Twee zakken van 12 kg besteld. Beide zakken waren kapot. Misschien tijdens het vervoer gebeurd? Wel vervelend.

Owen, een boxer pup van nu 6 maanden, eet met heel veel smaak zijn bak leeg en likt hem dan nog eens diverse malen uit😂 Ik vind dit voer fijn omdat het alleen goede bestanddelen bevat, graanvrij is... Toon meer

1. Dierenverzorgingswinkel

Bij Wolf's Mountain geloven we dat vers en graanvrij hondenvoer vol vlees en vis leidt tot een gelukkig hondenleven. Voed jouw hond als een carnivoor!

4,4

Uitstekend

Twee zakken van 12 kg besteld

Wel vervelend.

1 augustus 2023

Antwoord van Wolf's Mountain

Vervelend om te horen dat de zakken kapot binnen gekomen zijn! Uiteraard is dit niet hoe het hoort en dit zal inderdaad jammer genoeg tijdens het vervoer zijn gebeurd. Zou u een foto kunnen sturen naar info@wolfsmountain.nl? Dan zou ik u graag een tegemoetkoming willen aanbieden!
Jop van Wolf's Mountain

Tot nu toe prima

Snel geleverd.....onze hond vind het heerlijk
Wel nog te kort aan dit eten om een definitief oordeel te geven.
Maar tot nu toe goede ervaring

12 maart 2023

Bruno heeft liever Wolf's Mountain

Onze hond; een grote Zwitser van inmiddels anderhalf jaar en 64 kilo schoon aan de haak, had het als pup niet echt fijn met het voer dat de fokker had voorgeschreven. Vaak aan de dunne, stinken niet normaal. Ging gewoon niet goed. Een jaar geleden overgeschakeld naar Wolf's Mountain en werkelijk; binnen paar dagen waren de problemen voorbij. En tot de dag van vandaag. Glanzende vacht en nooit meer aan de dunne. Daarnaast worden de bestellingen altijd snel en compleet geleverd.

28 januari 2023

Zeer tevreden

Ik vind dit voer fijn omdat het alleen goede bestanddelen bevat, graanvrij is en geen kleurstoffen en andere rotzooi bevat
Onze hond groeit goed en zijn vacht glanst prachtig. Hij laat ook zelden windjes

3 januari 2023

Antwoord van Wolf's Mountain

Bedankt voor de top review Corina!

snel en lekker ;]

snelle levering van het aangevraagde proefpakket.
even om te zien welke smaak het beste zou bevallen bij onze hond;allemaal dus
als de levering van een grootverpakking ook zo snel gaat,ben ik fan!

6 december 2022

Antwoord van Wolf's Mountain

Bedankt voor de goede review! Fijn om te horen dat alle smaken bevallen!

Snelle reactie, eerlijk advies!

We kregen een snelle reactie en eerlijk antwoord op onze vragen. Proefpakket besteld. Nou, onze Dogjes waren er blij mee!! Ze reageerden er allebei goed op. En dat is bij onze honden toch wel een dingetje. Wij hebben er een goed gevoel bij. En gaan zeker over naar Wolf's Mountain. En kijken wat voor voordeel onze Dogjes van Wolf's Mountain hebben.

30 november 2022

Antwoord van Wolf's Mountain

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat de honden er goed op reageren!

Prima samenstelling

Prima samenstelling, alleen jammer dat er weinig omega 3 in zit ten opzichte van de omega 6. Dus wel zelf een goede omega 3 bron toevoegen.

12 juli 2022

Antwoord van Wolf's Mountain

Bedankt voor de positieve review!

1 hond lust het wel

1 hond lust het wel, de andere haalt haar neus ervoor op en hoeft het niet. Zelfs niet als ik het meng met haar eigen brok, ze selecteert het er uit.

5 mei 2022

Antwoord van Wolf's Mountain

Wat vervelend om te horen dat 1 van de honden het niet lekker vindt! Misschien dat een wisseling van smaak nog een optie zou kunnen zijn? Voor vragen kunt u ons ook altijd mailen of bellen!

Bestelling is prima snel geleverd en…

Bestelling is prima snel geleverd en mijn honden vinden het lekker. Ga eens overwegen om het te bestellen.

4 mei 2022

Antwoord van Wolf's Mountain

Bedankt voor de positieve review! We zien u graag terug bij Wolf's Mountain!

Een proefpakket aangevraagd

Een proefpakket aangevraagd. Dit is een klein zakje van 450 gram. Dit is nog niet genoeg voor twee dagen. Moeilijk te beoordelen hoe je hond er dan op reageert. Dit is bij andere merken beter geregeld. Bovendien wordt hiervoor wel 6,95 euro gerekend

30 april 2022

Antwoord van Wolf's Mountain

Vervelend om te horen dat het proefpakket niet bevalt. Dit is over het algemeen een vrij gebruikelijk concept. De hoeveelheden zijn bedoeld om te zien of uw hond het voer wel wilt eten. Die bepaalde reactie is zelfs te zien na 1x voeren. De effecten van het voer ziet u inderdaad pas later terugkomen. Denk aan mooiere vacht & een goede ontlasting. Hier gaat meestal een paar weken overheen. De €6,95 valt uiteindelijk in het niet aangezien u direct een 10% kortingscode krijgt voor de eerstvolgende bestelling. Op dit moment betekend dat dat u €7,49 korting krijgt op een 12kg zak. Dit is een hoger bedrag dan de €6,95.
Ik hoop dat het iets duidelijker is met deze uitleg en we hopen u graag weer terug te zien!