Terwijl ik in onderhandeling ben om een huis te kopen via wonen in ons huis, hoor ik opeens niets meer na een bod. Ik heb er 2 keer achteraan gebeld maar moest maar afwachten. Bleek dat ze tijdens... Toon meer
Hele fijne ervaring geweest. Directe communicatie en snelle reacties, waardoor de verkoop soepel en prettig verliep. Enige kleine minpunt was de makelaar die een waardebepaling van het huis kwam opm... Toon meer
Moeilijke communicatie. Blij dat het onze verkoopmakelaar niet was!
Mijn mening, Jullie aanpak is helder met weinig ruimte tot onduidelijkheid, alleen een ding is wat minder als ik bel werd er een aantal keren gezegd zodra we wat weten laten we het gelijk weten en da... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Je huis eenvoudig en goedkoop verkopen met een online makelaar? Voor € 950 verkopen wij jouw huis zoals je dat ook verwacht van een makelaar om de hoek. Dus: het comfort van een traditionele makelaar én de scherpe prijs van een online makelaar (vergelijk het zelf). De bezichtigingen doe jij, de rest doen wij.
Abe Lenstra Boulevard 10, Heerenveen, Nederland
- 088-3101010
- info@woneninonshuis.nl
- woneninonshuis.nl
Een TOP makelaar
Prettig in omgang
Duidelijke informatie
Zorgen voor een goede communicatie
Staan echt voor je klaar
Toppers!!!!
Frysk Makelaars was voor ons al snel de juiste keuze! Voelde gewoon vertrouwd en achteraf was onze woning al binnen een maand verkocht! Alles wordt duidelijk uitgelegd wat je te wachten staat :)
Ook als aankoopmakelaar zijn we ontzettend goed geholpen, ons droomhuisje mogen we dankzij hun in april betreden! Toppers zijn het!
Ik vind FRYSK makelaars prettig en…
Ik vind FRYSK makelaars prettig en duidelijk in hun benadering.
Geen spijt gehad om te kiezen voor…
Geen spijt gehad om te kiezen voor Wonen in ons huis. Nu was ons huis ook binnen een dag onder voorbehoud van financiering gekocht, dus heel veel gedoe hebben we er niet van gehad.
Goed contact, snel (re)actie, meedenken.
Gokje
Het was voor ons een gokje om ons huis niet via een traditionele makelaar te verkopen. En nu kunnen we zeggen dat we heel blij zijn dat we ons huis via woneninonshuis.nl hebben verkocht. Binnen 2 weken! Alles goed geregeld en qua communicatie uitstekend. Alles werd professioneel geregeld, van de waardebepaling tot de professionele foto's en het plaatsen van ons huis op verschillende media. Ook nadat onze woning verkocht was, kregen we bericht dat alles geregeld was bij de Notaris. Zeer tevreden!
Geen moment spijt gehad van de keus…
Geen moment spijt gehad van de keus voor Wonen in ons Huis / Frysk Makelaars. Duidelijk in contact en afspraken. Alle bezichtigingen, afhandeling van akte e.d., helemaal prima! Je krijgt waar voor je geld.
Ik wil Frysk Makelaars c.q. Wonen in ons Huis zeker aanbevelen.
Zeer tevreden over deze makelaar !
Zeer tevreden over deze makelaar. Goede en persoonlijke ondersteuning. Veel geld bespaard door te kiezen voor Woneninonshuis.nl !
Bedankt voor de service
Bedankt voor de service. Pluspuntje is dat jullie meedenken, altijd klaar staan om vragen te beantwoorden en achteraf nog een keer bellen hoe de overdracht is gegaan. Ze belde zelfs tijdens het moment, want niet handig was. Maar wel gewaardeerd.
Snel accuraat, oplossingsgericht!!
Snel accuraat, denken in oplossingen en denken ook heel erg mee.
Prima bedrijf
Prima bedrijf! Een huis verkopen kan op deze manier veel goedkoper dan de 'ouderwetse manier'!
Prima service
Prima service! Mede dankzij mooie foto's en goede begeleiding van wonen in ons huis, is ons huis binnen 2 weken verkocht. Prijs / kwaliteitverhouding is TOP
Een meedenkend team en persoonlijke benadering! Een geweldige samenwerking.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en persoonlijke benadering van dit topteam. Een vrij klein en intiem makelaarskantoor in Heerenveen, Friesland. Onlangs hebben we onze woning te koop aangeboden via Wonen in ons huis en we zijn erg tevreden over de procedure. Binnen tien dagen was onze woning verkocht, voor de vraagprijs notabene. En dit niet alleen naar tevredenheid van de verkoper, maar ook van de koper! en dat is ook belangrijk, dat je er beide een goed gevoel aan hebt.
