Jong bedrijf dat duidelijk met veel passie gerund wordt door Wouter & Charlotte. They go the extra mile om hun klanten tevreden te maken, zoals ik persoonlijk mocht ervaren. Los van het hele fijne, pe... Toon meer
Bij Wocha hechten we veel waarde aan een goede nachtrust én het maken van een positieve impact. Met zorg hebben we de hoogste kwaliteit linnen en katoen satijnen materialen geselecteerd om beddengoed van te maken. Door samen te werken met verschillende stichtingen dragen we ook bij aan lokale en nationale initiatieven om mensen te helpen.
Maasstraat 190-1, 1079BL, Amsterdam, Nederland
- 020 224 6043
- hello@wocha.nl
- wocha.nl
Zo een ontzettend lekker zacht…
Zo een ontzettend lekker zacht dekbedovertrek... Love it
Kussensloop
Kussensloop werd snel en mooi verpakt geleverd. De sloop is zijdezacht en van goede kwaliteit. Een aanrader.
Favoriet
Ik heb een katoen-satijnen dekbedovertrek gekocht, en het voelt heerlijk aan. Dit merk is vanaf nu mijn nieuwe favoriet. Het product werd snel geleverd, en was mooi en netjes verpakt.
Kort daarop heb ik een tweede dekbedovertrek besteld. Voorlopig blijf ik mijn bed delen met dit merk.
Prachtig beddengoed
Prachtig beddengoed, heerlijke stof!
Wat een luxe! Mooie kleuren, stijlvol!
Geweldig, persoonlijk en natuurlijk!
Ik was zo onhandig geweest om mijn adres nummer in te vullen bij de bestelling maar ik kreeg al heel snel een lief bericht zodat ik het zo snel mogelijk kon invullen. Bij aankomt zit er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij wat echt leuk is. De producten zijn heel mooie, hoge kwaliteit en mooi zo minimaal mogelijk verpakt. Ik raad jullie zeker aan om bij dot kleine bedrijf te bestellen, zo iets is zoveel beter voor de natuur en de mens! Ik ben dus super tevreden:)
Absolute aanrader
Wat ben ik blij met mijn nieuwe satijn-katoenen dekbedovertrek. Het voelt heerlijk zacht aan en straalt die fijne eenvoud uit waar ik zo van houd. De kwaliteit is duidelijk merkbaar: duurzaam materiaal en prachtig afgewerkt. De snelle en persoonlijke service is echt een verademing. Een aankoop waar ik elke dag opnieuw blij van word! 💛
Marlies

Top kwaliteit
Top kwaliteit, super service, fijne producten. Aanrader!
Linnen beddengoed
Ik heb het linnen dekbedovertrek icm het satijnen hoeslaken en het is echt verreweg mn lievelingsbeddengoed. Het linnen is na één keer wassen al lekker zacht, ademt goed en ziet er fantastisch uit! Het satijnen hoeslaken voelt alsof je op wolken ligt dus samen echt een super combi!
Geweldige kwaliteit dekbedovertrek
Geweldige kwaliteit dekbedovertrek. Het staat prachtig op ons bed en voelt serieus aan als een hotel ervaring, maar dan thuis ✨ Vind overigens de prijs ook erg goed, zeker als ik kijk naar concurrerende merken. Top service Wocha!
Het beste beddengoed op de markt!
Sinds ik beddengoed van Wocha gebruik gebruik ik niets anders meer. Hele premium kwaliteit, mooie kleuren en het slaapt perfect. Geweldig merk!
Heerlijk zacht beddengoed
Heerlijk zacht beddengoed. We hebben inmiddels al twee linnen sets en zijn er super blij mee!
Top product
Top product. Geniet er nog elke dag van. Fijne verkopers!
Super zacht
Super zacht, je voelt gewoon dat het kwaliteit is. De eerste keer dat ik de set gebruikte wist ik wat een verschil goed beddengoed kan maken. Nu wil ik niet meer anders en hebben we 3 sets in huis.

Geweldig
Dit is hoe een bedrijf hoort te zijn anno 2025! Het was een cadeautje om uit te pakken. Handige tas erbij en persoonlijk bericht. De lakens zijn zacht en fris en voelen als een enorme upgrade van wat we hiervoor hadden. Even wachten tot volgende loon en dan bestellen we een tweede set, zodat die erop kan als de andere in de was zit ;)

Antwoord van Wocha
Hele hoge kwaliteit op lange termijn en super service
Hele hoge kwaliteit, ook na het langer dan een jaar gebruikt te hebben.
Andere, duurdere merken die “premium” beweren te zijn komen niet in de buurt.
Heb de katoen satijn nu meer dan een jaar gebruikt; heet gewassen en in de droger gedaan maar kleur, stof en zachtheid nog allemaal als nieuw uit de doos (laatst vergeleken met een nieuwe die ik heb gekocht).
Super service die snel handelt en vanuit de klant denkt, in plaats van winst…
Zonder dons heerlijk cool in de zomer, zowel het bedovertrek als het hoeslaken.
Een echte aanrader dus!

Antwoord van Wocha
Heerlijk dekbedovertrek bij Wocha…
Heerlijk dekbedovertrek bij Wocha besteld! Heel mooi verpakt, zachte katoen satijnen stof, handige lusjes en snelle bezorging aan huis. Aanrader!

happy customer!
Ik ben erg blij met het beddengoed van Wocha. Het voelt zacht en luxe aan en je merkt meteen dat de materialen van hoge kwaliteit zijn. Ook werd de bestelling snel geleverd. Daarnaast vind ik het mooi dat Wocha duurzaam produceert. Absolute aanrader voor wie comfortabel wil slapen!

Antwoord van Wocha
Mooi merk met topservice en erg fijn…
Mooi merk met topservice en erg fijn bedlinnen. Heerlijk geslapen!

Goede investering
Voor het eerst geinvesteerd in goed bedlinnen en dat is zeker te voelen, aanrader en leuk om deze ondernemers te steunen

Antwoord van Wocha
Prachtige poederkleur creme katoen…
Prachtige poederkleur creme katoen /satijnen dekbedhoes. Snel geleverd. Bij vragen per mail zelfde dag antwoord. Zit handgeschreven kaartje bij, kan dit enorm waarderen. Hoop dat er nog bijpassende lakens in het assortiment bij komen.