Ik heb een bundel verdovende crèmes besteld. Deze werden keurig geleverd en volgzaam via track en tracé. Helaas viel de bestelling tegen in kwaliteit. Via mail contact opgenomen en diverse fot... Toon meer

Geen originele verdoving! De foto’s op de website zijn van originele verpakkingen, maar je ontvangt een namaak product dat niet zal werken. Originele tag #45 bevat een hiddentag die je kunt scannen om... Toon meer

Bestel nu al 5x via dit bedrijf. Laatse levering ging fout en dacht ojee, geen telefoonnr om te bellen alleen maar e-mail. Maar via het contactformulier aangegeven te hebben een verkeerde levering ge... Toon meer

Heel goede service en je wordt op de hoogte gehouden ivb met de stand van jou bestelling , waar je pakje is hoe ver het staat met u bestelling wanneer je pakje aankomt . Binnen de 4 dagen was mijn pak... Toon meer

1. Tattoo- en piercingstudio

TKTX verdovende tattoo zalf kopen? Dé specialist van Nederland → Withoutpain.nl ♥ gratis verzending v.a. €50.

3,7

Gemiddeld

Super service!

Via mail contact opgenomen en diverse foto's gestuurd. Erg snelle en fijne reacties mogen ontvangen.

Er werd direct voorgesteld de tubes te vervangen voor nieuwe. De dag na akkoord al in huis, zelfs met een extra foamspray en bepanthem nazorg zonder dat ik hierom gevraagd heb.

Wat mij betreft 5 sterren, het bedrijf kan niet elke inhoud van wen verpakking controleren alvorens het verzonden wordt. De afhandeling van de "klacht" en de snelheid van reageren is een positieve afspiegeling van het bedrijf. Een fijne ervaring en de volgende keer bestel ik weer hier.

13 februari 2025

De zalf is wel geleverd

De zalf is wel geleverd. De spray die ik besteld heb was geen spray het was de tktx foam. Ik heb een mail gestuurd maar tot vandaag nog geen reactie gehad. Dus sorry voor de 1 ster revieuw. ik vind het jammer dat het niet goed is gegaan want ik had graag meer besteld bij jullie.

26 december 2023

Retourneren/omruilen

Bestellen gaat prima word ook snel geleverd maar als je een e-mail stuurt omdat je wilt ruilen omdat het niet werkt krijg je tot 2 keer toe geen reactie 3e keer stel ik de vraag of er aub geregeerd kan worden dan krijg ik de vraag waarop dan antwoord ik om te retourneren omdat het niet werkt en dan word er vervolgens weer niet gereageerd lekkere dus als het op omruilen aankomt zijn ze niet thuis 👎

6 oktober 2023

Bedankt voor uw bericht!

Eerste 2 mails hebben wij niet ontvangen. Daarna heeft u contact opgenomen middels het contactformulier waarop wij u hebben geantwoord. Ik heb daarna nogmaals een mail van u gehad en deze ook direct erna beantwoord. Indien u wilt omruilen kunt u het product retourneren en opnieuw bestellen. Het ruilen van producten is niet mogelijk, omdat er in ons systeem op dit moment geen ruimte voor is om dit administratief op te lossen gezien wij met een externe partij werken die de producten voor ons opstuurt. Indien u de producten wilt ruilen kunt u een retour aangeven en de producten retourneren. Als u een ander product wilt kunt u deze opnieuw bestellen.

Retouren kunnen verstuurd worden naar de afzender van het adres wat op het verzendlabel staat. Indien de producten in goede staat geretourneerd worden krijgt u binnen 3 werkdagen het betaalde bedrag terug gestort op uw rekening. Indien u dan een ander product wilt bestellen kunt u dit via de website doen.

Withoutpain

Ik heb net een bestelling gedaan maar…

Ik heb net een bestelling gedaan maar geen e-mail ontvangen. Wanneer kan ik de bestelling ontvangen?

16 mei 2023

Antwoord van Withoutpain

Doorgaans voor 15:00 is de volgende dag geleverd. Wij streven er naar dat deze dus donderdag geleverd gaat worden. Wat betreft het feit dat u geen mail heeft ontvangen kan meerdrre redenen hebben. E-mail is in Spam/ongewenst terecht gekomen. Of u heeft een verkeerd e-mail ingevuld.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Withoutpain

Ik heb al dikwijls verdoving besteld…

Ik heb al dikwijls verdoving besteld bij jullie en telkens heeft het goed gewerkt , nu heb ik reeds drie tubes gebruikt en er werkt er geen enkele van . Wellicht kunnen jullie hier ook niks aan doen , maar het is wel jammer

23 april 2023

Bedankt voor uw review!

het spijt ons te horen dat de verdoving niet werkt en we begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. We willen graag helpen om dit op te lossen en ervoor zorgen dat u tevreden blijft met onze producten. We raden u aan om een e-mail te sturen naar info[at]withoutpain.nl met uw bestelnummer en de details van uw probleem. We zullen dan een gratis vervangende tube voor u regelen, zodat u de verdoving opnieuw kunt proberen en hopelijk de gewenste resultaten kunt behalen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we uw vertrouwen in onze producten kunnen herstellen. We kijken uit naar uw e-mail en zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw review!

het spijt ons te horen dat het pakketje te laat bij u is aangekomen. Helaas kan het soms voorkomen dat de vervoerder er iets langer over doet dan verwacht, bijvoorbeeld vanwege drukte of andere omstandigheden. We begrijpen dat dit vervelend voor u is en we bieden onze excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat uw toekomstige bestellingen op tijd worden geleverd en we hopen dat u ondanks deze tegenvaller tevreden bent met onze producten en diensten. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn hier om u te helpen en we waarderen uw zaken met ons.