WOGO (Cocktail Walk) Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Touroperator
  2. Cocktailbar

Bringing you to the best bars 7 days a week. Offering the best cocktail tours in Amsterdam, including our famous self-guided Cocktail Walks.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

De WOGO cocktail Walk Utrecht was erg…

De WOGO cocktail Walk Utrecht was erg leuk. We kwamen op plekken die we zelf niet zomaar zouden vinden en de cocktails waren heel erg lekker.
Bij de laatste bar nog een extra cocktail besteld erg genoten!!

22 juli 2026

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Wat een heerlijke review, dankjewel! 💛 We waarderen het enorm dat jullie jullie ervaring hebben gedeeld. We kijken ernaar uit om jullie nog eens te mogen ontvangen tijdens een volgende WOGO-ervaring. 🍹

Erg leuk om met vrienden te doen

Erg leuk om met vrienden te doen! Een goede organisatie! Ze hebben leuke verschillende coctailbars uitgekozen voor ons in Amsterdam.
Ze reageren snel op je vragen en uiterst vriendelijk!
Kortom een aanrader!

7 maart 2026

Ik heb inmiddels alledrie de…

Ik heb inmiddels alledrie de cocktailwalks in Amsterdam gedaan en allemaal leuk op hun eigen manier. De Pijp route als eerste, de eerste bar was leuk en goed, daar kon je ook wat eten. Bij de tweede helaas niet, maar ook goede cocktail. De derde was in een club waar je voor 10 moest zijn maar om zo’n tijd zit er nog niemand in een dansclub dus die zou gewisseld kunnen worden. Ook de cocktail was niet zo lekker.
De tweede walk in het centrum was op verrassende plekken waar je zelf niet snel zou komen. Next op ndsm was goed, daarna een bijzondere bar met oesters (heerlijk voor als je daar van houdt), en op de Singel in een restaurant. Ik vond de cocktails zelf alleen iets minder spectaculair als bij de eerste walk.
De derde walk was wel goed op elkaar afgestemd in Oost. Je kon lekkere kleine hapjes eten en je eindigt in een club die goed vol werd op het eind van de avond dus dat was erg gezellig.

Al met al erg leuk om een keer te doen.
Tip zou wel zijn om de keuze in cocktails iets groter te maken. De aangeboden cocktails zijn niet altijd de lekkerste en ook hangt het heel erg af van de barman hoe goed ze zijn. Daar moet je een beetje mazzel mee hebben :)
We gaan binnenkort weer met korting!

22 maart 2025

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Hi! Dankjewel voor je uitgebreide review , echt superleuk om te lezen dat je alle drie de routes hebt gedaan! En extra fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen zo eerlijk te delen.

Je feedback nemen we zeker mee, vooral over de club op de Pijp-route en de cocktails. We blijven altijd kijken hoe we de ervaring kunnen verbeteren, en dit soort inzichten helpen daar enorm bij.

Leuk dat je binnenkort weer gaat, we kijken ernaar uit je (weer) te verwelkomen! Vergeet ook niet een keer de Rotterdam tour te doen. Wij weten zeker dat je die geweldig gaat vinden ;)

Liefs,
WOGOTEAM

Geen aanrader

Er zijn veel leukere plekken in Rotterdam en de locaties zijn geen cocktailbars. Kevin Bacon bar was een sfeerloze locatie, maar de cocktail was lekker. De andere twee locaties waren beter qua sfeer, maar de cocktails waren niet echt lekker. Je kan beter zelf drie leuke plekken kiezen en gewoon een cocktail van de kaart bestellen. Die zijn een stuk lekkerder.

9 november 2024

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Bedankt voor je feedback! We vinden het jammer om te horen dat de ervaring niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Bij WOGO streven we ernaar om een unieke cocktailervaring te bieden waarbij je verschillende plekken kunt ontdekken, en we nemen je opmerkingen serieus om continu te verbeteren.

Wat betreft de Kevin Bacon Bar en de cocktails: we selecteren de locaties juist vanwege hun unieke aanbod en sfeer, maar we begrijpen dat smaken en voorkeuren verschillen. We nemen je feedback over de cocktailkwaliteit en sfeer van de locaties mee om te zien waar we onze routes verder kunnen verfijnen.

Hopelijk geef je ons in de toekomst nog een kans om je te verrassen met een nieuwe route en ervaring!

Team WOGO Amsterdam

Top!

