Fint arbejde
Hurtig ankomst med vurdering og tilbud. Flot arbejde og fin oprydning. Vil helt sikkert bruge dem igen hvis der kommer andre opgaver.
Transformervej 29, 2860, Søborg, Denemarken
Vi får altid rigtig god vejledning og godt udført arbejde uanset typen af opgave😃
Alt super fint. Behagelig og dygtig murer som kom skiftede fuger ude og inde. Alle aftaler blev overholdt.
Kan anbefale firmaet! 👍
Michael bød ind på opgaven om at renovere vores badeværelse i sommerhuset. Jeg har gennem hele processen mærket en tydelig kommunikation, overholdte deadlines og en virkelig fair pris. Vi er super glade for resultatet og ville ikke tøve med at hyre Michael igen.
Har brugt Michael og co. til flere opgaver over det sidste år.
Blandt andet total renovering af badeværelse, hvor Michael påtog sig entreprisen. Der blev leveret et badeværelse som står kniv skarpt. Vi blev holdt opdateret undervejs og tidsplanen blev holdt. Derudover, har vi brugt Michael og co. ifbm kælder renovering, hvor vægge og falser er blevet pudset flot op.
Klar anbefaling herfra👍
Er yderst tilfreds med resultatet. Møder til aftalt tid og har en høj professionalisme og top kvalitet, inden for sit fag. Jeg har kun positive anbefalinger herfra.
Hurtig ekspedition på vores problem med gavlen, og vi er meget glade for resultatet. Stor ros og anbefalinger herfra
WM Murerservice får mine bedste anmeldelser! Tak! bare tak for hjælpen med vores gamle tag🙏🏼
Har fået oppudset kælderskakt, opsat skamolwall i kælder samt div små reperationer. Er rigtig glad for resultatet og har haft en god dialog med WM murerservice gennem hele processen.
Wiebel har restaureret min fortrappe og den er blevet rigtig flot. Aftaler er afholdt til punkt og prikke. Kompetent vejledning og dygtige fagfolk. Varm anbefaling herfra.
Vi kontaktede WM Murerservice med en mindre opgave og selvom der er meget travlt for tiden, fik vi lovning på, at opgaven kunne blive færdig som ønsket. Der blev leveret som lovet og det står så flot!
Michael afgav tilbud på renovering af betontrappe og har udført opgaven meget tilfredsstillende. Til aftalt pris og til aftalt tid. Kan varmt anbefales.
Kompetent og effektivt arbejde god rådgivning og behagelig kommunikation
Kom hurtigt og lavede det rigtigt pænt. Kom ligeledes med gode ideer vedr. opgaven.
Fik spartlet, niveleret og pålagt fliser på et gammelt kældergulv. Rigtig pænt arbejde og mødetid overholdt😊.
Godt håndværk. Venlig betjening. Kan klart anbefales
Vi har fået en totaloplevelse - og er igennem hele processen blevet holdt underrettet, fået vejledning og firmaet har stået for alt koordinering. Vi har kun godt at sige….
Lees meer over geverifieerde reviews.