Woest Sport Reviews

4,7

Ik heb een Cervelo S5 bij Woest Sport gekocht. Super snel het fiets klaar gemaakt! Super vriendelijk medewerkers en snelle reacties op vragen! Er bedankt!!!

Zeer goede service. Na verkeerde bestelling telefonisch contact werd zeer goed geholpen en kreeg top advies.

Gezellig mooi restaurant, 24 augustus gedineerd, eerder hier al geweest voor de lunch, Beide keren zeer tevreden. Mss wat duurder maar de muntjes waard. Vriendelijke mensen wens julie veel succ... Toon meer

Bij Woest Sport een gave Hollowgram R-SL50 wielset gekocht voor m'n gravelbike voor een scherpe prijs. Het achterwiel moest opnieuw gespaakt worden volgens Cannondale ai-principe, wat ze heel profes... Toon meer

1. Sportwinkel
  2. Fietsenwinkel
  3. Hardloopwinkel
  4. Zwemfaciliteit
  5. Trainingscentrum

Bij Woest Sport in Borculo kan je terecht voor alles op het gebied van bikes, running en triathlon. We zijn dealer van o.a. Cannondale, Cervélo, Ventum, BMC en Santa Cruz. Ook kan je bij Woest gebruikmaken van onze hoogtekamer en onze Endless Pool (zwembad). Woest staat voor kwaliteit en service.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle afhandeling en levering

Tijdje geleden heb ik een Shimano cassette bij Woest besteld. Prima afhandeling. Snelle verwerking van de bestelling en ook een vlotte levering. Al met al goede service. Top!

Zo hoort het!

De winkel is voor mij wat te ver weg vanuit Zeeland maar een redelijk simpele en overzichtelijke website. Spullen snel gevonden. Vriendelijke prijzen en nette snelle levering. Een keer gebeld voor info over een derailleur en direct kundig te woord gestaan. Met andere woorden; zo hoort het!

Antwoord van Woest Sport

Bedankt voor je review, Henk. En stel dat je een keer in de buurt bent ...

Online bestellen

Ondertussen al meerdere keren online onderdelen besteld, en erg tevreden. Er is voorraad. Snelle verzending. Strakke prijzen. Geen minpunten of op/aanmerkingen.

28 augustus 2022

De moeite waard voor een bezoek!

Elke keer wordt ik goed geholpen en is er meer dan voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Naast de passie die men daar uitstraalt hebben ze uitstekende productkennis. Voor liefhebbers van triathlon, fietsen en hardlopen een mooie belevingswereld.

Antwoord van Woest Sport

Bedankt voor je complimenten, Evan.

Kwaliteit service

Kwaliteit service. Het personeel is zeer behulpzaam en is goed geïnformeerd. Mijn fietsen zijn altijd op en top na de beurt.

Heel tevreden!

Heel tevreden! Kwaliteitproducten, goede merkenselectie. Medewerkers zijn gepassioneerd en nemen uitgebreid de tijd om een kundig advies te geven. Ik rij er graag voor om! Mooi concept, organiseren bv ook clinics.

Antwoord van Woest Sport

Fijn om deze review te lezen, Femke. Binnenkort een graveltestmiddag op het programma.

Goed advies, prettige winkel

Goed advies, benodigde product was niet leverbaar. Prettig dat ze meedenken voor een passend alternatief en daarnaast ook nog een scherpe prijs en vlotte levering.

27 augustus 2022

Antwoord van Woest Sport

Als iets (tijdelijk) niet leverbaar is, proberen we inderdaad mee te denken met een andere oplossing of alternatief. Bedankt voor je review, dat stellen we op prijs.

Top service

Top service! Je kan er terecht voor allerlei fietsmateriaal. Heel tevreden van de service! Goeie prijs en vlotte levering. Een echte aanrader!

21 april 2022

Antwoord van Woest Sport

Bedankt voor deze mooie review, Bart. Veel fietsplezier!

Reviews in alle talen tonen. (81 reviews)