Hurtig betjening. Pakkerne sendes meget hurtigt. Det er virkelig det bedste sengetøj vi nogensinde har haft. Dejligt med matchende lagen og 220 længde. Bestilte hurtigt et sæt til og skal absolut ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bambus sengetøj er behageligt at sove i det har en kølende effekt og kroppen kan ånde. Dejligt blødt og findes i flere skønne farver er forsynet med lynlås som lukning, kan anbefales. Vh. Birthe
Bedrijf heeft geantwoord
Kimonoen kom virkelig hurtigt. Men taupe farven svarede ikke til den mørkebrune i helfigur billedet på. Der var dog små billeder jeg kunne have set, den rigtige farve. Vil aldrig komme til at bruge de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Produktet lever fuldt op til det forventede og så var der meget hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler med Wonder Living;)
Bedrijf heeft geantwoord
Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.
Yrsavej 9, 3 sal, 2000, Frederiksberg, Denemarken
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super lækre produkter. Jeg er stor fan af bambus sengetøj og det er så behageligt at ligge i.

Antwoord van Wonder Living
Bestilte hurtigt et sæt til og skal absolut have endnu et komplet sæt med lagen og sengetøj. Anbefaler det til alle jeg kan🤩

Antwoord van Wonder Living
Nem hjemme hjemme side - dejligt at kunne vælge forskellige størrelser på betræk i 1 bestilling. Og kvaliteten er top🤩

Antwoord van Wonder Living
Leveret hurtigt, gave-indpakket. alt som ønsket= perfekt til privatadresse. Tak!

Antwoord van Wonder Living
Produkterne er af god kvalitet og der kommer ofte små forbedringer. Flotte farver og god service

Vh. Birthe

Antwoord van Wonder Living
Jeg har købt Bambus vaskemiddel - det fornemmer jeg er rigtigt godt. Pt kun brugt til vask af silke - perfekt

Antwoord van Wonder Living
Bestilte nogle store vaskeposer. De er i brug og er helt fantastiske. de er lavet i et rigtig godt materiale og lynlåsen slutter tæt

Antwoord van Wonder Living
Har endnu ikke modtaget varen trods pengene er trukket for længst

Antwoord van Wonder Living
Købte et produkt, som den følgende uge blev sat ned i pris. Skrev en mail og fik refunderet differencen med det samme! Meget tilfreds

Antwoord van Wonder Living
Kimonoen kom virkelig hurtigt. Men taupe farven svarede ikke til den mørkebrune i helfigur billedet på. Der var dog små billeder jeg kunne have set, den rigtige farve. Vil aldrig komme til at bruge den. ØV

Antwoord van Wonder Living
Jeg fik et sæt bambussengetøj i gave og har været nødt til at købe et mere. Det er køligt, blødt og føles så lækkert. Jeg bestilte det i weekenden og fik det tirsdag. Jeg har bare et problem, hvad gør jeg nu med mit gamle sengetøj?

Antwoord van Wonder Living
Alt fungere super og kvalitets varer jeg har fået, ikke sidste gang jeg handler der!

Antwoord van Wonder Living
Bedste sengetøj og lang jeg nogensinde har sovet med!

Antwoord van Wonder Living
Dejlige produkter i bambus - og fornem kundeservice

Antwoord van Wonder Living
Pakken kom dagen efter og sengetøjet er, som altid, i fantastisk kvalitet. 💫

Antwoord van Wonder Living
Super service, jeg bestilte varer fredag morgen, lørdag kunne det hentes i pakkeshoppen

Lækkert sengetøj
Hurtig respons
Det er god service

Antwoord van Wonder Living
Lees meer over geverifieerde reviews.