wat een geweldige ervaring..... Jack een vakman in hart en nieren heeft mij meer dan enthousiast gemaakt.... eerst een duidelijke briefing en vervolgens de lucht in gegaan.... ik heb mij geen... Toon meer

1. Vliegmaatschappij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vliegen is een unieke belevenis. Het gevoel van vrijheid, het prachtige uitzicht en de sensatie om de wereld van boven te mogen bewonderen.

4,6

Uitstekend

The sky is the limit

Onze zoon is helemaal gek op vliegtuigen. Vandaar dat hij een vliegles cadeau kreeg, voor de 2de keer bij Wings To Fly ! Jac is een vriendelijke, professionele, ervaren en rustige instructeur die goede begeleiding biedt en genoeg tijd neemt om alle vragen te beantwoorden. Het was een geslaagde dag en weer een geweldige ervaring !

26 april 2025

wat een geweldige ervaring....Empuriabrava

eerst een duidelijke briefing en vervolgens de lucht in gegaan....

ik heb mij geen seconden onveilig gevoeld en kreeg geweldige uitleg hoe het vliegtuig bestuurd moest worden met als hoogte punt het zelf in handen hebben van de kist.

Jack nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring en we houden absoluut contact.

groet, Christian Brouwer

1 oktober 2024

Geldige en veilige bucket list evaring

Geldige en veilige bucket list evaring! We hebben met vieren in formatie gevlogen. Ieder een eigen toestel met instructeur. Vooraf heldere en duidelijke briefing. Vervolgens een soepele start geweldige uitzichten, zelfs helemaal naar Eindhoven gevlogen. Onderweg een stukje zelf mogen vliegen en vervolgens een smooth landing. Het landen is werkelijk super geleidelijk, totaal anders dan een grote boeing. Top ervaring en super fijne mensen. Bedankt! We genieten nog na.

2 maart 2024

een geweldige vlucht met Wings to Fly

zondag 10 maart een geweldige vlucht gehad met piloot Martijn i.v.m. mijn aanstaande 65 ste verjaardag en gekregen van mijn dochter en schoonzoon.
Na een duidelijk uitleg gingen we 45 min. vliegen over plaatsen als Venlo, Arcen en Grubbenvorst.
Onderweg kreeg ik nog een hoop informatie over de werking en de betekenis van het instrumentarium.
Ik had een geweldige dag met een heel erg vriendelijke piloot, bedankt

10 maart 2024

Een ervaring om aan te raden!

Met Jac gevolgen in de Atec 321 Faeta. Geweldige ervaring! Laagdrempelig en ongedwongen maar tegelijkertijd professioneel. Hele fijne combinatie. Helaas werkte de eerste keer het weer niet mee (erg laaghangende bewolking waardoor zicht naar de grond minimaal was) en hebben we ons beperkt tot wat theorie en uitleg van het vliegtuig maar binnen een week een nieuwe poging kunnen ondernemen en ditmaal met stralend weer. Een echte aanrader te beleven hoe het is om te vliegen in een klein toestel!

23 augustus 2023

Een echt gave ervaring

Donderdag een uur gevlogen. Ik had ee prijs gewonnen en ben vol verwachting ingestapt. Het was mooi weer en al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik werd direct aan het werk gezet om het zelf te doen en kreeg op een heel professionele en veilige manier instructies en uitleg. Echt een gave topervaring!

25 februari 2022

Geweldig!

Geweldig!

Ik had één proefles bij Wings to Fly, was een beetje zenuwachtig natuurlijk normaal voor de eerste keer! Maar deskundigheid van vlieginstructeur Wings to Fly heeft 180 graden mijn Gevoel veranderd 😍 ik heb super van genoten en hoop snel kunnen beginnen met de lessen 🤓 nogmaals bedankt 💐 tot gauw 👍

14 december 2020

Supergave ochtend gehad tijdens mijn…

Supergave ochtend gehad tijdens mijn proefles met Jac. Leerzame introductie waarom een vliegtuig kan vliegen, en het verschil tussen een airliner en het toestel waar wij mee de lucht ingaan. Uitleg over indeling luchtruim bij een vliegveld. Daarnaast uitleg over alle instrumenten in de cockpit.
Mooie route gehad over een aantal dorpen die ik graag vanuit de lucht wilde zien. Geweldig om het eens vanuit de lucht te zien, totaal niet te vergelijken met het beetje zicht dat je hebt vanuit je raampje in een airliner. Een 360 gemaakt boven Grubbenvorst en Someren :)
Zelf kunnen ervaren hoe je het toestel stuurt en hoe het toestel klimt of daalt, dat is toch een bijzonder moment daarboven.
Ik had een veilig gevoel bij toestel en instructeur.

