1. Dierenverzorgingswinkel

WLOOM has made it their mission to develop high quality and thoughtful products for you and your cat. Have you tried our legendary Power Ball 2.0? The Power Ball 2.0 is a self-rolling ball for your cat, which can be activated by your cat by touching it. This means your cat can play with the ball even when you are not at home.

3,5

Gemiddeld

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wat een lollig ding

Wat een lollig ding. De katten schrikken bij de kennismaking wel, want het is een uitermate ethousiast balletje. Maar het houdt ze wel bezig. Het maakt ze nieuwsgierig. Het balletje maakt wel een herrie op de houten vloer, maar ja. We gaan kijken hoe leuk ze het na een week vinden. Is altijd afwachten met speeltjes. Lees hier veel zure reacties die ik wat overtrokken vind. Misschien waren de verwachtingen erg hoog. De leukste speeltjes zijn uiteindelijk een kartonnen doos, bolletje zilverpapier en een verdwaalde vlieg.

25 september 2024

maakt iets te veel lawaai

maakt iets te veel lawaai naar mijn mening. het rolt niet gewoon over de vloer maar het stuitert kei hard en luid. niet ideaal dus als je een schuwe kat hebt

1 augustus 2024

Slecht en rommel

Het is een enorm slecht speeltje.mijn kat is er ten eerste bang voor maar echt enorm!! Het rolt zo hard dat het stuiters op de grond ook in de softmode dat maakt niet uit. Softmode is alleen dat die dan soms ook even stil ligt en het maakt extreem veel herrie echt geen zin om daar de hele avond in te zitten kortom een rommelproduct…..

22 augustus 2024

Kat heeft geen enkele interesse in het…

Kat heeft geen enkele interesse in het speeltje, in welke stand dan ook. Ze adverteren met 100% Catisfaction Guarantee, maar vervolgens is gratis retourneren niet mogelijk en mag je verzendkosten naar Duitsland gaan betalen. Slechte klantenservice die geen juiste oplossing kan bieden.

20 juli 2024

Kijk uit! Verzenden via AliExpress

Dat zit nogal vast in de manier waarop ze hun scores verhogen met nepreacties. Ik denk niet dat er meer dan 1 persoon voor het bedrijf werkt, en wat ze doen is de producten gewoon naar Ali Express sturen met 400% winst. Het duurt eeuwen om de producten vanuit China te verzenden, en de enige informatie die ze hebben is het trackingnummer. Mijn vriend wacht al een tijdje op zijn product of terugbetaling. Ik zal u nogmaals informeren over de details.

13 maart 2024

Leuk speeltje voor de kat en het doet…

Leuk speeltje voor de kat en het doet wat het moet doen. De minpuntjes:
-Kan bijna overal onder.
-Het valt snel in stand-by.
Dat laatste heeft 2 kanten, het gaat langer mee alvorens terug op te laden maar als het ergens onder is geraakt waar je moeilijk zelf onder kan dan is dat heel vervelend.

25 februari 2024

Misleidend....

Misleidend....
Allereerst, als je in het 'geef alsjeblieft feedback'-mailtje klikt op alles minder dan 4 sterren krijg je een of ander formulier van hunzelf, alles boven 4 sterren krijg je trustpilot. Dat kan niet de bedoeling zijn... toch ;)?

Daarnaast het product zelf. Hij rolt voor geen meter. Hij 'springt' hooguit een paar keer, is binnen een half uur ofzo leeg en voor mijn kat ook oninteressant (dat neem ik Wloom niet kwalijk, ze kunnen het niet goed doen voor alle katten). Al het andere neem ik Wloom wel kwalijk, vooral gezien de format van hun advertenties waar ze claimen X-keer zo veel sneller te zijn dan versie 1, X-keer zo veel meer batterijleven (minder dan een uur nogsteeds dusja...) en X-keer zoveel beter dan competitie.

Al met al, niet kopen, misleidende marketing trucs. Rot tot in de core.

8 februari 2024

super speeltje

Kat moest er even aan wennen maar speelt er nu echt vaak mee. Leuk dat ie zo interactief is. Hij valt m ook aan, haha

Prima batterij duur (6-8uur ofzo). Nog langer zou nog fijner zijn. Maar dagelijks gebruik is t prima voor. Overdag opladen, ‘s avonds aanzetten.

En een super prijs. Beste kattenspeeltje dat we ooit gekocht hebben.

8 februari 2024

Ook ik ben in de mooie beloftes en…

Ook ik ben in de mooie beloftes en marketing getrapt. Product komt uit China en duurt veel te lang. Vervolgens rolt de bal niet eens op een normale laminaatvloer. Er wordt aangegeven dat de klantenservice contact met je gaat opnemen na invullen van je teleurstellende ervaring. Dit gebeurt vervolgens nooit. Verspil je geld niet en koop dit product niet. Mooi voorbeeld van dropshipping

4 februari 2024
Reviews in alle talen tonen. (1.223 reviews)