Jeg har nu to gange handlet planker ved Wood by nymand. Og jeg er simpelthen så imponeret af deres kundetække og imødekommenhed. Fantastisk sted at handle, med endnu mere fantastisk service! Og så er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi bor i Norge, og fant Wood By Nymand på nettet. Hadde en god dialog med David før kjøpet, der han la alt til rette slik at da vi hentet bordet i Hjørring var alle eksportpapirene klare - Helt supe... Toon meer
Stort kado til David for hans altid gode hjælp, ideer og ikke mindst det super flotte håndværk . Vi er så glade for alle vores ting fra hylder, bænk - sofaborde og spisebord , det er bare top klasse k... Toon meer
Jeg har købt et super lækkert planke bord hos Wood by Nymand👍 Bordet blev lavet på ønsket mål og design i en super god kvalitet😀 God service og stemning igennem hele processen præger virksom... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi laver plankeborde og andre møbler på bestilling. Derudover har vi også et stort udvalg af planker og stel, så du selv har mulighed for at lave dit helt eget unikke bord.
Contactgegevens
Petersvej 11, 9800, Hjørring, Denemarken
- info@woodbynymand.dk
- woodbynymand.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Stort produkt udvalg med mulighed for at “gør det selv” hvis ønsket og med fin vejledning fra firmaet omkring mulighederne.
Smukt spisebord
Jeg har købt et spisebord hos David og det er været en super god og professionel oplevelse fra start til slut. David er enormt behagelig at handle med og giver god vejledning så man får lige det bord man drømmer om.
Jeg kan varmt anbefale David!
Vi har købt sofabord og spisebord
Vi har købt sofabord og spisebord
Super god service, og mega godt arbejde, super flot
Super service og kvalitet
Vi har købt bord hos David, og det har været en fornøjelse fra start til slut.
David tager sig god tid til at forklare alle detaljer og er også meget lydhør i forhold til vores ønsker.
David kan virkelig noget med træ, og man fornemmer også, at han brænder for sit arbejde.
Tak for en god oplevelse og de bedste anbefalinger herfra!
Vi har fået lavet det flotteste…
Vi har fået lavet det flotteste plankebord med tillægsplade,hvor denne går fuldstændig i et med bordet.
Bordet er fuldstændig som vi ønskede det (faktisk endnu flottere)
Fantastisk professionel og meget personlig service.
10 stjerner!
Jeg har haft rigtig svært ved at finde det helt perfekte plankebord, hvorfor det har taget flere år at få anskaffet et. Men da jeg faldt over woodbynymand på FB og så hans resultater, var jeg ikke i tvivl!
Selv da vi ikke var helt enige om farven på olien, fandt han en løsning, så jeg fil præcis der bord jeg ønskede mig.
Bordet er SMUKT, og har endnu ikke haft en gæst der ikke har kommenteret på mit flotte bord.
Vil give woodbynymand de varmeste anbefalinger til alle jeg kender.
Smukt udført og god service.
Virkelig god service. Vi har fået det smukkeste bord - præcis som vi ønskede det. Rigtig flot håndværk og fair pris.
Vi har modtaget det flotteste…
Vi har modtaget det flotteste plankebord, helt igennem fantastisk service, han er et besøg værd om ikk andet så besøg hans facebook side, så kan i se hans flotte arbejde.
En virksomhed med høj expertice og kvalitet.
En virksomhed med høj arbejdsmorale, service og kvalitet. Vi har modtaget to borde, produceret af eget valgt træ under kyndig vejledning fra David. Bordene levede fuldt ud op til vores forventninger og aftale. Leveringsaftalen blev overholdt.👍
Fantastisk håndværk
Købte et plankebord i egetræ hos Nymand. Var selv oppe og vælge plankerne og fik rigtig god rådgivning igennem hele processen. Bordet blev leveret hos mig til tiden og er så smukt. Jeg kan på det varmeste anbefale Nymand. Jeg synes at kvaliteten langt overstiger den pris, der tages for produktet. Vil klart handle her igen!
Smukt produkt og exceptionel service
Vi har bestilt et speciallavet plankebord hos Wood by Nymand. Vi er meget tilfredse med bordet, som udstråler et gennemført flot håndværk🙏 Derudover var servicen helt i top! Vi vil klart anbefale Wood by Nymand til andre, der ønsker et lækkert træ møbel🤩😁
Fantastisk håndværk og snedkeri
Det lille verdensfirma er et fantastisk sted at få lavet et håndlavet møbel af rigtigt træ og rigtige mennesker. Enhver detalje er grundigt gennemtænkt så der er fokus på at lave unikke og enestående møbler. Det er desuden et herligt sted at handle træ af god kvalitet og gode jyske priser. Der er noget for enhver smag, og hvis det ikke er på lageret, er de ikke blege for at hjælpe med at finde det. God service er nærmest at sætte synonymt med David, der driver firmaet. Her er for alvor en passioneret snedker der går op i kompromisløst og kvalitetsbevidst håndværk
Godt sted at handle
Jeg har købt et super lækkert planke bord hos Wood by Nymand👍
Bordet blev lavet på ønsket mål og design i en super god kvalitet😀
God service og stemning igennem hele processen præger virksomhedens kunde filosofi 😀
Jeg vil anbefale Wood by Nymand hvis I ønsker et unikt møbel lavet at en rigtig møbelsnedker i super god kvalitet
Fuldt ud tilfreds
2 fantastisk flotte borde lavet efter vores ønskee til en pris vi kunne være med på, klart anbefalelsesværdigt firma, hvis man ønsker bord i højeste kvalitet.
Dog må jeg advare mod at besøge deres værksted, det er svært at komme derfra igen når man går blandt så lækre materialer og snakker med en tydeligt passioneret håndværker omkring det hele, så sørg som minimum for at sætte tid af til det😁👌
Super professionelt og perfekt…
Super professionelt og perfekt resultat. V fik lov til at være med fra start til slut ved bestilling af planker i valnød, længde, ben, beskæring og behandling. Nemt hurtigt og absolut til en rimelig pris. Hele tiden med god og meget professionel rådgivning. Man mærker at David brænder for træ.
Stort massivt eikebord
Vi bor i Norge, og fant Wood By Nymand på nettet. Hadde en god dialog med David før kjøpet, der han la alt til rette slik at da vi hentet bordet i Hjørring var alle eksportpapirene klare - Helt supert.
Handelen ble foretatt i oktober 21, og må si at både materialene og arbeidet er helt enestående - vi er minst like fornøyde etter 4 mnd. bruk.
Kan anbefale David og firmaet hans på det varmeste - og vi kommer garantert tilbake for å handle mer!
Perfekt oplevelse fra start til slut
Perfekt oplevelse fra start til slut. Virkelig flot udført håndværk. David vejleder gerne i hvad han syntes harmonere sammen og går ikke på kompromis med kvaliteten. Den største anbefaling herfra
Virkelig god oplevelse fra start til…
Virkelig god oplevelse fra start til slut.
Super service. Lækkert produkt. Og virkelig hurtig levering. Vi er virkelig glade for vores nye bord. Kan klart anbefales.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse! Vi fik en fantastisk, professionel og personlig ekspedition lige fra start. Sammen fandt vi frem til, hvad det var vi ønskede og det blev lige som vi gerne ville have det. Vi elsker vores nye plankebord!
Har kun positivt at sige..
Har kun positivt at sige... god service....lækre produkter og lækkert resultat...
Kommer til at købe mere fra David fremover... 🙂