2 heren kwamen netjes op tijd volgens afspraak. Ze hebben een schutting met betonpalen geplaatst met een extra brede poort. Keiharde werkers ,netjes en vriendelijk. Prijs en montage precies zoals... Toon meer

Wij kochten een 'Jet' ombouw. Voor dit geldt hadden we verwacht dat er reeds diverse delen in elkaar zouden zitten, maar alles werd als losse planken en balkjes geleverd. Nu ben ik niet onhandig en... Toon meer

Mooi product, snel geleverd en met de handleiding prima in elkaar te zetten. Staat stevig, ziet er prachtig uit en functioneert goed. Fijne klantenservice, werd zelfs spontaan gebeld of ze nog iets vo... Toon meer

1. Tuinmeubilairwinkel
  2. Meubelaccessoires
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel
  5. Tuinmeubelwinkel

Woodselections.com: Jouw online winkel voor woonartikelen, meubels en alles voor in de tuin! Van stijlvolle tafels en comfortabele stoelen voor je woonkamer tot loungesets, tuinkasten en containerombouwen. Wood Selections vind je alles wat je nodig hebt om je huis echt eigen te maken. Wij bieden een snelle en betrouwbare levering en een uitstekende klantenservice. Bekijk snel ons ruime assortiment!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mooie kast voor lelijke kliko's

Ze hebben alles goed gedaan. Snelle levering, vriendelijke mensen en ook gewoon goed telefooncontact en niet een of andere robot. Ook fijn dat ze een montage dienst hebben. Maarten heeft het super goed gedaan. Ik ben erg blij met mijn kast.

21 februari 2026

Betrouwbaar en sympathiek

Zeer sympathieke timmerman met vakkennis. Onze hooibergschuur staat er prachtig bij. Aan te bevelen om hier je (maatwerk) schuur te bestellen en te laten plaatsen.

22 december 2025

Vakwerk!

2 heren kwamen netjes op tijd volgens afspraak.
Ze hebben een schutting met betonpalen geplaatst met een extra brede poort.
Keiharde werkers ,netjes en vriendelijk.
Prijs en montage precies zoals afgesproken was
Ik zou Woodmoods zeker aanbevelen!
Zeker 5 sterren waard!

29 december 2025

Aanrader

We zijn zeer tevreden over de communicatie met Maarten . De afspraak werd goed nagekomen en het montagewerk is prima uitgevoerd . Zeker een aanrader !

12 december 2025

Jet ombouw. ziet er aardig uit, maar valt tegen.

Wij kochten een 'Jet' ombouw.
Voor dit geldt hadden we verwacht dat er reeds diverse delen in elkaar zouden zitten, maar alles werd als losse planken en balkjes geleverd. Nu ben ik niet onhandig en kan ik het best in elkaar zetten, maar de constructie voldeed niet aan mijn verwachtingen. Kops hout koud op de grond, kops hout rechtop bloot aan hemelwater, verbindingen met mini-hoekstaaltjes, te kort aan schuine verbanden, geen lange delen waardoor er weinig verband in de constructie zit, nergens afschot zodat altijd regenwater blijft staan en als je de handleiding volgt moet je alle 700 schroeven voorboren. Ik heb geen plezier gehad in het bouwen.
Als deze verrot is, wat niet lang zal duren, ontwerp ik zelf wel een ombouw...

1 november 2025
Logo Wood Selections

Antwoord van Wood Selections

Beste Sjaak,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze Jet-ombouw te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat het product en het montageproces niet hebben voldaan aan uw verwachtingen. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker wanneer u rekent op bepaalde constructiedetails of een ander niveau van afwerking.

Onze ombouwen worden standaard als bouwpakket geleverd, zodat ze veilig verzonden kunnen worden en klanten de vrijheid hebben om ze zelf op te bouwen of naar wens aan te passen. Tegelijkertijd begrijpen we dat dit niet voor iedereen ideaal is. Daarom bieden wij ook een montageservice aan voor klanten die het product liever professioneel laten plaatsen en geen omkijken willen hebben naar het bouwproces.

Uw opmerkingen over de constructie nemen we serieus. We zullen deze intern bespreken om te bekijken waar we het ontwerp en de gebruikerservaring verder kunnen verbeteren.

Mocht u openstaan voor een gesprek of wilt u dat we met u meekijken naar een passende oplossing, dan horen wij dat graag. Wij staan altijd klaar om te helpen en waarderen uw feedback.

Maarten Vergeer,
Wood Selections

Container ombouw

Wij kochten de container ombouw bij wood selections en maakten gebruik van de montageservice. De communicatie verliep soepel, het product was snel geleverd en kon op korte termijn gemonteerd worden. Het is een degelijk en stevig product. Erg fijne en vriendelijke service!

15 september 2025

Een echte aanrader!

Driedubbele containerombouw besteld en gekozen voor de montageservice. Vandaag is deze naar grote tevredenheid door Maarten gemonteerd. En hij is prachtig! Blij dat ik voor Woodselections heb gekozen, een echte aanrader!

26 maart 2025

Geweldig!

Geweldige ervaring! Wij hebben een maatwerk geitenhok aangeschaft en zijn van A tot Z geholpen met het ontwerp, bestelproces en montage. Top!

24 maart 2025

Wood Selection heeft een webshop met duurzaam hout

Wood Selection heeft een webshop met duurzaam Douglas hout en geïmpregneerd hout. We hebben een monument met een kleine plaats. We hebben gekozen voor een Stijlvolle 2 Containerombouw van Douglas hout, die net zoals teak hout in de tijd mooi grijs worden! Wood Selections heeft de montage ter plekke in Heusden-vesting vakkundig uitgevoerd!

14 maart 2025

We hebben een containerombouw besteld

We hebben een containerombouw besteld. Geweldig mooi en de service is perfect.
We hebben de optie monteren aangevinkt. Alleen de kilometers die de monteur moet rijden moesten wij betalen. Dat noem ik service.
Het ziet er heel mooi uit

5 maart 2025

Mooie ombouw / super service

Mooie ombouw. Super service. Toen er, door mijn eigen fout, verwarring was over de levering werd dit snel en efficiënt opgepakt. Zowel telefonisch als via de e-mail. Verder volgde er later nog een telefoontje om te controleren of alles naar wens was. Hoe vaak maak je dit nog mee bij een webwinkel?

10 oktober 2024

Mooi pakket

Mooi pakket, duidelijke handleiding,heb de samenstelling op maat gemaakt omdat mijn klikos niet allemaal 60 breed zijn. 2 van de 3) Dat is eenvoudig gelukt. Staat netjes in onze tuin. Heb het set afgewerkt met teerverf, wel even goed laten drogen. Maar zeer tevreden.

23 augustus 2024