
Was zeer ontevreden en vond alles een beetje misleidend want uit de omschrijving kon ik niet direct zien dat zij ook aanwezig waren,wij voelde ons als kostgangers.
Zijn direkt op zoek gegaan naar een hotel want hier wou ik dus echt niet verblijven.Dus met andere worden weggegooid geld.Hebben betaald voor 3 nachten en hebben geen een nacht hier verbleven.Heb nog geprobeerd Wimdu te bellen er staat in het uitgeprinte documentje dat ze 24 uur aanwezig zijn maar we kregen te horen ,zijn momenteel niet aanwezig.Had dus graag mijn geld terug gehad want heb in principe mijn verblijf geannuleerd

1 december 2014

voor herhaling vatbaar

wij zijn afgelopen weekend naar Marrakech geweest en hebben gelogeerd in Maison d`Hotes.Onze kamer bevond zich in een origineel Marrokaans huis.
Een leuke binnenplaats met een mogelijkheid tot zwemmen,op de eerste verdieping was onze kamer met badkamer en toilet. (heel eenvoudig maar wel echt schoon). en op het dakterras werd dagelijks ons verse ontbijtje geserveerd met warme broodjes en pannenkoekjes, verse jus orange , muntthee of koffie. Het huis lag aan de rand van het drukke centrum 2 minuutjes lopen tot het grote plein. dus een super locatie.
het was wel jammer dat onze host maar een klein beetje Engels kon en wij geen Frans dus we konden niet echt een gesprek voeren. maar hij was wel super aardig en deed er alles aan om het ons naar de zin te maken.dus wij zijn tevreden en gaan vaker bij Wimdu boeken

28 november 2014

Een stelletije oplichters

Ze beloven 100% geld terug, maar dat is simpelweg een leugen. Ten eerste, hun commissie is belachelijk hoog, en die krijg je bij annulering nooit terug. Ten tweede, lees maar goed de voorwaarden, die in klein lettertjes geschreven. Ik ben binnen 24 uur 260 euro kwijt.
Wimdu, wees even eerlijk, of verwijder die leugen van de website of betaal mij mijn geld terug!

20 augustus 2014
Logo Wimdu

Antwoord van Wimdu

Dear Sir/ Madam,

I am very sorry about the situation. We encourage all of our guests to read the Terms & Conditions before creating a booking to understand the conditions of booking with Wimdu. The cancellation policy is something the Host himself chooses for the offer. All that information can be viewed here: https://www.wimdu.com/faq. Also to avoid misunderstandings, you can ask a question to the host prior to the booking. In the offer page, below the dates you may send a message to the host asking for details or any relevant question.

Best Regards,
Wimdu Support Team

Reviews in alle talen tonen. (600 reviews)