Super leuk! De cocktails bij de Kevin-bacon bar waren geweldig! Leuk ontvangen en gratis shotje met snack.

15 oktober 2024

Hele leuke activiteit in Rotterdam

Hele leuke activiteit in Rotterdam. Gezellig iedere keer een stukje wandelen en op nieuwe plekken komen. De locaties waren heel verschillend qua vibe en sfeer. Cocktails waren goed en ontvangst vriendelijk. Zeker aan te raden!

12 oktober 2024

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Bedankt Petra voor je review!

Leuke ervaring

De cocktail walk was erg leuk, de bars waar we kwamen ook. De tweede bar was iets minder omdat de lounge waar we zaten niet zo gezellig was en het was er te licht om een gezellige sfeer te creëren. Ook de cocktail viel hier iets tegen. De laatste bar was weer heel erg gezellig. Al met al leuk om een keer te doen.

10 oktober 2024

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Bedankt voor het dele van je ervaring! Hopelijk tot de volgende keer.

leuke ervaring!

Ik geef geen 5 sterren, omdat een veneu (Kevin Bacon Bar) erg afgelegen lag waardoor er ook geen klanten binnen waren. De banken zaten slecht, en de klanten die uiteindelijk kwamen waren allemaal van de cocktail walk. Dus dat voelde wat awkward.
Cocktails apart en meeste ook lekker, hapjes overal genoeg keuze en ook smaakvol.
Zeker een ervaring rijker!

27 september 2024

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Bedankt voor je review Angelique. Hopelijk tot snel!

Ik hoopte in 3 cocktail bars terecht te…

Ik deed de Rotterdamse walk. Hoopte in 3 cocktail bars terecht te komen. Bleek een thais restaurant en grote kale hotelbar te zijn. De laatste was een kroeg. Zowel de kroeg als het restaurant waren op zich dikke prima maar het waren geen cocktail bar. De hotelbar was enorm sfeerloos.

10 oktober 2024

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Bedankt voor je eerlijke feedback. We vinden het erg jammer dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Onze cocktail walks worden doorgaans erg goed bezocht en we ontvangen zelden klachten, maar we begrijpen dat iedere ervaring uniek is. We selecteren onze locaties zorgvuldig op cocktails en sfeer, en het spijt ons dat dit bij jou anders is overgekomen.

Om dit goed te maken, willen we je graag uitnodigen voor onze exclusieve 'Old Fashioned Walk' van 11 t/m 17 november. Dit is een unieke, eenmalige ervaring die we speciaal organiseren. Ons team zal binnenkort contact met je opnemen om de kaartjes te regelen. We hopen je hiermee een fantastische cocktailervaring te kunnen bieden.

Vond het erg leuk

Vond het erg leuk, kwam op plekken waar ik nooit naar binnen zou zijn gegaan!

25 september 2024

Antwoord van WOGO (Cocktail Walk)

Hi! Bedankt voor je review was leuk om te horen 🍸

Leuke wandeling langs verschillende cocktail bars, helaas te weinig tijd

Leuke wandelroute langs 3 verschillende cocktail bars in Amsterdam. Twee van de drie barretjes waren een leuke verrassing waar je anders nooit zou komen.
Groot nadeel is dat je om 22:00 uur bij de laatste locatie moet zijn omdat je anders entree moet betalen. Dit zou aangegeven moeten worden VOORDAT je een tijdstip kiest. Wij begonnen om 20:00 uur en 2 uur is echt te kort. We hebben nu moeten haasten om op tijd te zijn. Terwijl we liever de tijd hadden gehad om nog ergens een snackje te bestellen en rustiger te wandelen. We moeten nu echt doorstappen. Jammer!
Ook vonden wij de cocktails bij de laatste locatie (ChinChin) niet lekker en jammer dat deelnemers van de cocktail walk in een andere ruimte werden 'weggezet'. Persoonlijk zou ik deze locatie vervangen door iets anders.

18 mei 2024

Hi Claire,

Bedankt voor je review en feedback over de Cocktail Walk Route 2 (Premium). Wij gaan er voor zorgen dat je feedback wordt verwerkt! We hopen je snel terug te verwelkomen.

Aanrader

Leuke cocktailwalk. Goede route. Informatieve en mooi document met uitleg, route, quiz en weetjes. De eerste locatie was prachtig, daardoor vielen de andere twee iets tegen. Zeker een aanrader om te doen als date of met een groep vrienden.

4 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (27 reviews)