In 2015 hebben we onze woning te koop gezet via een reguliere makelaar. Uiteindelijk, na anderhalf jaar, hebben we deze samenwerking beëindigd, omdat we totaal geen samenwerking / meerwaarde hebben ervaren en toch, mocht onze woning verkocht worden, moesten wij 2% courtage betalen. We besloten om het over een ander boeg te gooien en de verkoop via een 'soort van Makelaarsland' te laten verlopen. Na wat zoeken op het internet kwamen we uit op Wonen in ons huis. In eerste instantie twijfelden we of dit de juiste vorm was, maar wat zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaakt!
Vanaf het eerste moment waren de contacten goed. Eerst met Aukje (kandidaat makelaar), de intake, adviezen over de presentatie van de woning op Funda. Deze presentatie is zeer goed neergezet, met prachtige foto's en film voor de eerste indruk, met complimenten voor de fotograaf! Dit heeft zeker bijgedragen aan de snelle verkoop.
Toen, na een uur op Funda, de aanvragen voor bezichtiging en de onderhandelingen al gingen lopen, hadden we regelmatig contact en afstemming met Christien (commercieel mdw) en Linda (makelaar). Niets was hen teveel en elke vraag of opmerking werd met veel geduld beantwoord. De telefoon werd altijd beantwoord en was de makelaar in gesprek dan werden we op korte termijn door haar teruggebeld.
Wonen in ons huis zullen we aan iedereen ten zeerste aanbevelen. Om hun deskundigheid, vriendelijke en persoonlijke benadering, duidelijke en open communicatie, kennis en kunde, geduld, perfecte onderhandeling met gevoel voor zowel de verkoper als de koper, integriteit, snelle en accurate afhandeling.
Wil je een goeie makelaar? Kies dan voor Woneninonshuis!
Dankjewel lieve en kundige mensen, voor alles!
Peter en Pia uit Valthe.
Perfecte en zeer vriendelijke ondersteuning
Ik lees zojuist de beoordeling van een andere 'gebruiker' van Wonen in ons huis en wil me daar bij aansluiten. Ze schrijft onderstaande en dat is precies zoals ik het heb ervaren en nog steeds doe. Hoewel ik zelf geen woning verkoop of aankoop, ik doe dat voor klanten van mij, is de ondersteuning van Wonen in ons huis top. Met meeste contact heb ik met Christien, het lijkt wel of we familie zijn. Blij mee, telkens weer.
"Wij hebben de begeleiding van Christien, Aukje en Linda als zeer positief ervaren. De communicatie was heel persoonlijk, als ik belde hoefde ik mijn naam maar te noemen en ze wisten meteen wie ik was."
Voortreffelijke begeleiding
Wij hebben de begeleiding van Christien, Aukje en Linda als zeer positief ervaren. De communicatie was heel persoonlijk, als ik belde hoefde ik mijn naam maar te noemen en ze wisten meteen wie ik was en wat er bij ons allemaal gebeurde.En dat was nogal eens wat.
Om het op deze manier te doen was natuurlijk een gok, iedereen verklaarde ons voor gek. Wij hebben er geen spijt van gehad. Ik zal Wonen in ons huis bij iedereen aan bevelen.
Ga zo door! En bedankt!
Hartelijke groetjes
Naomi Nieuwenhuizen
Helemaal niets mis mee
Helemaal niets mis mee, vlotte laagdrempelige communicatie.
Zelf de rondleidingen doen hebben wij als zeer positief ervaren, niemand kent tenslotte zijn huis zo goed als de eigenaar. Het scheelt ook nog honderden euro,s.
Fam. van Schaik
Top service
De medewerkers van Wonen in ons Huis zijn behulpzaam, vriendelijk, professioneel en hebben oog voor de klant. Ze doen alles wat ze beloven en meer.
Tjitze Hofman
Tjitze Hofman
We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van een internetmakelaar.
Vanaf het begin hebben we wederzijds goed kontakt gehad voor vragen en afwikkelingen voor de verkoop van ons huis.
De medewerkers zijn bekwaam en deskundig en weten wat er speelt binnen de huizenmarkt.
Ook de website is duidelijk en overzichtelijk.
Ook de informatie over de mail is goed uiteengezet en opgebouwd.
We hebben veel gecommuniceerd telefonisch en over de mail wat zeer goed is ervaren.
Deze internetmakelaar is voor een ieder aan te bevelen,
Het is bovendien goedkoper dan een makelaar inschakelen, en je kan zelf ook veel betekenen hierin voor de presentatie van je woning.
Mijn mening,
Mijn mening,
Jullie aanpak is helder met weinig ruimte tot onduidelijkheid, alleen een ding is wat minder als ik bel werd er een aantal keren gezegd zodra we wat weten laten we het gelijk weten en dat was niet altijd zo,verder niks dan lof, en zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Uitstekend goeie makelaar.
Het is ons uitstekend bevallen, duidelijke communicatie en makkelijk te bereiken en goede interactie met ons en belangstellenden voor ons inmiddels verkochte woning.
Ik kan het iedereen aanbevelen