opligters!!!utkijken erech falsch…
opligters!!!utkijken erech falsch opligters!!!!! niet doen niit doen op deze winorio !!!! zij maken jullie kapot!!! positive rewius zijn niet correct.

Antwoord van Winorio Casino
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Winorio is your ultimate destination for top-tier casino entertainment, offering over 10,000 exciting slots and jackpot games. Here, every spin brings you closer to sky-high wins with enticing promotions and a rewarding loyalty program. Whether you’re after classic slots or modern hits, Winorio ensures an unforgettable casino experience. With 1,500+ jackpot games and 20+ secure payment methods, Winorio makes winning easy and withdrawals lightning-fast. Our dedicated team ensures smooth gameplay, fresh bonuses, and quick payouts so you can focus on the thrill. Join Winorio today and enjoy nonstop casino action, exclusive rewards, and endless chances to win big!
Amsterdam, Nederland

Antwoord van Winorio Casino
winorio is een top casino! leuke slots, en super leuke live games. ze hebben echt bijna alles! ik speel hier graag!

Antwoord van Winorio Casino
Weigeren mijn account te sluiten, ik heb nooit meegemaakt als ik een account wilde sluiten een hele waslijst inclusief ID en selfie moet invullen voor het sluiten van een account, kortgezegd zijn deze gasten gewoon op je geld uit, inplaats van zorg voor de speler te dragen, echt werkelijkwaar schandalig dit, wil je van je geld af speel hier!

Antwoord van Winorio Casino
Wederom een email ontvangen met stel een limiet in !
Ik wil sluiten email gestuurd naar support krijg ik je verzoek wirdt beoordeeld is nu een week geleden en nog steeds niet gesloten.
WAT EEN WAARDELOOS CASINO!

Antwoord van Winorio Casino
Ik had leuk gewonnen maar uitbetalen ho maar !!!eindeloos om verificatie blijven vragen ..dan weer een andere reden ...klopt niks van .

Antwoord van Winorio Casino
Ik probeer al weken mijn account te sluiten, krijg steeds weet u het zeker! Maar verder reageren ze nergens op!
Speel hier niet je komt er niet meer vanaf!

Antwoord van Winorio Casino
Wat een onnozele casino zeg. Je kan niet eens wat winnen. elke bonus game meer dan 120 spins krijg je 40 spins terug. Als je hogere inzet zet win je helemaal niks. 330 euro 3x bonus game totaal 65 euro. Mensen dit is geen grap lees eerst de reviews voordat je een account maakt. Doe je het niet wordt je gewoon opgelicht. Bij deze winorio mijn account wissen vuile oplichters. Dus f u c k jullie

Geen uitbetaling! Wino7 ook bekend als
Winorio
28/7 opname aangevraagd. Account verificatie na 7 dagen bericht verificatie compleet en geaccepteerd. Uitbetaling acceptatie zou nog 4 dagen duren. Om vandaag het bericht te ontvangen dat er geen uitbetaling plaats zal vinden en ik mijn deposit terug zal ontvangen binnen 14 werkdagen en mijn account om terms and conditioneel rules has been permanently closed!
Zal vast een liedje fluiten 😅 dat zie ik nooit meer terug!

Antwoord van Winorio Casino
Vraag al 5 dagen of mijn account gesloten kan worden.
Totaal geen reactie

Antwoord van Winorio Casino
En weer een casino waar je denkt geld te storten wat wel van je bank is maar niet in je account. Een pop up waar staat dat de transactie gelukt is maar uiteraard niet . Nu kan ik weer minimaal 24 uur wachten als het mee zit. Dramatisch dit soort casino's. De goede casino's geven het meteen manual maar de slechte laten je lekker wachten. Mijn advies , speel.hier niet

Antwoord van Winorio Casino
Agent hielp me meteen en adequaat, met begrip voor mijn situatie. Ik word hier echt vrolijk van. Deze site is prettig bereikbaar, met 24/7 vriendelijk personeel en een ruim aanbod aan sportweddenschappen en spellen. Let op: als je snel een uitbetaling wilt terugdraaien, duurt dat op dit platform ongeveer twee uur voordat het verzoek is goedgekeurd.