Dus al met al een SUPERGAVE ervaring en zeker een aanrader! Jac bedankt 👍

18 oktober 2020

Echte aanrader!

Ik had een proefles gekregen van een half uur: Wat een geweldige ervaring!! Jac is een erg relaxte instructeur en legt alles voor en tijdens de vlucht duidelijk uit. Bij het checken van het vliegtuig legt hij dingen uit wat niet alleen interessant is, maar ook geruststellend. De vliegtuigjes (ik mocht 1 van de 2 kiezen) zagen er overigens beide goed onderhouden uit.
Maar waar ik me vooral over verbaasde is hoeveel ik zelf mocht doen tijdens de vlucht! Tijdens het grootste deel van de vlucht en het opstijgen heb ik zelf de knuppel in de hand gehad, ook tijdens de landing heb ik voor m’n gevoel veel zelf mogen doen (ondanks dat dit mijn eerste keer in zo’n vliegtuigje was!!). Nogmaals, echt een top ervaring en zeker een aanrader!

17 december 2019

Geweldige vliegschool met modern…

Geweldige vliegschool met modern materieel en een fijne wijze van instrueren. Vanaf de eerste les doorloop je alle stappen samen en stukje bij beetje pak je steeds meer zelf over. Zo voelde ik mij vanaf het eerste vlieguur al piloot. Had er jarenlang erover nagedacht om vliegles te gaan nemen. Dit was bij Wings to fly erg toegankelijk en betaalbaar waardoor ik de stap heb genomen om er echt voor te gaan. Jac zorgt er echt voor dat je klaar gestoomd wordt om zelf europa per vliegtuig te kunnen gaan ontdekken. Dus niet alleen een rondje om het eigen veld maar mijzelf comfortabel voelen bij overland vluchten of vluchten bij iets minder ideale condities. Als je twijfelt om te starten, niet doen! Ik wou dat ik het eerder opgepakt had:-)

14 november 2019

Super gave ervaring

Voor de verjaardag heb ik een tegoedbon gekregen voor 30 minuten vliegen met Jac. Super ervaring !!! Tijdens de intro heeft Jac het een en ander uitgelegd over de vliegtuigen. Tijdens de vlucht mocht ik ook zelf een stuk vliegen. Het was SUPER gaaf en absoluut een aanrader! Jac bedankt en tot snel!!!!

2 oktober 2019

Wow wat een experience!!

Wow wat een experience, zeker de moeite waard.
60 min wezen vliegen, en veel geleerd en ook veel meer zelf mogen doen dan gedacht. Tot aan het starten van de motor aan toe. Heel vet!

14 augustus 2019

Van Grefrath naar Beugen met Wings to Fly!

Vandaag met Jac Rutten een fantastische vlucht gemaakt. Onder zijn deskundige begeleiding in een tweepersoons Microlight Aircraft voor het eerst zelf gevlogen. Ter gelegenheid van mijn 40 jarig jubileum bij OOvB van Marion, Sharon, Jens en Alex cadeau gekregen. Thanks hiervoor lieverds!
Een onvergetelijke ervaring om vanuit Grefrath over je eigen dorp en woning te vliegen. Hoe geraak je in de wolken?
Jac bedankt, het was een super belevenis!

13 april 2019

Super middag gehad over je eigen tuin…

Super middag gehad over je eigen tuin vliegen is een heel leuke ervaring, daarna nog de ruime omgeving verkend waar jac Rutten je op diverse bezienswaardigheden wees en verder nog een duidelijke uitleg over het vliegtuig gaf en hoe je hiermee moet vliegen.

Peter Aquarius

9 november 2018

Vliegen boven de bruinkoolwinning.....

Op zondag 14 oktober hebben mijn zowel mijn zoon als ik gevlogen met Wings to Fly onder begeleiding van Jac Rutten. Het was een schitterende ervaring die we niet snel zullen vergeten. Wij zijn naar het oosten gevlogen om de bruinkoolwinning te aanschouwen. Jac wist ook veel details over de omgeving. Dit maakt het extra interessant. Bedankt voor de vlucht Jac!!!

1 tip: Maak duidelijker waar je je moet melden wanneer je op Niershorst aankomt.
Succes!!
Groet Robert en Nesta (Neerpelt- België).

16 oktober 2018

Aarzel niet......!!

Wat een ontzettend leuke ervaring om in een klein vliegtuig over je eigen stad te kunnen vliegen. Je krijgt eerst goede uitleg hoe alles werkt en daarna kun je zelf bepalen waar je naar toe vliegt. Ik had de mazzel dat het heel helder weer was, dus kon ik alles goed zien. Je leert je eigen gebied waar je leeft op een heel manier kennen.
Zeker een aanrader!!!! Aarzel niet en gewoon doen!!

8 oktober 2018